Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segény
Nem. Sőt inkább még keveset is mondott.
50ezerért beállítani? az kicsit sok lenne nem?
Ago a Power commander-es fórumba. Azthiszem 50-be állítja be...
Sziasztok!
valaki segítsen nekem megmondani hogy ha most veszek egy használt power commandert k2es gixxer 600hoz azt ki tudja nekem beállítani tényleg úgy ahogy azt illik és mennyibe fájhat ?
Sok szeretettel meghívóm a vállalkozó kedvű motorosokat a XV. Szentmiklósi Napok -ra!

Ami szeptember 2ik hétvégéjén lesz tartandó Kunszentmiklóson. Bptől és Kecskeméttől 50kmre található Kiskunlacháza mellett. Dunaújtól kb 30km :)

Lesznek programmok amiket eltudtok olvasni itt: link
Motoros találkozó SZOMBATI NAP lesz reggel 9től kb du. 6ig. Ebédre birka pörkölt szokott lenni a vendégeknek. Most pontosan nem tudom hogy lesz-e de olcsón és tényleg baráti áron a birkafőző versenyzőktől lehet vásárolni. Akinek van kedve egy kicsit jól érezni magát azt sok szeretettel várjuk. BELÉPÉS INGYENES.

/aki véletlen jönne egy válasz erre gombot nyomjon már egy üzenettel hogy jön/
Használtat soha!
Megvan már az 50e Km a gépben?
Üdv minden géesikszeresnek!
Van itt köztetek olyan akinek van elfekvőbe egy pár hátsó fékbetét? K6-K7 600/750 Használt is jó csak minél olcsóbb legyen.,,,
Jó.
Köszi szépen
üdv,
nem tudom miért, e ez a kép nagyon megtetszett...
Hali!
Váltani?......ne viccelj....hogyne tudnék.......
Elindulásnál 5-öt fel...és aztán ahogy gyorsul úgy dobálom lefelé.....így kell nem?
Kuplung?.....annak mi köze a váltóhoz?.....ugye nem azt akarod mondani, hogy azt is használni kell váltásnál? Bakker ezt nem tudtam....
Mi van a hűtőventivel?......én az enyémet úgy vettem, hogy gyárilag hűtő nélkül van....

Félre a viccet, előző hozzászólásomban ott van az olaj amit használok.
Valvoline SynPower 4T van most benne, most cseréltettem a 12ezres szervíznél kb 1,5-2 hónapja!
olajat mikor cseréltél?
lehet atol is ha fel higul......
Szia!
Nekem nem keményedik csak kicsit csattog, a faszom viszont keményedik a sok csinos nő láttán a városban (meg csattog is ha használom , ), milyen olajat használsz? Nekem fos ActEvo Xtra van benne, és semmi gondom vele!
Kupplungkar nem laza? Lehet állítani kellene rajta egy picit!
Váltani már tudsz? Lehet, hogy a hűtőventillátor miatt szar!Kösd ki, akkor lehet javulni fog!
Írjak még, vagy elég lesz? ,
Szép estét Gixeresek!
Olyan kérdésem volna, hogy tapasztalt-e már valamelyikőtök városi használat alatt váltókeményedést? Konkrétan kb. 45perc városi közlekedés után, dög melegben, amikör a hűtőventi azt sem tudja, hogy ki vagy be kapcsoéjon, akkor elkezd piszok keménnyé válni a visszafelé váltás. Jóóó most nem kell felálni és ráugrani, de elég keményen kell visszalökdösni, mintha akadna vagy mi...
Szóval nem az a vajpuha visszaváltás és valamikor jelenkezik ez a fölfele váltásnál is.
Valakinek hasonló, vagy ötlet, hogy mitől van ez?
Vagy ez tök természetes amikor már így bemelegszik?
Köszi a válaszokat..
Nem, még fáj neki...
bnőd orra rendben?
Jó estét!

Voltunk ma a Peppénél, megismerkedtünk.
Tök jó fej, meg van 2 aranyos kutyája is!
Aztmondta mégszebbre megcsinálja a motoromat tök jó áron.
Köszi még1szer az idomdarabot, sztem jó lesz ahogy nézegettem.
Hali!
A kevés fizetésemre,a nagy telefonszámlámra,a villanyszámla különbözetre és a válságra való tekintettel óriási AKCIÓ!
Egy 1200km-t futott tökéletes jobb oldali Gsx-r 600k7 villa+egy baloldali javítható.(Ráköltesz egy 20-ast és van egy legalább 80-90ezer forintot érő villa párosod) Összesen 30ezer forintért vihető!
Ha elviszed mellé a soha nem használt üléspúpot 35000FT cakkli pakli!
Vagy van egy jobb oldali karcos idomom 10000 magyar forintért.
De van még enyhén karcos plexim és 2 sérült Ram Air csövem ha érdekel valakit.
Természetesen meg tudunk egyezni!
Telefonszám:06703213352
Email:Attila8805@fre

email.hu
Vagy lehet hogy az izzó a lényeg? Na majd megmondod
Ilyen a xenon, ha még érdekel am meg nemtom mennyit mond ez a kép
Megnéztem tegnap, nekem csak egy átmenő stift rögzíti a fékbetétet, és az csak arra szolgál, hogy a nyeregben fel illtve le ne mozogjon . Az előre-hátra mozgást csak a nyereg akadályozza meg, de mindegyik betétnek ven egy kicsi mozgása , viszont csak az említett egy csattog . Még az is hozzá tartozik, hogy ezt a betétet még az előző tilaj cseréltatte (állítólagy egy honda szervízben), és új volt (pár 100 km). Mentem vele kb 5000 km-t de már az utolsókat rugja, pedig Kakucson nincsenek valami nagy féktávok.
csere előtt próbáld meg megcserélni a betéteket hogy úgyis ugyanaz lötyög-e
AP racingot nem használtam, EBC HH amit vettem most, nagyon jó betét, féktávjaim sokat javultak.

A betét fura hogy lötyög, mivel fix poziciója van a csavarok által.. cserélj betétet, lehet gyári hibás..