Elolvasva....
Legközebb szól....elmegyek segítek, és ha közösen mérjük el akkor jobban lehet viselni a kritikát utánna....
Okés, már nézelődtem neten, de külön még nem találtam, de ez már a legkevesebb.
Sajna ilyen pénzekért lehet rendelni kintről.....a sapkát közvetlenül úgy rendeltettem amikor forgalomba jött és azért volt ennyi, na meg a postaköltség.....
Igazad van. De ennyire nem vagyok fanatikus. Hiába rajongok a Renault F1-ért már egészen kiskorom óta, megmaradt annyiban a dolog, hogy poszter, sapi (6000-ért), renault f1-es kisautó, transformers, stb...
bakker...ezt kinn 3-5e ért megkapod...
én a realitások talaján megmaradtam...
az mien... van egy gyári apriliás ingem...itthon 19e huf...
olaszban meg annyira olcsó, h a család nagyon jó barátja...nm fogadott el érte pénzt, azt mondta ajándék
Semmi gáz, nem haragszom meg, mert kb. te vagy már a nem tudom hányadik aki ezt mondja....
Látnál milyen vagyok 3-4napig egy futam után, ha történetesen Rossi-nak nem jól jön ki a lépés.......konkrétan az egész hetem el van ba..va....
Bár mostanában minden futam jól végződik.....
NAGYON TISZTELEM EZT A SRÁCOT, mert olvastam már több könyvében, hogy honnan jött fel idáig és hogyan......ez TISZTELETREMÉLTÓ....a tehettségéről meg nem beszélve...
És nagyon szép cuccokat árulnak a nevével, logóival elég borsos áron, de nekem megéri....
A motorra is elköltessz sújos ezreket egy-egy csilli villi cuccosért.....nem?
Egyébként te is ekkora Rossi fun vagy, hogy kifizetsz sújos ezreket egy-egy megtetsző cuccért mint én?
Van egy baseball sapim....azt 20ropiért rendeltem kintről.....de nem szeretem a sapkákat, csak az íróasztalra vettem.....
Behozatnám én akár kintről is csak jó volna tudni, hogy kinél van ugyanilyen.....?
Nincs rajta semmi jelzés?
Küldsz picturest akkor az elejéről?
Ez sem rossz pedig...
azééért ez nm kicsit király
Itt nézd meg, mert van: http://images.google.hu/imgres...
Remélem emberi áron, mert az nincs kint.
Legközebb szól....elmegyek segítek, és ha közösen mérjük el akkor jobban lehet viselni a kritikát utánna....
Okés, már nézelődtem neten, de külön még nem találtam, de ez már a legkevesebb.
Keresek GSX-R K6-K7 600/750-hez hátsó lámpát. Kérem ha tudtok eladód jelezzétek!
én a realitások talaján megmaradtam...
az mien... van egy gyári apriliás ingem...itthon 19e huf...
olaszban meg annyira olcsó, h a család nagyon jó barátja...nm fogadott el érte pénzt, azt mondta ajándék
Látnál milyen vagyok 3-4napig egy futam után, ha történetesen Rossi-nak nem jól jön ki a lépés.......konkrétan az egész hetem el van ba..va....
Bár mostanában minden futam jól végződik.....
NAGYON TISZTELEM EZT A SRÁCOT, mert olvastam már több könyvében, hogy honnan jött fel idáig és hogyan......ez TISZTELETREMÉLTÓ....a tehettségéről meg nem beszélve...
És nagyon szép cuccokat árulnak a nevével, logóival elég borsos áron, de nekem megéri....
A motorra is elköltessz sújos ezreket egy-egy csilli villi cuccosért.....nem?
Van egy baseball sapim....azt 20ropiért rendeltem kintről.....de nem szeretem a sapkákat, csak az íróasztalra vettem.....
Nincs rajta semmi jelzés?
Küldsz picturest akkor az elejéről?
Ez sem rossz pedig...