Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hé főnök, nem felejtettél el valamit
én megint pont meg mértem az elöb mert idegesit és jo volt
csak akkor azt nem értem miért nem töltöt hazáig anyit hogy ithon ujra induljon mert nem indult....
Ja, helló mindenki.
Tököm, hogy lehet ennyit irkálni, nem győzök visszalapozni , de azért elkezdem.
Ha megkérdezed, megkérnéd hogy mérje le a töltőfeszt alapjáraton és fordulaton is? Köszke!
nkm meg nix is fokozatkijelzőm
Ilyet nekem is szokott a fokozatjelzőm,,,,
1-be rakom és mást mutat de ha elindulok akkor jó. Mondjuk a múltkor a ringen menet közben 3 ba voltam és egyet mutatott
én se értem
Sziasztok,

Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy induláskor amikor egyesbe teszitek a váltót, a sebességfokozatkijelző kettest(!) ír, majd nemsokkal indulás után ez egyesre változik...?

Elég szürreális...

Más.

Milyen vastag a dekli fala? Két hete volt egy kisebb perec, és a dekli egyik oldalát szépen lehorzsoltam, állandóan attól rettegek, hogy mikor látom megjelenni ott az olajat. Kicseréltetem majd, de mos tnéhány hétig nem lesz időm szervízbe járni.
Köszi szépen tutis a válasz katalizátor ügyben...mult 7pénteken kaptam le otthon vidéken és legszivesebben úgy hagytam volna, mert állatira jó hangja volt...csak nem hiszem h itt fent pesten ez bejött volna a társasház többi kakójának is... :D
kösziiiiii elöre is . . .
Oks...
létszi kérdezd már meg azota egyáltalán nem csinálja.......
akkor jo
igy nekem is jo városban .. csak hószú úton szarakodik ugy látszik.... egyszerüen nem tudom mi tévö legyek... most cseréljek ki mindent rajta ..
Hmmm... a barátom SRAD-ja is ezt csinálta. Aztán cseréltünk benne 1 fesszabályzót+aksit és azóta nem csinálja...
Nem szar, az enyém is ezt csinálja. Nagyon kicsi! És a töltőfesz is alacsony gyárilag! Brrrrrrr
Kipróbáltam amit mondtál , és bevált . Lakottarületen villany leó, kint felkap. Leállítás előtt mindig lekap, indítáa csak lámpa nélkül. Na így rendesen indít és nem szivat állandóan!
de mindig jo csak néha kb havonta egyszer.....
Szar az aksid...
csáo
na tetem ma egy kis utat végre ilyen jo időben (200km) baja,pécs, baja
persze az a buzi agsi megint megszopatott oda érve nem indítót.. nem értem miért városba bármennyit megyek tökéletes egyszer meg gondol egyet és csak kattog ha fel töltöm megint jo......
nem szeret engem ugy látszik
Hiii...... pont erről beszéltem!
azért van még nekem,csak akkor több lesz.De a szűz lányra nem kell vigyázni meg kímélni,dirr bele hadj szokja
Majd jelezz akkor ha megjönnek , addig csak kihúzom valahogy . Úgy fogok vigyázni rájuk mint egy szűz lányra!
addigra hogy mi marad meg nekem az passz,de augusztus végén jön a következő adag
Valszeg pirelli kell majd ! Ez nagyon bejött ! De azért remélem augusztus közepéig kibírja . Csörgok majd hogy akkor éppen mi a felhozatal, és ha van miből akkor válogatok is ha lehet .
csak akkor fotóz ha kint vagyunk és nagyrészt csak minket...
A mostani párszáz képen is 80%-ban mi vagyunk.
Régóta jó barátom, mondta is, hogy nem akar fotózni másokat.