Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !

Köszi szépen a válaszodat.
Érdekelnének a szerelés részletei is, ha lehetséges......
előre is kösssz!
Akkor elég rendesen beégtem volna a srác előtt....
Ugyan olyan sárga-fekete 600-as gépe volt, mint a tied.
Az fasza lett volna...... Leszállok a motorról....szevasz Vitéz !!!!
A csávókám lesett volna egyet, hogy milyen vitéz daliának nézem így rögtön első látásra.
Hát igen, ha szólít a fehérnép akkor nincs hétvégi motorozás.....menni kell !
Helló!

Nem én voltam, sajna én most hétvégén nem motoroztam, mert a barátnőm szüleinél voltunk Győrben.
De a most következő hétvégén remélem jóidő lesz és tudok menni rendesen! Biztos hogy kigurulunk Marótra, majd figyellek!
Szia Vitéz !

Amennyiben te voltál az a sárga-fekete gixxerrel szombaton a fellegvári kilátó parkolóban, akkor 1000 bocs, hogy nem álltam meg......., de úgy gondoltam előbb felmegyünk a várig és visszafelé megállunk...
Mire visszaértünk már nem voltál ott ......pafff.
Ha egyáltalán te voltál az !???
Sebaj . Itt a maróti motoros találkozó.......csak összefutunk.....
Megyek enis, de addig mennem kell meg a palyan, mert ugye iden ossze 1 palyanpon voltam kint.

Raadasul meg kell csinalni a motort, mert Horvatban a hetvegen szejjel hajtottam
(Lanc kuka, fek kuka, gumi csere vissza...) Meg a labtartomat is be kene allitani a mostani pozicio valahogy nem tetszik.
A gsx-r klub kupa es a gsx-r kupa eleje kb ugyanannyit megy. Az erdekesseg, hogy a gsx-r kupaban az uj 2CT michelin gummaval mennek, ami utcai sportgumi, nem kifejezetten palyagumi. Nem tudom milyen lehet ez a gumi, de ennek fenyeben nem semmi ami a Riziek csinalnak. AMugy tegnap kint voltam rijekaban a gsxr kupat es alpok adriat nezni. EZEK ALLATOK MIND!
28 an a hungarorigen ki lehet probalni a gepeket?állitolg ha idoben ott vagy csak akkor adnak esejt.a gsxr kupaban sajat motorral kell menni vagy ha esetleg kapok tesztelni akkor mehetek azzal is?
Jah és érdekelnének a szerelési részletek
Colombiai!

Szia! Nekem is ilyen mocim van és én is meg akarom csinálni ugy a rendszámtáblát! Elvileg nem kell várni vele és utánna csinálgatni ilyeneket meg dobot cserélni? Mert attól él a gari? És tudnál egybe egy képet küldeni a motorról hogy most így hogy néz ki hátúlról. Köszi
Jóestét,

Holnap jön valaki a Stunt Riding-ra kaposvárra? Esetleg elmennék elé de.-t oszt mehetnénk együtt akár...

üdv
Szia Franky79!

Küldök képet, hogy én hogyan oldottam meg , ezt a problémát.
Igaz, hogy nekem K6-os a gixerem és a hátsó index be van integrálva a lámpa mellé, így az indexel nem kellett bajlódnom.
Ha esetleg érdekelnek a szerelési részletek, akkor leírom azt is.
Szeretnék csináltatni csini rendszámtáblatartót a motoromra, úgy hogy az
eredeti indexlámpákat meghagynám rajta.
Nem tudtok valakit aki foglalkozik ilyennel ?
Azt tudom, hogy van zsanéros megoldás, amit lehet fel-le hajtogatni,
de persze elsődleges hogy jól nézzen ki rajta......
meg a trafi se tudjon könnyen bemérni.
Szia,
Na akkor szépen sorjában: a pancsin nem sokat jártam, idén még csak 1x voltam, 2:19-et tudtam menni. Hringen 3 pályanap után 2:11-et tudok (még )
Győrben tartom a motort, és onnan hurcoljuk minden pályára és pályanapra a haverommal együtt. Ő az SV kupában megy egy SV1000-el.
Pancsiring célegyenesének végén max. 247-et láttam az órán, bár nem igazán a km-órámat szoktam ott nézni, talán 2-3-szor ha figyeltem. A Hringen is hasonló a helyzet, ott 253-mat láttam. Ebből az óra csalása miatt kb. 20-25 kmh-t le lehet vonni.

Nálad mi a helyzet?
Nekem 1x írt ki 230-at a célegyenesben a km óra. GPS-el megmértük, az 214 valósan. Nincs áttétel a mocimon, még.
Sziasztok!

Ricco, mennyi a köridőd a pancsin, és ha már felhoztad mennyit mész a célegyenes végén?
Énis járok pancsira, de a lassú csoportba, 13.-án is megyek, te? Hová valósi vagy?
Nekem egy k5 haccázas van kék fehér, idén ottvoltam az összes phoenix napon és igen bejön a pályamotorozás.

üdv
Kösz srác! Igyekszem.
Remélem jön Balagee is. Vele nagyjából hasonló időket megyünk, ezdézen kéne kicsit kergetőznünk és akkor majd kicsit megy lejjebb az a köridő, ha húzzuk egymást. Bala, ha erre jársz, akkor ehhez majd vmi comment-et légyszi!
Majd szurkolunk neked Ricco !
Addig is gyakorloj sokat, hogy ott legyél az élmezőnyben.....
Máj.28. GSX-R Klub Cup, 2. futam. Az jövő vasárnap d.u. (SZU-CSA-MO-TA hétvége)
Szóval ha kilátogattok, akkor még versenyt is lehet majd nézni. És nem is olyan uncsi versenyeket. SV, Gix600, Gix Open. Az SV Kupa nekem a V2-k hangja miatt tetszik, a gix 600 azért mert én is ott megyek, a GSX-R Open meg azért mert ott aztán van osztás rendesen.
OK srác !
Most még 100 % -nak tűnik, hogy ott leszek.....
Akkor éppen Motoros találkozó lesz Pilismaróton és ott is szeretném képviseltetni magam, de a H.ringre is szeretnék eljutni azon a hétvégén. .....hacsak a fehérnép ki nem talál valami okosságot addig !
Ha megyek, akkor mindenképpen megkereslek.

Igen, ezek szerint a két versenysorozat nem fedi egymást...
A GSX-R kupa nevezési díja valami 1,5 miska volt asszem......Itt Fanta-buli-haverok, egyszóval minden biztosítva van a versenyzőnek, még egy jó kis luvnyát is adnak hozzá esernyőt tartani(mondjuk ennyiért én más extra szolgáltatásokat is igénybe vennék), nehogy véletlenül a rajtrácson állva felforrósodjon az emberke feje a kánikulában. Mondjuk ez biztosan egy elég komoly lépcsőfokot jelent a versenyzői karrier építésében és tuti hogy orgazmikus élményekben lehet része az egyednek.....de bameg, az már egy motor ára...hoppá !
Igaz nekem semmi esélyem nem lenne még az utolsó előtti helyre sem, így lehet kissé másképp látom...
Neked mikor lesz versenyed legközelebb és hol ?
Hi,
Na, Te is benne vagy az emberek azon 99%-ában, aki összekeveri a GSX-R Kupát a GSX-R KLUB Kupával. Választhattak volna vmi. jobb nevet is a szervezők, mert így mindenki azt hiszi, hogy akkora menők vagyunk, hogy Rizivel és Talma Gergővel nyomjuk egy kategóriában. Na nem. Ennyire nem vagyok jó (még). A Gixxer Klub kupában bárki elindulhat, akinek van saját tulajdonú GSX-R-e. Én ott nyomom a kicsik között. Ott az élmezőny átlagban 5-6 sec-el gyengébb köridőket megy, mint az előbb említett emberek. És azért elég nehéz az élmezőnybe ott is bekerülni. Amúgy a K6 nagyon tetszik, csak sajnos még nem mentem vele. Én K4-essel megyek.
A rajtszámot még nem tudom, mert azt a versenyek helyszínén, a nevezéskor adják. Preferálom a 71-est, de ha az foglalt lesz, akkor 70-est szeretnék.
Az frankó, ha kint leszel a Szu-Csa-Mo-Tán. Mi egy fehér sátor alatt leszünk, az én 600-asomat és egy fekete pálya-SV1000-est fogsz ott találni. Gyere oda, aztán majd dumcsizunk, meg megnézheted a vasat ha érdekel.
Hát barátom az nem lehetett semmi, nagy szerencséd volt !
Azóta már remélem teljesen felépültél, mert gondolom nem csak egy vállrándulás volt a következménye !
GSX-R kupa ? Az sem volt kevés áldozat.... van ott egy pár jóseggű esernyős csajszi is nem ?
Megyünk csajossal a SU-CSA-MO-TA-ra majd 28.-án, azt hiszem akkor lesz a következő forduló.....
Majd szurkolunk neked OK ? Milyen rajtszámmal indulsz ?
Kaptam egy levelet a HMI-től, hogy ma a Sport 1-en 21:45-kor fogják leadni az első 2 versenyt.
Hogy szerepelsz? Tetszik a K6 ?

Bombázlak ám ezerrel a kérdéseimmel. Csak szép nyugodtan olvasd el, dolgozd fel őket és várom a választ.
Hú Franky, ennyitt ne kérdezz, mert nem bírja feldolgozni az agyam...
A K2 úgy végezte, hogy a 82-es úton szerpentinen üldöztük egymást a cimbimmel és 205-ig sikerült kihúzatni a gépeket (neki sárga K1 volt). Ő nézte az órát, majd amikor felnézett én már csúsztam a szalagkorlát és a szakdék felé. Motor szalgkorlátba csatt, én meg a korlát alatt átcsúszva, szakadékba le. A következő képem az, hogy a mentőhelikopter orvosa fogdossa a vállamat meg a kezeimet. A veszprémi intenzíven kezdtem magamhoz térni.
A felépülés után sikerült megúsznom még 1-2 gyilkossági kísérletet a drága autósoktól, ezért döntöttem úgy, hogy a közútnak vége.
Szal. ettől az évtől már csak pályázok. Hát tényleg nem olcsó, de nekem ez az egy hobbim van. Másra nem költök és mással nem is foglalkozom. Meg belekóstolok a versengésbe is a gixxer klub kupában.

A km/év: hmmm... hát eddig 5 hét alatt 1100-1200 km-t hoztam össze csak pályán. Ha így tudom folytatni, év végére eljutok kb. 10000 km-ig. Tudom, ez relatív nem túl sok, de ha azt nézzük hogy ezt csak pályán pakolom a gépbe, sztem úgy azért nem rossz.
Ti is láttátok egymást ?
Na tessék Ricco, ez itt a big brother haver....
Vitéz kollégával nem csak mi vagyunk egyedül !

Amúgy csak pályán használod a géped Ricco ? Az úgy elég zsebbe nyúlós lehet.
Amikor csak rádjön motorozhatnék rögtön a pályabérlettel kell indítani és még nem is tankoltál.....
Látom a K2-vel nem volt túl rózsás a végzet...... Esetleg e miatt nem akarsz kigördülni az utcára, az autósok miatt? .......persze ha ez utcán történt....

Mennyit szoktál motorozni egy idényben ?
Hello balagee!

Elképzelhető,h a héten láttalak a Váci úton a Duna plázánál? Ha Te voltál akkor elég látványos ez a szín élőben..tetszett.
Köszi Ricco,

Időközben megszereztem a Service Manual-t a mocihoz és megtaláltam a képet, amit küldeni szerettél volna. Mostmár rendben lesz a dolog, este beállítom fasszára a világítást, mert eddig kínszenvedés volt közlekedni a sötétben.
Azért köszi a guideline-t amit írtál mellé. Ez az állító kütyü tényleg olyan, mint amivel a nagyanyám régi tűzhelyét lehet szabályozni, hogy mennyi levegőt kapjon.