Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

freontól vettem használtan, újonnan a www.danger.hu nál tudsz venni.
villahidat ne fúrkáld, van lsl-nek superbike kormányszett villahiddal, típusspecifikus, kicsit költeni kell rá de legalább nem gány munka
lsl
van internetes oldaluk?
Okés....persze megértem, hogy nem akarsz gyári cumót eladni...nincs gáz.
Hogy-hogy 5-ért....ismerős miatt, vagy használt volt.
Nekem fájó kiadni 10-et érte.....egy kis sz.r vasdarab......10ezer..
Szerinted az a villahíd rámegy a K7-re? Ugyanaz a villák távja és mérete nem? Szerinted?
k5 vagy annál visszább, mivel a tank 2 csavaros
áá, semmilyen eredeti alkatrészt nem adok el. valtermotor cucc amúgy kb 10ezer körül van az ára, én 5-ért vettem
vazzeeeeee.....a kép lemaradt.... tutis szindrómám van...
Valaki véletlenül nem tudja megmondani, hogy ez melyik gixer villahídja...? És melyik évjárat?
Csak azért mert ezt már valakinek sikerült megfúrnia, hogy rámenjen a stunt kormány.....viszont a K7-ét nem lehet.
Tutis!
Látom a te gépeden, mivel pályázol, nincs fent a hátsó lábtartó. Használod még? Esetleg nem cserélnél velem, ugyanaz szerintem a K7-é csak nincs rajta kipuff tartó, csak csomagrögzítő.
Te mennyiért guberáltad a kipuff tartódat, amin most lóg a kidörrentőd?
a retro kollekcio non tecc
kép lemaradt
Jó estét Mindenkinek!
Kb. 20percig nem tudtam fellépni az oldalra.....ti sem vagy csak nálam volt valami gebasz?
Mindegy. Más.
Valamelyikőtök nem tud kipufogó tartó konzolt a K7-re emberi áron, mert már 12rugóért találtam, de....... ....hát neeeeee....
Vagy esetleg ha valaki K8-as bal oldali lábtartót cserélne velem, akinek persze nem azon lóg a kipuffja, bár mondjuk itt még kevés K8-as van, de hátha.
K7-re csak csomagrögzítő jutott.
Szóval jó lenne valami!
Köszönöm!
spare oldalán vannak gixeres cuccok
www.spare.suzuki.hu asszem
Még csak egyet.Az árát nem tudom pontosan 3000-5000körül.volt rajta 1 csomo straszkő is,Növéremnek vettük.
Mennyit rendeltél és mennyibe került pontosan?
Sz'tem is jó dolog, de csak ha nem utánzat.
Nekem megfelelt.
Köszi. Szerintem élni fogok a lehetőséggel, mert nem tűnik túl drágának. Csak a minőségre lennék kiváncsi.
itt olyan polot csináltathatsz amiet akarsz: http://www.egyedipolok.hu/inde...
Szombat meg Vasárnap ha nem jön közbe semmi. Vagy ha mégis akkor nem tudom. Esetleg kérdezd más nyelven úgy hitelessebb.
Köszi
Szia mi lessz a hétvégén nem szóltál a többiek is kérdezik hogy
Jól néz ki. Kár hogy hülyén néznék ki benne, pláne a sörhasam.

Nincs is sörhasam, meg különbenis ez lányoknak való. Tényleg szép.
feketében meg még tutibb
nya végre műkszik