Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Remélem nem késtem el vele. Ha nem jó a fotózás szöge, nem vagy elégedett a fénybeállításokkal, akkor szólj. Remélem jót fotóztam.
az a lényeg
Hiii... nekem is tetszik
fasza lett......
sziasztok, egy k4es gsxr 600asra keresek generátor fedelet, bontott is lehet csak jó állapotú legyen
Valaki használt már AP Racing fékbetétet?
Hihetetlen, ha nem tudok motorozni mindig találok valami agyalnivalót a motoron. Kaptam egy matricát és egy kicsit eltoltam a mocit hogy fel tudjam rakni és hozzáférjek rendesen. Erre hallom hogy az első kerék felől valami csattog . Kiderült hogy a jobb oldali fékmunkahengerben a külső betét kb 1 mm-t lötyög hossz irányban és az adja a hangot . Találkozott már ilyen jelenséggel valaki ? Ja a matrica ilyen lett. Köcce Koka2000-nek.
Hö,
mai túra 530 km, ebből 150 a P.ringen. Kivagyok mint a liba, de nagyon ott volt a toppon.
Hasonló jókat kívánok minden kedves fórumtársnak.
uff.
úú pont d220 at,sosem fog elkopni
eddig keresték,de most hogy van hááát.....
nem. köszi
Okés. Így már asszem értem. Csinálok pár fotót délután. Úgy értem, mikor megyek haza. Ha nem annyira sürgős.
Nem kell se lebontani sem aláfeküdni.
Félre értettél, ha oldalról befotózol az a rész érdekel a takaró borítás felett.
Van egy garnitúra conti sportattack gumma 0km-es 55e Ft/pár
Hogyan szeretnéd? Elég, ha aláfekszem a motornak, vagy kapjam szét a műszerfalat? (Ez utóbbi bajos lesz, mert nincs szerszám nálam.)
Jajaja a Suzukinál vettem...
Deee! Én tudom ám, mert arra szoktunk menni Siófokra.
ThomAce nyomsz egy képet? 13504
Tegnap este beszéltem a haverral, és mondta hogy még délután vett gumát (d 220) , vááá..... túragumi.... Öööö.. egy kicsit nem okos... Egyébbként úgy is hívtalak volna, hogy már ne aktuális . Azért köszke! Azért szerintem bisztos gyorsan elmegy, mert sokan keresik ezt a méretet .
Bocsi akkor F2 re Mert most van egy párban
Meglátjuk. 17-ig dolgozom, esélytelen, hogy eljussak hozzátok mostanában. Megpróbálok jövő héten odagurulni. Meg lehet, hogy a gyújtásdekknimet újra kéne fújni. Kb egy hónapja volt egy kis olajfoltonelcsúszás a mocimmal és ezeket az esztétikai hibákat kéne kijavítani.
Kőszárhegy, Fő út 139.

Azért airbrushFEHERVAR, mert kőszárhegyet senki nem tudja hol van...
Meg kellene néznem valamikor...

Elgurulsz erre?
Vagy bent futunk össze a városban?
Sziasztok. Ha ráér közületek valaki fényképezze már le légyszi a lámpa mögötti részt, belülről a műszerfal alatt,,,! gsx-r k6-k7
Köszi.
Nekem két apró kis kopást kéne kijavítani a bal oldali idomon. Kb 2db 1Ft-os méretű kis karc az egész. Lejött a festés róla. Matricázás nélkül kéne a metál-fehér fényezést kijavítani. Az mennyibe fáj nálatok?
Jah, légbeömlő. Fasz kivan vele. Kérdeztem a haveromat, h neki a Hayabusán nem ilyen? Aztán mondta, h nem, mert hamarabb szétkenődnek a bogarak...
Ok, köszi, hétvégére szar időt mondtak, úgyhogy lehet megpróbálom bevarázsolni a cuccot.