Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel nem is lenne gond ha tudnád hol a határ. De amint a kutyás eset is bizonyítja nem tudod. Jót röhögsz rajta, hogy elcsaptál egy ebet. Egy másodpercig nem gondolkodsz el rajta, hogy a vakszerencsének köszönhetően írsz ide nagy vidáman ahelyett, hogy 1.meghaltál volna, 2. a kórházi ágyadon magyarázkodsz anyuéknak, hogy az a szemét kutya csak úgy ott termett a semmiből+a rendőrségnek, hogy miért is repült a motorod 150m.
Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg faszságot csináltál és vissza kéne venni.
Nyelvtan:
Bárcsak megdögölnél...hogy fordulnál fel...remélem, meghalsz...stb.
EZEK kívánságok.
Alant arról volt eszmecsere, hogy vajon mennyi ideig fogsz még élni.

Úgyhogy te vagy a hülye és még az anyanyelvedet sem ismered.
álszent és buzi itt mindenki!
http://sportmotor.hu/motoros_v... és ez itt micsoda csak én megyek állat módjára? ő nem veszélyeztet senkit és nem is hencegésből rakta fel a videot
meine gixer
bazdmeg te télleg hülye vagy olvassál már vissza vagy adjak szemüveget? rossika fogadásokat akar kötni a halálomra de amúgy leszarom meg a te hozzászólásod is arra utalt amúgy leszarom h mit kívántok
Amíg másokat nem veszélyeztetsz, nincsen ezzel gond.
De a te esetedben nem erről van szó.
akkor csináld DE CSAK A SAJÁT FELELŐSÉGEDRE!
És ne hencegj vele
Nem kívánta neki senki. Csak nem fog meglepetést okozni amikor megtörténik és a sajnálat sem fog az érzéseim közül előkerülni.(Esetleg a motor irányába) "Na ugye megmondtam" annál inkább.
fogd már fel h én leszarom h meghalok e vagy se, szeretem a motorokat autókat és mindennel annyival megyek meg úgy használom, h a határokat súroljam vele
Szép.
És a GSX-R kié?
Te gixxer600k7 kihaénnemdemenő vagyok nem veszed észre hogy utál már itt mindenki? Egy igazi kis beképzelt buzigyerek vagy aki azért jön ide hogy vagánykodjon, csak nem tudom mire
úgy hogy kuss
Tök jól megvoltunk itt a fórumon nélküled....nem akarnád inkább máshol megosztani a nagy élményeidet....vedd már észre, hogy nem itt nem kiváncsi senki a vagány dolgaidhoz és a nem túl tág szókincsedhez.
A buzizásodból kezd elegem lenni.
Olvass vissza te, nem kívánta senki.
Esélylatolgatás folyt mindössze.
Inkább gyönyörködjetek a DrágaságoM-ban
itt a fórumon akkor szopottgombocok vannak h az vmi hihetetlen, direkt piszkálom itt az aljanépet és jót röhögök rajtatok
Igazad van. A Isten nem az ész alapján osztja a szerencsét. Bővítem a szavazást tolószékkel, illetve 3hétnél hosszabb kórházi ellátással. Így jó lesz?
Egyébként csak, hogy értsd a dolgot. Csak amióta ezt a fórumot olvasom kb. egy tucat veled 99%-ban azonos (más név, más kinézet) emberke játszotta el ugyan ezt. Nagy mellény, nagy pofa, nagy motor. Aztán jött a nagy csendben árult törött motor, nagy sírás a temetőben,"jaj igazatok volt" duma.
Vagy csak egyszerűen nem írt többet (vajh miért).
Ne legyenek kétségeid afelől, hogy addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik.
olvass vissza te buzi te is azt kívántad ne mentegetőzz
én nem szidtam ezt a stílust, srác húzza a motornak de mikor meglátja a kanyart akkor bepisál:)
Nem kívánta neki senki.
megy az egykerék már? vettél már új idomokat? mielőtt elkezdenél egykerekezni stuntolni vegyél még egy komplett motort tartaléknak
Ez legyen a legnagyobb sikered az életben!
Tételezzük fel én vagyok rajta. A videó 3 éve készült. Szerinted érzem a gépet ha még élek? Amúgy meg pár hónapja pont ezen stílus mellett törtél pálcát. Te aztán 100%-ig kihasználod a gépet stb. Úgy, hogy lenyalhatod a sarat a videón szereplő emberke csizmájáról.
látod elissa és még mindenki azt mondja, h milyen bunko vagyok akkor ezek a fasszópo buzik micsodák?
te buzi görény és akkor csináljál már egy olyan szavazást is h túlélem mert nem fogok meghallni