freontól vettem használtan, újonnan a www.danger.hu nál tudsz venni.
villahidat ne fúrkáld, van lsl-nek superbike kormányszett villahiddal, típusspecifikus, kicsit költeni kell rá de legalább nem gány munka lsl
Okés....persze megértem, hogy nem akarsz gyári cumót eladni...nincs gáz.
Hogy-hogy 5-ért....ismerős miatt, vagy használt volt.
Nekem fájó kiadni 10-et érte.....egy kis sz.r vasdarab......10ezer..
Szerinted az a villahíd rámegy a K7-re? Ugyanaz a villák távja és mérete nem? Szerinted?
Valaki véletlenül nem tudja megmondani, hogy ez melyik gixer villahídja...? És melyik évjárat?
Csak azért mert ezt már valakinek sikerült megfúrnia, hogy rámenjen a stunt kormány.....viszont a K7-ét nem lehet.
Tutis!
Látom a te gépeden, mivel pályázol, nincs fent a hátsó lábtartó. Használod még? Esetleg nem cserélnél velem, ugyanaz szerintem a K7-é csak nincs rajta kipuff tartó, csak csomagrögzítő.
Te mennyiért guberáltad a kipuff tartódat, amin most lóg a kidörrentőd?
Jó estét Mindenkinek!
Kb. 20percig nem tudtam fellépni az oldalra.....ti sem vagy csak nálam volt valami gebasz?
Mindegy. Más.
Valamelyikőtök nem tud kipufogó tartó konzolt a K7-re emberi áron, mert már 12rugóért találtam, de....... ....hát neeeeee....
Vagy esetleg ha valaki K8-as bal oldali lábtartót cserélne velem, akinek persze nem azon lóg a kipuffja, bár mondjuk itt még kevés K8-as van, de hátha.
K7-re csak csomagrögzítő jutott.
Szóval jó lenne valami!
Köszönöm!
villahidat ne fúrkáld, van lsl-nek superbike kormányszett villahiddal, típusspecifikus, kicsit költeni kell rá de legalább nem gány munka
lsl