Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nem teljesen értem, hogy te most miért is verde magad itt. Amióta bent vagy a fórumon csak ilyen jellegű irásaidat olvastam.
Biztos valami vagány paraszt gyerek vagy te de nem gondolod, hogy unalmas már mindig a te szar dumáidat olvasgatni ahelyett, hogy a motorokról lehetne beszélgetni (írogatni) más értelmes emberekkel? Az hogy neked csak vitáid voltak idáig az csak rólad ad egy elég nagy szegénységi bizonyítványt!
Szia Dokika!
Na EZ a seggnyalás! Meg amit a díszgixxeres affektáló tyúkokkal műveltek itt páran, meg persze egymással! de ezt Ti ellenségeskedésnek veszitek, pedig csak az igazság.
A segítséget egyenlővé tenni a seggnyalással pedig egyenesen gusztustalan! Miféle kretén állat vagy, hogy ilyen égbekiáltó hülyeségeket írsz le pusztán azért, hogy itt jófejnek tartsanak? De nem haragszom rád, csak ha visszaolvasod az ezirányú kijelentéseimet abból csúnyán nem a Te konzekvenciád jön le!
Na megyek motorozni száj-bájkerek!
Dokika puncsolgassál, hátha valaki lezsíroz neked egy Rossi-szopit jövőre !Mert gondolom amennyire odavagy érte, Neked még az sem lenne gond! Ne tagadd, Én tudom! ,
Ja és ne válaszolj, mert azt durva seggnyalásnak veszem Remélem elég geciláda voltam!
akkor te valószínű, hogy többet látsz a versenyből.
Hát gratula hozzá....irígyellek hogy ott leszel közvetlenül...én csak a lelátón max...
Már megvan a tanfolyam, már csak a Hungira kéne felugranom pár napra. Ja meg a GP-s kiegészítés kell még.
Nem mondod, hogy tagja leszel a pályabíróknak?
Aláíratod Rossival a sisakomat?
hát ez mekkora király...
Alkony...
Remélem gixi barátunk nem jön majd Sávolyra mert lehet izomlázam lenne az egész napos zászlózásból.
Köszönöm...

Benne van a pakliban... persze élveztem volna a Rossi, Lorenzo, Pedrosa viadalt... majd legközelebb
Ja...már írni akartam, hogy felvettem egy ismert Stunt-os sráccal a kapcsolatot, aki piszok segítőkész volt (tehát seggnyaló, mint mi) , mert a segítség=seggnyalással egyesek szerint!

Félretéve a viccet...kicsit belátást nyertem a Stunt életbe.....és hát nem egy sétagalopp....kicsit az árak magasak!
Jól montad a multkor, hogy ha gyártatom a bukókeretet és csöveket, akkor az bizony 60 ropi, persze tutti anyagból és oda fogatva ahová kell. De akkor is húzós ár, úgyhogy maradnék az otthoni gyártásnál.
A másik költséges móka az olajzás megoldása, amire a múltkor figyelmeztettél....ez bizony olyan 1guriga körül van, mire átalakítják...
De ezt csak akkor javasolta a srác, ha már úgy tud kerekezni az ember, hogy gyergyában áll a gép, vagy keréken tud már hosszú ideig körbeforogni.
A gáz és fékbovdenek a K7-nél elegendőek a széles kormányhoz és a fém fécső is akkor kell már ha komolyabban nyomja az ember.
Ezen felül van még a 60fogas lánckerék és arra a lánc....amiből 2 kell, mert 1nem elég hosszú.
De szerencsémre segít a srác mindenben ami nem megy és vannak neki kapcsolatai, ahol olcsóbbak a dolgok.
Hát röviden ennyi....agyalgatok rendesen!
migyá jön a haverja a szobabiciklis, nappal Ő a jani, este meg a gixxik7 Legalább teljes lesz a napunk
Köszi... ...úhhhh ez most Seggnyalás volt, hogy megköszöntem? Na mindegy már leírtam!
Szóval szerintem sem lesz nehéz, de nem akarom elkiabálni...
Kár hogy lemaradtam a tegnap esti mókáról....én is jól szórakoztam volna....
Nyugi, én szarrá röhögtem magam a gép előtt tegnap este. Jó volt kicsit marhulni
sok sikert hoz, végülis nem nehéz legyártani. Amúgy 9500 ft a dangerbe, és talán még lehet alkudni belőle. (ha nem sikerülne mégse legyártani)
Önnek is hasonló jókat kisasszony...
Láttad hétvégén Rossi-t....
Áhhhh.... ...sajnáltam, hogy egy k.rva bukkanó miatt esett ki, de legalább köv. futamon szétalázza Lorenzót....
Tutis:

"Megoldódik" a kipuff tartó problémám is úgy néz ki, mégpedig házilag csinálok hozzá egy konzolt, ami töredéke lesz a bolti árnak(12ezer). Találtam hozzá egy jó alapanyagot.
Ha kész lesz és sikerül, akkor majd küldök róla képet, hogy milyen lett.
Ck a gixxer
Szép napot és széles utat!
Jó reggelt Minden hozzám hasonló "Seggnyalónak"!
Mi seggnyalók azért vagyunk, mert NEM ANYÁZUNK, NEM BUZIZZUK LE EGYMÁST, ÉS NEM AZÉT JÖVÜNK FEL A FÓRUMRA HOGY LEFIKÁZZUK EGYMÁST!

Hát mi vagyunk ezek, és van az úriember GIXXXER600K7, aki megmondja ezt! Köszönjük Uram!
Apám....neked 1-el kevesebb IQ-d lenne, akkor már a gombák közé tartoznál.
Nem szeretnél erről a "seggnyaló" fórumról leakadni? Vagy ez a szórakozásod? Szereted a saját farkaddal verni a csalánt?

Tutis: Ne törődj ezzel a nagymenővel, felesleges mert mi csak úgyis túramotorosok vagyunk.

Jó motorozást és fórumozást ma Mindenkinek!
Nekem a motorozás mára kimerült a reggeli munkába jövéssel....
dehogyis húztad ki a gyufát, én szeretek mindenkit, még Téged is! Tiszta szeretet vagyok, nálam már csak Kozsóból árad nagyobb csí
Na megjöttem. 12515-ös hozzászólás káhétgombász tollából:
"vagy bocsánatot kérsz elöttünk nyílvásonsan vagy rendőrség!"
A helyesírási hibáktól eltekintve gondolom egyértelmű mit szabott ki feltételnek. Na már most. Bár öregségemre kissé hézagossá vált az emlékezetem de abban azért biztos vagyok hogy az utolsó megjegyzésem minden volt csak nem bocsánatkérés.
Ergo megint kiderült, hogy egy nagyszájú, hazug, senkiházi vagy. A barátnődet lecserélted már egy egy irányba néző típusra?
Na erre röfögj egy sort csak vigyázz nehogy agyvérzést kapj!
Ha nem gond már nem fogok rá reagálni hiszen ezzel a hozzászólással meg volt az eheti jócselekedetem. Na joccakát!
kapna egy hat lövetűt de ha jó fej akarok lenni akkor csak egy 2 lövetűt kap
juj pupis látom kihúztam a gyufát nálad nagyon dúrva ez a hozzászólásod, tisztára kikeltél most magadból
de, de majd összefutunk 3.-án is valaminek