Akkor elég rendesen beégtem volna a srác előtt....
Ugyan olyan sárga-fekete 600-as gépe volt, mint a tied.
Az fasza lett volna...... Leszállok a motorról....szevasz Vitéz !!!!
A csávókám lesett volna egyet, hogy milyen vitéz daliának nézem így rögtön első látásra.
Hát igen, ha szólít a fehérnép akkor nincs hétvégi motorozás.....menni kell !
Nem én voltam, sajna én most hétvégén nem motoroztam, mert a barátnőm szüleinél voltunk Győrben.
De a most következő hétvégén remélem jóidő lesz és tudok menni rendesen! Biztos hogy kigurulunk Marótra, majd figyellek!
Amennyiben te voltál az a sárga-fekete gixxerrel szombaton a fellegvári kilátó parkolóban, akkor 1000 bocs, hogy nem álltam meg......., de úgy gondoltam előbb felmegyünk a várig és visszafelé megállunk...
Mire visszaértünk már nem voltál ott ......pafff.
Ha egyáltalán te voltál az !???
Sebaj . Itt a maróti motoros találkozó.......csak összefutunk.....
Megyek enis, de addig mennem kell meg a palyan, mert ugye iden ossze 1 palyanpon voltam kint.
Raadasul meg kell csinalni a motort, mert Horvatban a hetvegen szejjel hajtottam
(Lanc kuka, fek kuka, gumi csere vissza...) Meg a labtartomat is be kene allitani a mostani pozicio valahogy nem tetszik.
A gsx-r klub kupa es a gsx-r kupa eleje kb ugyanannyit megy. Az erdekesseg, hogy a gsx-r kupaban az uj 2CT michelin gummaval mennek, ami utcai sportgumi, nem kifejezetten palyagumi. Nem tudom milyen lehet ez a gumi, de ennek fenyeben nem semmi ami a Riziek csinalnak. AMugy tegnap kint voltam rijekaban a gsxr kupat es alpok adriat nezni. EZEK ALLATOK MIND!
28 an a hungarorigen ki lehet probalni a gepeket?állitolg ha idoben ott vagy csak akkor adnak esejt.a gsxr kupaban sajat motorral kell menni vagy ha esetleg kapok tesztelni akkor mehetek azzal is?
Szia! Nekem is ilyen mocim van és én is meg akarom csinálni ugy a rendszámtáblát! Elvileg nem kell várni vele és utánna csinálgatni ilyeneket meg dobot cserélni? Mert attól él a gari? És tudnál egybe egy képet küldeni a motorról hogy most így hogy néz ki hátúlról. Köszi
Küldök képet, hogy én hogyan oldottam meg , ezt a problémát.
Igaz, hogy nekem K6-os a gixerem és a hátsó index be van integrálva a lámpa mellé, így az indexel nem kellett bajlódnom.
Ha esetleg érdekelnek a szerelési részletek, akkor leírom azt is.
Szeretnék csináltatni csini rendszámtáblatartót a motoromra, úgy hogy az
eredeti indexlámpákat meghagynám rajta.
Nem tudtok valakit aki foglalkozik ilyennel ?
Azt tudom, hogy van zsanéros megoldás, amit lehet fel-le hajtogatni,
de persze elsődleges hogy jól nézzen ki rajta......
meg a trafi se tudjon könnyen bemérni.
Szia,
Na akkor szépen sorjában: a pancsin nem sokat jártam, idén még csak 1x voltam, 2:19-et tudtam menni. Hringen 3 pályanap után 2:11-et tudok (még )
Győrben tartom a motort, és onnan hurcoljuk minden pályára és pályanapra a haverommal együtt. Ő az SV kupában megy egy SV1000-el.
Pancsiring célegyenesének végén max. 247-et láttam az órán, bár nem igazán a km-órámat szoktam ott nézni, talán 2-3-szor ha figyeltem. A Hringen is hasonló a helyzet, ott 253-mat láttam. Ebből az óra csalása miatt kb. 20-25 kmh-t le lehet vonni.
Ricco, mennyi a köridőd a pancsin, és ha már felhoztad mennyit mész a célegyenes végén?
Énis járok pancsira, de a lassú csoportba, 13.-án is megyek, te? Hová valósi vagy?
Nekem egy k5 haccázas van kék fehér, idén ottvoltam az összes phoenix napon és igen bejön a pályamotorozás.
Kösz srác! Igyekszem.
Remélem jön Balagee is. Vele nagyjából hasonló időket megyünk, ezdézen kéne kicsit kergetőznünk és akkor majd kicsit megy lejjebb az a köridő, ha húzzuk egymást. Bala, ha erre jársz, akkor ehhez majd vmi comment-et légyszi!
Máj.28. GSX-R Klub Cup, 2. futam. Az jövő vasárnap d.u. (SZU-CSA-MO-TA hétvége)
Szóval ha kilátogattok, akkor még versenyt is lehet majd nézni. És nem is olyan uncsi versenyeket. SV, Gix600, Gix Open. Az SV Kupa nekem a V2-k hangja miatt tetszik, a gix 600 azért mert én is ott megyek, a GSX-R Open meg azért mert ott aztán van osztás rendesen.
OK srác !
Most még 100 % -nak tűnik, hogy ott leszek.....
Akkor éppen Motoros találkozó lesz Pilismaróton és ott is szeretném képviseltetni magam, de a H.ringre is szeretnék eljutni azon a hétvégén. .....hacsak a fehérnép ki nem talál valami okosságot addig !
Ha megyek, akkor mindenképpen megkereslek.
Igen, ezek szerint a két versenysorozat nem fedi egymást...
A GSX-R kupa nevezési díja valami 1,5 miska volt asszem......Itt Fanta-buli-haverok, egyszóval minden biztosítva van a versenyzőnek, még egy jó kis luvnyát is adnak hozzá esernyőt tartani(mondjuk ennyiért én más extra szolgáltatásokat is igénybe vennék), nehogy véletlenül a rajtrácson állva felforrósodjon az emberke feje a kánikulában. Mondjuk ez biztosan egy elég komoly lépcsőfokot jelent a versenyzői karrier építésében és tuti hogy orgazmikus élményekben lehet része az egyednek.....de bameg, az már egy motor ára...hoppá !
Igaz nekem semmi esélyem nem lenne még az utolsó előtti helyre sem, így lehet kissé másképp látom...
Neked mikor lesz versenyed legközelebb és hol ?
Hi,
Na, Te is benne vagy az emberek azon 99%-ában, aki összekeveri a GSX-R Kupát a GSX-R KLUB Kupával. Választhattak volna vmi. jobb nevet is a szervezők, mert így mindenki azt hiszi, hogy akkora menők vagyunk, hogy Rizivel és Talma Gergővel nyomjuk egy kategóriában. Na nem. Ennyire nem vagyok jó (még). A Gixxer Klub kupában bárki elindulhat, akinek van saját tulajdonú GSX-R-e. Én ott nyomom a kicsik között. Ott az élmezőny átlagban 5-6 sec-el gyengébb köridőket megy, mint az előbb említett emberek. És azért elég nehéz az élmezőnybe ott is bekerülni. Amúgy a K6 nagyon tetszik, csak sajnos még nem mentem vele. Én K4-essel megyek.
A rajtszámot még nem tudom, mert azt a versenyek helyszínén, a nevezéskor adják. Preferálom a 71-est, de ha az foglalt lesz, akkor 70-est szeretnék.
Az frankó, ha kint leszel a Szu-Csa-Mo-Tán. Mi egy fehér sátor alatt leszünk, az én 600-asomat és egy fekete pálya-SV1000-est fogsz ott találni. Gyere oda, aztán majd dumcsizunk, meg megnézheted a vasat ha érdekel.
Hát barátom az nem lehetett semmi, nagy szerencséd volt !
Azóta már remélem teljesen felépültél, mert gondolom nem csak egy vállrándulás volt a következménye !
GSX-R kupa ? Az sem volt kevés áldozat.... van ott egy pár jóseggű esernyős csajszi is nem ?
Megyünk csajossal a SU-CSA-MO-TA-ra majd 28.-án, azt hiszem akkor lesz a következő forduló.....
Majd szurkolunk neked OK ? Milyen rajtszámmal indulsz ?
Kaptam egy levelet a HMI-től, hogy ma a Sport 1-en 21:45-kor fogják leadni az első 2 versenyt.
Hogy szerepelsz? Tetszik a K6 ?
Bombázlak ám ezerrel a kérdéseimmel. Csak szép nyugodtan olvasd el, dolgozd fel őket és várom a választ.
Hú Franky, ennyitt ne kérdezz, mert nem bírja feldolgozni az agyam...
A K2 úgy végezte, hogy a 82-es úton szerpentinen üldöztük egymást a cimbimmel és 205-ig sikerült kihúzatni a gépeket (neki sárga K1 volt). Ő nézte az órát, majd amikor felnézett én már csúsztam a szalagkorlát és a szakdék felé. Motor szalgkorlátba csatt, én meg a korlát alatt átcsúszva, szakadékba le. A következő képem az, hogy a mentőhelikopter orvosa fogdossa a vállamat meg a kezeimet. A veszprémi intenzíven kezdtem magamhoz térni.
A felépülés után sikerült megúsznom még 1-2 gyilkossági kísérletet a drága autósoktól, ezért döntöttem úgy, hogy a közútnak vége.
Szal. ettől az évtől már csak pályázok. Hát tényleg nem olcsó, de nekem ez az egy hobbim van. Másra nem költök és mással nem is foglalkozom. Meg belekóstolok a versengésbe is a gixxer klub kupában.
A km/év: hmmm... hát eddig 5 hét alatt 1100-1200 km-t hoztam össze csak pályán. Ha így tudom folytatni, év végére eljutok kb. 10000 km-ig. Tudom, ez relatív nem túl sok, de ha azt nézzük hogy ezt csak pályán pakolom a gépbe, sztem úgy azért nem rossz.
Ti is láttátok egymást ?
Na tessék Ricco, ez itt a big brother haver....
Vitéz kollégával nem csak mi vagyunk egyedül !
Amúgy csak pályán használod a géped Ricco ? Az úgy elég zsebbe nyúlós lehet.
Amikor csak rádjön motorozhatnék rögtön a pályabérlettel kell indítani és még nem is tankoltál.....
Látom a K2-vel nem volt túl rózsás a végzet...... Esetleg e miatt nem akarsz kigördülni az utcára, az autósok miatt? .......persze ha ez utcán történt....
Időközben megszereztem a Service Manual-t a mocihoz és megtaláltam a képet, amit küldeni szerettél volna. Mostmár rendben lesz a dolog, este beállítom fasszára a világítást, mert eddig kínszenvedés volt közlekedni a sötétben.
Azért köszi a guideline-t amit írtál mellé. Ez az állító kütyü tényleg olyan, mint amivel a nagyanyám régi tűzhelyét lehet szabályozni, hogy mennyi levegőt kapjon.
Köszi szépen a válaszodat.
Érdekelnének a szerelés részletei is, ha lehetséges......
előre is kösssz!