te osztod itt az észt te buzi nézd végig a videodat ha te vagy rajta tökmindegy de abban beparázos stílusban előbb meglehet hallni mint aki azért érzi a gépet
Súlyos tévedésekben leledzel. 1. Nem lesz diplomád mert meghalsz még előtte. 2. Nem lesz gyereked mert meghalsz még előtte.
ui. És senki nem fog sajnálni.
azt se tudod, h hol volt ez a 150 falú vége tábla előtt 50méterrel házak már nem is voltak, kutyát meg az tartson akinek megvan a megfelelő körülménye, h a kutyája mások testi és vagyoni épségét ne tudja megkárosítani ennyi
Van ne aggódj még érettségi si bár ahogy nézem a tied az ecseriről van az enyém meg eredeti.
Annyi lejött tőled hogy gyereket pórázon mert jön a nagy gixxeres 150-el így mindenki pusztuljon.
Azért remélem egyszer neked is lesz kissrácod és megérted.
Komolyan nem értem a gondolkodásmódodat néhanapján.Párszor beleolvasgattam miket írsz össze vissza és mindig legyintettem hogy áh hülye vagy majd rájössz.De ez hogy gyereket pórázon lehet a városban járatni te meg mehetsz simán 150-el az kiakasztott.Te tényleg komolyan gondolod ezt a sok marhaságot vagy csak unatkozol?Mert akkor súlyos gondok vannak fejben.
ui. És senki nem fog sajnálni.
Káhét nyolc diplomával is bunkó lenne.
Annyi lejött tőled hogy gyereket pórázon mert jön a nagy gixxeres 150-el így mindenki pusztuljon.
Azért remélem egyszer neked is lesz kissrácod és megérted.