Valaki használt már AP Racing fékbetétet?
Hihetetlen, ha nem tudok motorozni mindig találok valami agyalnivalót a motoron. Kaptam egy matricát és egy kicsit eltoltam a mocit hogy fel tudjam rakni és hozzáférjek rendesen. Erre hallom hogy az első kerék felől valami csattog . Kiderült hogy a jobb oldali fékmunkahengerben a külső betét kb 1 mm-t lötyög hossz irányban és az adja a hangot . Találkozott már ilyen jelenséggel valaki ? Ja a matrica ilyen lett. Köcce Koka2000-nek.
Tegnap este beszéltem a haverral, és mondta hogy még délután vett gumát (d 220) , vááá..... túragumi.... Öööö.. egy kicsit nem okos... Egyébbként úgy is hívtalak volna, hogy már ne aktuális . Azért köszke! Azért szerintem bisztos gyorsan elmegy, mert sokan keresik ezt a méretet .
Meglátjuk. 17-ig dolgozom, esélytelen, hogy eljussak hozzátok mostanában. Megpróbálok jövő héten odagurulni. Meg lehet, hogy a gyújtásdekknimet újra kéne fújni. Kb egy hónapja volt egy kis olajfoltonelcsúszás a mocimmal és ezeket az esztétikai hibákat kéne kijavítani.
Nekem két apró kis kopást kéne kijavítani a bal oldali idomon. Kb 2db 1Ft-os méretű kis karc az egész. Lejött a festés róla. Matricázás nélkül kéne a metál-fehér fényezést kijavítani. Az mennyibe fáj nálatok?
Hihetetlen, ha nem tudok motorozni mindig találok valami agyalnivalót
mai túra 530 km, ebből 150 a P.ringen. Kivagyok mint a liba, de nagyon ott volt a toppon.
Hasonló jókat kívánok minden kedves fórumtársnak.
uff.
eddig keresték,de most hogy van hááát.....
Félre értettél, ha oldalról befotózol az a rész érdekel a takaró borítás felett.
Azért airbrushFEHERVAR, mert kőszárhegyet senki nem tudja hol van...
Elgurulsz erre?
Vagy bent futunk össze a városban?
Köszi.