Sziasztok!Franky,jó színe van a mocidnak!Ilyenben még nem is láttam.Amúgy Gyöngyi télleg jól nézel ki!De ha jobban belegondolok,most,hogy már nincs mocid... Csak viccűtem!
Abban igazad van, hogy itt tényleg félteni kell a gépet, mert mindig részegen vonulnak fel a motorosok. A másik részére, nem is tudom, hogy mit írjak. Ha látnál! Zavarban vagyok
Lesz Tárjánbán tálálkozó ?
Igazából nekem sincs sok kedvem ahoz, hogy egy egész estét végigizguljak mégegyszer,hogy biztonságban van e a motorom, de máshoz nagyon nagy kedvem lenne szerintem ahogy filózom itt a képed !
Na nem vagyok bunkó na !
Tényleg csak ismerkedni akarok.
Igen, mentem haza és este sem mentünk sehova, mert kicsit tanulgattam és nem akartam befáradni. Holnap megyek egy állás interjúra és arra készülgetek.
Amit írtál az nap közben is jellemző volt a társaságra, úgyhogy tényleg csak azon izgultam végig hogy nehogy nekem jöjjenek. Örültem hogy vége lett nem még visszamenni.....
Kb. 10 -edjére kezdek neki ennek a levélnek, de még nem tudtam befejezni....
Szóval mi bementünk és hátul a sátraknál tettük le a mocikat a haveroknál, de így is végig azon rinyáltam, nehogy elkösse, vagy összekarcolja valami vadbarom.
A buli egyébként nem volt rossz, "kissé" én is beacsarítottam hazafelé már lehet(tuti biztos) nem kellett volna vezetnem, de nem akartam hogy szarráázzunk. Szépen 50-el hazagurultunk....
Nekem is furcsa volt, hogy alig lehetett látni sportmocisokat. Csopperből mint a szemét, püfögtek, csattogtak és inkább ilyen "Born to be wild" feelingje volt az egész találkozónak, ami a chopperesek stílusát jellemzi inkább.
Az egyik srác tök részegen odajött a K6 gixxer 600-al és megált a motorjaink mellett. Oldalsztender kilök, a srác meg felállt az ülésre és odribált. Ezzel a mozdulattal rögtön 2 doboz sör csúszott ki a zsebéből s ömlött a tankra, műszerfalra, ülés stb. Úgy tartottam rá a motorjára, nehogy felboruljon vele együtt.
Szóval voltak ott arcok Vitéz.....
A felvonulás után mentetek haza ?
Rohadjon meg az ilyen!! Komolyan, ne is menj többet ilyenre, szerintem én se fogok....Az a sok undorító csopper, komolyan, én is utálom, akkora hangjuk van, aztán sehogy nem megy 20-at visszaraknak. aztán nyelezik, hogy felmenjen egy dombon, ááááá. Hülye csopperesek, meg qvadosok.
GSX-R RULZ
Voltam a felvonuláson, de most utoljára....
Nem mondhatnám hogy nagy élmény volt
Tele részeg vagy legalábbis "félpiás" sörösdobozokkal hadonászó motoros+utasokkal. Araszolgatás, végig 100-106 fokos volt a vizem, stb... ez egy survivor volt, csak arra figyeltem hogy nem jöjjenek belém a "vicces" fiúk akik piásan hülye jelmezekben az ócska motorjaikkal "parádéztak" a sorok között. Aztán ahogy beértünk Visegrádra és felkanyarodtunk a várba vezető útra ott telt be a pohár. Ott kiálltam a sorból aztán visszaálltam tök utolsónak. Volt pár Quados és az egyik a motorosokkal tömött sorban elkezdte kerülgetni az úton a kátyúkat!!!!!!
Normális???? Egy LTZ 400-assal kerülgeti a kátyukat?? Rámhúzta a kormányt, a szerencse az volt hogy épp akkor nem volt mellettem senki így félre bírtam kapni a kormányt....
Egész úton nem is hallottam a saját motorom hangját (pedig nem halk!!!), a fordulatszám mérőre kellet pillantgatnom mint egy tanuló vezetőnek, olyan hangosak voltak azok a sz@.... chopperek. Amúgy a motorok 80%-a chopper volt. El is ment a kedvem az egésztől, este már nem mentünk vissza.
Majd most hétvégén lesz egy hosszabb motorozásunk, ha nem esik nagyon az eső vagy jég vagy stb.... mert ezt mondogatják az időjósok
Elég későn értünk oda a felvonulásra.....
Kerestelek a bejáratnál, de már nem láttalak. Bejöttetetek végül ?
Én rendesen benyomtam Szombat este..... elég volt haza gurgulászni !
Ti ?
Az utolsó fráterje ! Ugye ?