Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Domino! Remélem rendben hazaértél!
Én is megjöttem a MERSZ-ről! Tök jó volt! Élveztem Dominoval...
Remélem felvettél engem is.
fekete moci volt ..nem figyeltem mert csak egyszer láttam:) lehet hogy busa... de akkor a lábtartója szikrázott.. a titáncsavaros térdkoptató meg 10e :S szal nemvalószínű
He? Biztos leért pár embernek.
kinek szikrázott a kanyarban a lábtrartója vagy a térdkoptatója? nem akad nagyon ha koptató?
Bármilyen meglepő én tudtam, hogy ez lesz. Tegnap is fél nyolckor sötétedett. Szóval belekalkuláltam. Ezért direkt sokat mentem az elején. Ki is fáradtam rendesen.
nem vagy ideges? hogy fél órát- 20percet lecsaptak?
Na meggyüttem a MERSZ-ről. Majd tolom fel a videókat. Aki látja magát örüljön.
gyerekek,egyre több a vadhajtás válság van a motorosok közt is!meg kéne próbálni arról beszélni,amiről ez a fórum szól,GSXR 600!
Szerintem neked és a hasonszőrű paraszt gyerekeknek kellene egy külön idótáknak nevű topik ott biztos jól el lennétek. Mi meg folytathatnánk azt amit már legalább 3-4 éve csinálunk. Akkor még te csak a talicskát tologattad a lovászat mellett.
eladó alkatrészek gsxr 600-750 k1-k5 köztire. hátsófelni , zárszett 2 gyári kulcscsal, stb.. 0620/992-4528
Küldj az elérhetőségemre címet!
ago motors:

Van valami ötleted arra látatlanul, hogy miért lesz kemény a visszaváltás és néha a felváltás is városi használat közben.
Amikor elindulok még szinte könnyedén vált oda-vissza, de egy 30-40 perc "araszolgatás" után elég nehézkesen lehet visszadobálgatni a sebességeket......mi lehet szerinted?
Kuplung kiemel rendesen...kicsit az 1-es csattan, de az kinek nem.....
Zavar mert nem akarnám, hogy valami gáz legyen....
Kössz a választ előre is....
Meg a kiput befogni...
Azért zörög, mert ilyen.
Nincs összefüggésben semmivel.
Általában minden motoré zörög.
Onnan lehet megtudni, hoyg ez zörög, hoygha járó motornl behúzod a kuplungot, akkor már nem zörög...:)

A megoldás, ne foglalkozz vele, csak tépd a gázt...
Köszi!
persze, simán, így szoktuk mindig a töbiekkel is.
Ago!
Akkor gyakorlatilag ez most már nekem mindig zörögni fog?
Bocs a hülye kérdésekért de ilyennel még nem volt dolgom pedig ez a 2. K6-om
Ez mitől zörög amúgy, mert meg lett küldve sokszor és nagyon vagy sokat rajtoltak vele (gyorsulási versenyeken pl) ?
Köszi a segítséget!
Akkor a kocsiba 2 darab hátizsákot be lehet tenni? Kapsz érte 1 nyalókát, mert én kettőt kapok...
Aha, bár furi, h elkezdett zörögni. A tiéd még elég fiatal motor. Nekem a Hondámba 14 év és 100e Km után zörgött...
Garis még a motorod?
Tutis motorral megy, asszony követi autóval a sok cuccal
Nem hiszem, de a párja eddig mindíg ott volt.
nem eshet szét!
Ha kicseréled, akkor kb 2-3000km múlva zörögni fog...
Aha, oksi. Tutis autóval hozza a gépet vajon?

Komolyan?