Én a fórum kollektív tudata vagyok. Kimondom azt amit más nem mer vagy nem akar. Természetesen az ismeretlenség homályába húzódom de nem gyávaságból hanem mert így tudom függetleníteni magam a személyes dolgoktól. Ha anyáznak vagy ilyesmi akkor nem húzom fel magam még csak véletlenül se. Hiszen nem nekem anyáznak hanem a rosszinak.
nekem nem sír a szám elissa is azt mondta h nem kívánja a srác a halálomat talán neki elhiszed és csak azt mondtam neki h ne hazudjon arról h nem azt kívánta nekem
basszus, elmegyek ebédelni, visszajövök erre mi megy itt megint? Hihetetlen
Hagyjátok K7-et a francba, hiába mondtok bármit, úgyse mond mást mint amit eddig. Nincs kedvem mostmár olvasni oldalat a baromságokról.
K7: Te meg légyszi ne hergeld a többieket, múltkor is csak 100 oldal felesleges anyázás volt.
Amúgy az általad belinkelt Scarface vidin is lehet jókat mulatozni, utcán kemény a srác de pályán kört kapot Szóval kár ez az én vagyok a fasza gyerek szöveg bárkitől, sportmotor pályára való, nekem ott mutassa meg valaki ki a vagány srác.
Szerintem jó, bár eléggé gyorsan fogy.
Te...te felsőbbrendű!
Hát mik vannak itt, bexarás, gyilkosság meg fenyegetőzés....
Enyém csak 50-et megy:DDDD
Hagyjátok K7-et a francba, hiába mondtok bármit, úgyse mond mást mint amit eddig. Nincs kedvem mostmár olvasni oldalat a baromságokról.
K7: Te meg légyszi ne hergeld a többieket, múltkor is csak 100 oldal felesleges anyázás volt.
Amúgy az általad belinkelt Scarface vidin is lehet jókat mulatozni, utcán kemény a srác de pályán kört kapot