Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iet azért én nm kívánnék senkinek...
Már megint kezded...
arra vagytok irigyek, h én 150el átmegyek egy kutyán és semmi gáz:D
te osztod itt az észt te buzi nézd végig a videodat ha te vagy rajta tökmindegy de abban beparázos stílusban előbb meglehet hallni mint aki azért érzi a gépet
Remélem, hogy senkit nem visz magával.
Mire, kire, te szerencsétlen?
motorosokban a kedvenc fajtám a 40kilos fehérbőrű, szeplősarcú kecskeszakállas mindenkinél jobban tud mindent na itt is van egy pár belőle
Nem köszönés volt IQ-titánkám.
Lehet szavazni emberek. K7 még idén meghal vagy kihúzza a következő idény közepéig?
Súlyos tévedésekben leledzel. 1. Nem lesz diplomád mert meghalsz még előtte. 2. Nem lesz gyereked mert meghalsz még előtte.
ui. És senki nem fog sajnálni.
csak irigyek vagytok!
lehet, h én bunkó vagyok de akkor te mivagy? én nem úgy köszönök,h anyád akkor te egy taplótirpákparaszt
A pórázt ne felejtsd el!
Az tuti bár az övé az írásai alapján azért vetekszik a gombákéval.
remélem kisfiú lesz, ahogymegtanuljárni máris megkapja a kis motorját , vagy quadot vagy ami bejön neki
Itt a pont.
Káhét nyolc diplomával is bunkó lenne.
érettségi mit akarsz azzal most azt hiszed, h menő vagy egy érettségivel nekem még diplomám is lesz
sztem az intelligencia nm bizonyítvány függő...
Isten őrizz!
azt se tudod, h hol volt ez a 150 falú vége tábla előtt 50méterrel házak már nem is voltak, kutyát meg az tartson akinek megvan a megfelelő körülménye, h a kutyája mások testi és vagyoni épségét ne tudja megkárosítani ennyi
Van ne aggódj még érettségi si bár ahogy nézem a tied az ecseriről van az enyém meg eredeti.
Annyi lejött tőled hogy gyereket pórázon mert jön a nagy gixxeres 150-el így mindenki pusztuljon.
Azért remélem egyszer neked is lesz kissrácod és megérted.
de ha te komolyan vetted, h gyereket porázon akkor sétáltasd a gyerekedet pórázon
bazdmeg te mekkora hülye vagy nem is fogtad fel amit írtam, 8 általánosod már megvan?
Komolyan nem értem a gondolkodásmódodat néhanapján.Párszor beleolvasgattam miket írsz össze vissza és mindig legyintettem hogy áh hülye vagy majd rájössz.De ez hogy gyereket pórázon lehet a városban járatni te meg mehetsz simán 150-el az kiakasztott.Te tényleg komolyan gondolod ezt a sok marhaságot vagy csak unatkozol?Mert akkor súlyos gondok vannak fejben.
nehogy előadd, h te csak 50-90-130-al mész mert akkor szájbahúgyozlak