Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Banderas, hasonló ehhez http://www.youtube.com/watch?v... a tieden lévő dobnak a hangja?
Alkoholszint kalkulátor...
http://www.hazipatika.com/topi...
Nincs szalonna otthon?
Hagyma nélkül told, akkor észre sem veszi.
Kolbász van, deszalonna nincs.... Ja és mit szól hozzá az asszony, ha beérek hozzá délután?
Mi ez? Ha ezzel megyek nem büntet meg a rendőr? Köszi
Banderas, milyen dob van fent a gépeden? Néztem a képeidet...engem is hasonló érdekelne...milyen a hangja? Mennyibe kerül egy ilyen?
Köszi...
Szalonnát toljá rá kolbásszal. Az mindent megold.
csak neked ....
Rátolok a sörre egy kis Barbeque Chips-et, az majd felszívja....
dukicsabi: Nem tudsz jönni 10-11-12.-én valamelyik nap a kisúji motoros talira?
Ez már sokkal jobban hangzik....
Húúú bakker ez jó volt..... KIRÁLY VAGY!
Ne basz? 6-8 óra 1sör mire teljesen kimegy? Me máááár....azt hitte 2-3 óra....
5-re be kell mennem újpestre a kocsmába....bakker....
Ez csak azért 6-8 óra mert én sosem iszom, vagy mindenkinél ennyi?
az már benned marad... kb 2 óra
Mögém alapból csak úgy ülhet fel csaj,ha előzőleg levette a gyűrűket! Szigorúan észben tartom az ilyet! vagy kesztyűt neki,de gyűrűben semmi esetre sem! Halálos vétek...
6-8 óra... Persze kajálni is kell hozzá vagy 2szer...
Holnap...
Ha most legurítottam egy 0,5 litis Heinekem-t, akkor kábé mennyi idő után ülhetek mocira? Mennyi idő után megy ki? Soha nem iszom itthon és máshol sem nagyon, még a kocsmánkban sem, de most olyan jó esett itt írogatás közben...
Nem motor csere! Asszony csere...
Ezt inkább neg sem mutatom neki...amit írtál...
Szegényke nem tehet róla szerintem, nagyon magas ő is és elég hosszú combjai vannak hála az égnek, de ott hátul a motoron ez lehet, hogy hátránya...
Egyébként kezdi megszokni, csak ő még most motorozik először, biztos nincs hozzászokva....
Azért nem cserélem le...
Csabi!
Az AGV K3 egy cseppet sem zajos, legalábbis az enyém NEM....nem hiszem, hogy csak az enyémet csinálták csak így....
Vagy lehet elmondta valaki Rossi-nak, hogy kirúgtak egyszer miatta és ezért azt mondta: "Na ennek a srácnak, úgy csináljátok, hogy csendes legyen".... ...nem hinném
Merem ajánlani nyugodtan, de a shox áruházban most megengedik, hogy elvidd az új bukót egy próbakörre, hogy leteszteld....
Azért 200 felett, már hallassz valmit, hogy suhog a fejed körül...
cseréld le a csajod /sorry/
rossz testhelyzetet vex fel...vagy nm jol támassza a tankot...
Párom a városi közlekedés miatt panaszkodik a legjobban, mert sokat kell tornáznia fékezés-gyorsításkor....kapaszkodás-támaszkodás-k
apaszkodás-támaszkodás...........
Engem nem érdekel az sem annyira, ha leszakad a karom, mert mindent feledtet velem az hogy ezen a VAS-on ülhetek.....
És amikor megállunk és elkezdi párom mondani, hogy itt fáj-ott fáj-meg amott fáj és, hogy miért nem autót vettünk, akkor egy idő után kiakadok, kb úgy a 3dik megálónál-...... és az útközbeni bukkanók utáni tankcsapkodásától....a múltkor már leszedtem a kezéről a gyűrűt is... nehogy már megkarcolja a tankot...