Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg azoktól i mentsen meg a jó isten akik itt a túlzottan biztosnságos közlekedésről mesélnek meg azoktól akik a tesztnapon megkérdezik, h az 1 lefelé kettő fel .... vagy h is van az, előtte meg előadják, h mennyit motoroztak már meg egykerekeztek micsoda tapasztalatottkal rendelkeznek aztán megveszik a motort és a hazaúton összetöri magát mert összetéveszti a kupplungot a fékkel
én egy pájszert a tiedébe az holtbiztos! tisztelet tudó rendes gyerek voltam már ovis koromban tudtam amikor megszöktem az oviból h az úttesten csak kellő körültekintés után szabad átmenni! de még mindig jobb ha én megyek 150-el lakotton belül, mint az a srác aki itt a fórumon mesélte egykerekezős tapasztalatait miszerint 6-ban 170nél gázra úgy érezte h egykerekezett és ezt meg is kérdezte, h ő valóban egykerekezhetett e akkor hehe szóval az ilyenektől mentsen meg a jó isten meg tőled is meg azoktól akiknek a motor oldalán log két nagy doboz
Viccelsz? Nem sétáltatták sehogyan sem. Szégyellték...
Asszem inkább lapátnyelet vágnék az első felnidbe nem a gyereket pórázra kötni.Téged úgy sétáltattak a városban mint egy kutyát?
friss regisztráció
Remélem egyszer valaki nagyon beveri azt a hülye fejedet te nyomorék.
a két nagy pálya menő megpróbál bepróbálkozni hehehe
te baromarcú te még biztos nem mentél 150-el lakotton belül azt ne mond, kutyának gyereknek porázon a helye!
De mi az anyádért mész 150-nel lakott területen belül? Pláne este?
És mi van, ha egy gyermek szalad ki eléd?
Helló!
Remélem, valami tüzes picsájú (öreg)cigányasszony pinanyalóját kented szét, aki ráadásul hazáig követett 150 -nel, és most ott óbégat a kapud előtt, hogy gyere és azonnal végezd el a kutyája mindennapi munkáját! ott helyszínen!
Ja és remélem, hogy van neki vagy 16 db ótvaros lánya, akiken még a kutya dolgozott!
Szegény kutya! Igy járt! Nem szaggatott le semmit a motor aljáról?
Az enyém majdnem ugyanezt tudja.
Sőt...
Yoshimura vezérműtengely, Yoshi RS 3 rendszer... Mart hengerfej... Speed box... fém fékcsövek...
Mért 16,5 BAR-os nyomás...
Nemsokára kap egy gyorsváltót is.
Valakit nem érdekel iPhone? Nem Aplle iPhone! 45e huf! Vadonat ujj! 2sim-es 2gb-de orvérzésig bövithetö! 2aksi! Autós töltö, meg ami kell
Sokunk álmai motorja....

http://www.tesztmotor.hu/magazin/bemutato/gsx-r1000r
r-abszolut-yoshimura.html
Kéne nekem fejidom tartó konzol.
Mennyibe fáj egy?
Sürgessed a szerelőt! Wazze mindjárt jöttök hozzám!

Csillaghullás van, ha tiszta az ég sasojátok meg! Nálunk épp felhős lett!
Én TWO BRTOHERS-et vettem holnap dobok fel képet....
Bejön kinézetre meg hangra is...
Mient vettél?
Alap hogy megnézem majd...
semi jasna .. :( de kész lesz szolok és meg nézem. de én is vetem ma egyet :) majd meg nézed :)
Szeva batya motorrol még semmi hír?
Megjött az új kipuff nekem nagyon tetszik a hangja...
hello nem érdekel valakit kettő visszapattanó srad ra vagy ......elméletileg szerintem pálya motorra valo carbon ok.. de nem tetszik igazán és el cserélném gyárikra.....
na jo nekem ugy van tanítva hogy meletem a helye nem az úton..
én is poráz nélkül hordom.. és félek is nehogy szét szedjen valakit
eddig hála istenek semmi .. .
nem a gyilkos fajtából származott a kutya kb 5 kilos kis pinanyaló volt huppant egy jó nagyot mikor átmentem rajta, cigánykörnyéken kutyának nincsen gazdája csak mikor elütöd akkor jön a cigánygárda
kutyából lesz még pár darab viszont sok cigány lakik ott ahol ez történt mivel nem estem el nem is álltam meg lehet megismétlődőtt volna oláhliszka:D