Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibi XRAC-t használ majd egy éve ugyan azt a garnitúrát és még 50%-nak tűnik. Nem fékezek senki kedvéért.
na ezaz, fogy...nem szeretnék 3-4 pályanap után megint vásálni....
Én a fórum kollektív tudata vagyok. Kimondom azt amit más nem mer vagy nem akar. Természetesen az ismeretlenség homályába húzódom de nem gyávaságból hanem mert így tudom függetleníteni magam a személyes dolgoktól. Ha anyáznak vagy ilyesmi akkor nem húzom fel magam még csak véletlenül se. Hiszen nem nekem anyáznak hanem a rosszinak.
Bár nem kérdezted, nekem is az van.
Szerintem jó, bár eléggé gyorsan fogy.
poniromet fékbetétet használ nagyon jó féktávokat lehet vele venni
faszom, mindenki xrac-ozik? Én EBC HH-t néztem ki..
de kedves vagy ilyen sokáig kell még itt elvidelned
X-RAC, ugye Tibi?
nekem nem sír a szám elissa is azt mondta h nem kívánja a srác a halálomat talán neki elhiszed és csak azt mondtam neki h ne hazudjon arról h nem azt kívánta nekem
ddt, fékbetétet milyet használsz?
Micsoda következtetés!
Te...te felsőbbrendű!
Jövő év májust mondok.
de különben jó érzés h ennyien foglalkoznak velem és érezni a szeretet amit belőletek árad és körülvesz
Kinek is sír a szája itt mindig, mint egy KISLÁNYNAK? Szóval ki érzi magát kicsinek?
had találjam ki akkor te szellem vagy hehe
Nem létező személy vagyok. Nincsenek családtagjaim.
ne hátrafele ülj rá
Hali!

Hát mik vannak itt, bexarás, gyilkosság meg fenyegetőzés....
Enyém csak 50-et megy:DDDD
kezd izgalmassá válni...
ezt én is viszont kívánom neked és még hozzátenném, h a családtagjaidnak is
basszus, elmegyek ebédelni, visszajövök erre mi megy itt megint? Hihetetlen
Hagyjátok K7-et a francba, hiába mondtok bármit, úgyse mond mást mint amit eddig. Nincs kedvem mostmár olvasni oldalat a baromságokról.
K7: Te meg légyszi ne hergeld a többieket, múltkor is csak 100 oldal felesleges anyázás volt.
Amúgy az általad belinkelt Scarface vidin is lehet jókat mulatozni, utcán kemény a srác de pályán kört kapot Szóval kár ez az én vagyok a fasza gyerek szöveg bárkitől, sportmotor pályára való, nekem ott mutassa meg valaki ki a vagány srác.
a kutya 50nél is átszaladhat előtte az árokból 1 méterre akkor is valószínűleg elűtnéd vagy nem? több szemszögből lehet nézni
Jó. Legyen neked. Remélem meghalsz 1 éven belül és nem veszélyeztetsz másokat. Ha ettől jobban érzed magad.
látom kisebbség érzeted van mert valóban ahhoz tartózól
te meg itt vagy még mindig leragadva