Király lett a távtartó! Csillagos ötös!!
Hálám üldözni fog!
Amit ígértem a csavarok és a műanyag "bolhák" természetesen meglesznek, lehet hogy a héten átugrok velük. Elötte mindenképp megcsörgetlek!
Vitéz!
Megmérem neked a darabot. 39mm a külső átmérő, 27,95mm a belső átmérő, és 17mm széles.
Bocsi, de nemtudom neked megcsinálni, mert nincs ilyen átmérőjű alum éppen. Vasból tudnám csak, vagy korr acélból.
Hétfőn tudnék szerezni anyagot, de addíg gondolom már késő.
Tényleg?? Az nagyon jó lenne!
Tomiboy mondta hogy szétszereli az övét méreteket vesz és esztergál nekem egyet, de sajna csak késő este ért haza és már nem tudta megcsinálni. Talán majd ma este lesz ideje rá. De ha neked van rajzod és oda tudod adni akkor lehet hogy már délutánra le is tudom gyártatni és akkor este össze is rakhatom a mocit!!
Ha megvan file-ban akkor mailban is elküldheted a gy.tauber@nifast.hu címre, ha csak papíron van meg akkor elugrok érte.
Próbáld nekem megszerezni légyszi!
Az a távtartó kell ami a hátsó lánckerék és a hátsó kerék közé kell.
Egyenlőre Tomiboynál nem mondom le a rendelést csak ha ez már biztos, ő úgyis csak este tudna foglalkozni vele és addigra kiderül hogy össze tudjuk-e hozni ezt vagy sem.
Előre is köszi szépen!
Ha valami van hívhatsz is bármikor a 30/902 53 71-es számon.
Sikerült megoldani azóta a problémádat ?
Ha nem akkor szólj, mert a rajzát nagy valószínűséggel meg tudom szerezni neked és nem lesz szükség szerelgetésre. Az alapján az esztergályos pikk-pakk megcsinálja.....
Akkor volt ilyen az idom amikor felraktam. Most már nem ilyen.
Politech idom. A farka pedig Pascalplast, de az a képeken nem látszik.
Dúzs biztos csinál az r6r-re.
Kéne egy kis segítség innen Esztergom környéki emberkétől.
Hétvégén gumit cseréltem hátul és a gumisnál elvesztették a hátsó lánckerék és a kerék közti kis távtartómat. A Suzukiban nincs raktáron, mert nem fogyóeszköz, így ha megrendelném 2-3 hetet biztos várnom kéne rá. Az kéne hogy valakinek a motorjából kiszerelni mintának és 2-3 óra múlva vissza is adnám csak addig kéne amíg esztergáltatok egyet. Az esztergályossal is meg van beszélve már minden. Nem nagy mutatvány, motor emelőt viszek a hátső kerék ki és vissza szerelését is megcsinálom.
Vagy esetleg ha van ismerősötöknek K1-K3-as hatszázas vagy hét ötvenes gixxerje és esetleg törött és épp nem használja vagy egyszerűen csak megtenné nekem ezt a szívességet akkor légyszi írjatok! Előre is köszi!
Hali! nekem 06-os R6-om van és ugyan ilyen "probléma" van azzal is! de lehet kapni olyan gombát amihez direkt van egy konzol is. Tehát nem kell megvágni az idomot! szerintem ilyet vegyéL!!!!!
Valaki rakott már fel a K6-ra bukógombát?
Sajnos a bal oldalon az idomot ki kell fúrni hozzá, mert ezt a Japán gyártó elfelejtette megtenni.
Érdekes, hogy a jobb oldalon meg ki van fúrva! Ebben mi a logika, nem értem. Vagy mindkét oldalon kellett volna, vagy egyiken sem.
Ha valakinek már sikerült kifúrni az idomot, akkor írjon már róla véleményt, esetleg képelt is küldhet!
Semmi, nem lényeg...
Rinyacsík=a gumi futófelületének szélén lévő rész, ami más színű mint a gumi többi része (mivel nem döntöd addig, hogy az a rész is elkezdjen kopni) -- ezt hívják rinyacsíknak
De csak poénkodtam, nem lényeg...
Mivel ha minden jól megy, akkor jövőre már én is gsx-r600 tulaj leszek (persze 19évesen még nem k6 "csak" srad), ezért felhívnám a figyelmet a k6 tulajoknak egy hirdetésre a motorinfo.hu-ról (hátha esetleg valakit érdekel, és $-e is van rá): laser cső
Franky,
Írtad, hogy kijönnél az asszonyállattal a SzuCsaMoTa napra vasárnap. Sorry, de mégsem fogunk összefutni még direkt sem nemhogy véltlenül. A mi edzéseink és versenyünk is szombaton lesz. Vasárnap már csak a koncertek, meg a Demokrace, meg a családi programok lesznek.
A műanyag formába nem raktam semmit, az úgy sem látszik. Betekertem frankó imbusz csavarokat a gyári alátétes csavarok helyett, a rsz. világítás kábelét visszahúztam a h. ülés alá és a lyukat szilikonnal benyomtam.
Na ja, az Alpok-Adria tényleg állatkert! De ez a Gixxer kupa... Utcai Michelin gumikon ilyen időket szabni nem piskóta dolog. Bár tegyük hozzá, hogy a mezőnyben azért elég komoly versenyzők is vannak.
Király lett a távtartó! Csillagos ötös!!
Hálám üldözni fog!
Amit ígértem a csavarok és a műanyag "bolhák" természetesen meglesznek, lehet hogy a héten átugrok velük. Elötte mindenképp megcsörgetlek!