A vérnyomásmérő azé kell hogyha már gyors a tempó ki tudjak jönni nehogy leessek a motorról félelmemben. De az a furcsa hogy mindig kevesebbet mutat, úgy látszik kezdek nem félni a motoron Szójjá már puszipajtásodnak hogy a kerózás vidit már unjuk (minden második vidit itt már ilyen), stopizni kéne, olyan vidit tegyen már fel...Amilyen rohamosan fejlődik napokon belül úgyis születne jó vidi! Na hajrá kisgyerekek!
Szia Te kis kurva!
Jaja balfasz vagyok de Te ezt honnan tudtad?
Neki azé' kellek hogy ha akar, tudjon alázni! , mer' ti úgyis hangok vagytok, nem mertek vele újjat húzni !Meg csak pályára jártok ribanckodni! Főleg Te, aki valami retek vérnyomásmérővel kőrözöl ott Mogyoródon! Téged nagyon utállak! Na csókollak!
Sziasztok!
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
Szia!
Még csak 40e -nél tartok, de igyekszem!
Sajnos nem olyan könnyű mint ahogy gondoltam, de rajtavagyok.
Az a baj, hogy nagyon kopnak ezeknek a motoroknak a dolgai (gumi, fék, kupplung stb.)Én már régóta nemúszom meg 6000 -kénti olaj olajszűrővel, mindíg becsúszik egy gumi, meg fékbetét, meg ilyenek!Dehát ez van (mondjuk ezres gépnél bele sem merek gondolni mi lehet a rezsi )És én ráadásul hikomattosan használom a motorkámat, semmi egykerék (nemtudok hálistennek ) semmi gumifüst !csak haladás mindenhol! !Meg néha megnézem a végét, de annyira szar vagyok, hogy még az sem sikerült !
Na nem írok többet mer' még azt hiszed, hogy buzi vagyok az milyen igazad van! , ,
Jaja balfasz vagyok de Te ezt honnan tudtad?
Neki azé' kellek hogy ha akar, tudjon alázni!
Elmegyünk, lesz hely úgyis. Ezt most találtam ki...
korrekt gyerek módjára töröltem a regisztrációt...
Sőt, felajánlom, ha viszem a Peppéhez az idomokat, akkor meglátogatlak...
És megyek én is. Na?
Ne mááár...
aszem én se megyek ( elfogyott a gumim ).
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
20/346 58 97 Utánvéttel is küldöm természetesen
MERSZ? Szted beleférünk majd?
Még csak 40e -nél tartok, de igyekszem!
Sajnos nem olyan könnyű mint ahogy gondoltam, de rajtavagyok.
Az a baj, hogy nagyon kopnak ezeknek a motoroknak a dolgai (gumi, fék, kupplung stb.)Én már régóta nemúszom meg 6000 -kénti olaj olajszűrővel, mindíg becsúszik egy gumi, meg fékbetét, meg ilyenek!Dehát ez van (mondjuk ezres gépnél bele sem merek gondolni mi lehet a rezsi
Na nem írok többet mer' még azt hiszed, hogy buzi vagyok az milyen igazad van!