Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van. Ha lakott területen 150-el ment akkor a kutya gazdáját kell elsőnek elővenni.
ne sírok egyáltalán, de amit írtál az az volt és ne hazudjál
Te jóképű 20.századi gyerek....rakjál már fel magadról képet mielőtt valakit leszólsz a külsője miatt......
Várj kitalálom....nem tudsz felrakni magadról képet, mert akárhányszor felviszed a gépre leszedi a VÍRUSÍRTÓ, mert felismeri....
ne hazudjál te is a halálomat kívántad latolgattad h vajon mikor halok meg, ne nehéz elméleteket gyártani mikor itt a többség olyan mint az a srác aki múltkor megkérdezte, h 170nél 6ban odahúzott a motorkájának és úgy érezte mintha megemelkedett az eleje neki és vajon ő akkor egykerekezett na ilyen emberek vannak itt
én nm utálok olyat...akit nm is ismerek és nm gondolom h az átlaghoz tartoznék
Te sírsz mint valami szűzkislány, hogy "Jaj a halálomat kívánják!"
Senki nem mondta, hogy így közlekedj. De ha azt mondod lakott terülten éjszaka 150-el kell menni akkor biza hülye vagy.
Vagy tudod mit? Menjél 150-el de ha a következő kutya nagyobb lesz és ugrasz egy fejest akkor ne siránkozz. Ok-okozat.
Én sosem kívántam a halálodat.Max hogy ne írj idióták módjára faszságokat.
De ez is jellemző rád általánosítasz és saját kútfőből gyártasz mindenkiről hamis képet.
azért utáltok mert átlagemberek vagytok átlag gondolkodással és nem bírjátok elvidelni ha vki jobb nálatok! igen felsőbbrendű vagyok de a fórumot pont a te kedvedért nem fogom itt hagyni meg a többi kedvéért sem mert olyan jókat nevetek rajtatok mikor ennyire felhúzzátok magatokat!
Törjetek felettem pálcát,de én az emberi életet sem tartom sokkal többre mint egy állatét. :) Tőlem aztán pusztulhat...am meg,ha olyan környéken ment,ahol ment,akkor inkább a gazdin kellett vna átmenni....
Egy kis nyugtatóóó music

Ha már így ráragadtál erre a dologra talán el kéne gondolkoznod azon, hogy: "Vajh miért utál engem egy egész fórum és köt nagy összegű fogadásokat a halálom napjára? Miért van az, hogy ezt mással nem csinálják? Tán mert egy faszkalap vagyok? Esetleg ha visszavennék nem utálna mindenki?"
Másik verzió: "Én felsőbbrendű vagyok ezek a kis fasszopók fel sem érhetnek hozzám úgy, hogy innentől nem is tisztelem meg őket a jelenlétemmel."
levonom a következtetést 20-40-50-60-70-90-130 ennyi majd betartom ezeket a tempokat és mjd meghalok az unalomtól
csak annyit tennék hozzá, h a stílusod a 90es évek elején tart hehe ha már ennyire érzékeled h a külsöddel vmi baj van hehe
már megint a szaros érettségiddel hencegsz lehet, h te vagy éppen a gombák szintjén ha már ennyire ismered őket biztos volt velük személyes tapasztalatod, én senkinek se mondtam h pusztuljon dögöljön meg pont ti mondtátok nekem akkor most miről is beszélünk hülye vagy!
én is jókat nevetek ám
Erről beszélek. Semmilyen következtetést nem vonsz le. Ez így jó ahogy van. 2010.június.
Te mit pédálózol másokkal? Rólad van szó, kit érdekel a belinkelt vidi? Mindenki megy biztos gyorsabban a megengedettnél, csak nem ott ahol te és nem is vagánykodunk vele....
Ha látok egy tiszta útszakaszt és odahúzom neki 10másodpercre, vagy 20-ra, az nem ugyanaz mint a te 150-es gázolásod lakotton belül, vagy a régebben említett 250km/h-ás lakotton belüli áthajtásod.
Egyébként meg a stílusod az ami kihozza belőlünk az ellenszenvet....fikázod itt mások külsőjét, mint ha te valami jó arcú gyerek lennél....
tudom, h hol a határ azt ne mond te kis buzi, h ha 5méterre a motorod előtt meglátsz egy kutyát akkor megállsz én még fékezni is tudtam! jó pár éve mikor volt egy yamaha aerox robogom azzal évente három macskát elütöttem átlagban és egyszerse estem el szóval akkor nyugodtan beszélhetek arról h van már benne rutinom a kutya télleg a semmmiből termett ott
Na már megint elfajult itt a helyzet? Te miért példálózol mindig más barmokkal? Ha kútba ugrik akkor Te is? Igen képzeld a ScarfaceR6 is egy fasz. Most jobb?
Hagyjátok a faszba és majd elhallgat. Felesleges neki pofázni ez úgy is ilyen barom nem normális marad!
Asszem tévedtem a gombák talán okosabbak kicsit.Azon nem gondolkodtál már el hogy talán a fórumon lévő többségnek van egy hangyányi igaza?
Nem azt mondom hogy húúúúú mindíg 50-el kell menni de a 150 kicsit sok.
És ez a mindenki dögöljön meg és pusztuljon innen mentalitás szokta az emberekben a bicskát nyitogatni.Ha kicist visszavennél talán még elfogadnának.
Bár szerintem csak egy nagpofájú gyökér vagy 0 gyakorlati érzékkel.Igaz ez magánvélemény.
Előrejelzés?
1. Nem lesz diplomád mert meghalsz még előtte. 2. Nem lesz gyereked mert meghalsz akkor ez itt mi?