Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is nagyon nagyon rossi drukker vagyok...

az tény, hogy az agv-k zajosak
egyém is nagyon zajos, ezért is gondolkodtam a cserében, de amint elmondtam ... most nem azt veszem

a k3-as rossi milyen? (tapasztalatod...) (énis abban gondolkodtam ha olcsóbbat akarnék a tuti álltal említett márkákon kívül)
vagy még az xr-1000-es shoei , de az tuti jobb
ZÚG A SZÉL BENNE?
Olyan csendes, hogy csak 1kattos nyitott plekóval járok vele, hogy halljak is valami motorzajt...
Sztem a kapaszkodó akkor ér valamit ha nagyobb sebességgel túráztok, amúgy semmit...
VAZZZEEE, szerintem elég drága ez az utaskapaszkodó...
ÉN is gondoltam erre, hogy veszek...de vajon megéri megvenni?
Úgy értem, hogy megoldja nagy mértékben ezt a kényelem dolgot, vagy csak kivágok 30ropit az ablakon
mindenképpen próbáld ki a ruhát motoron ülve is, de ha nem engedik hogy a sajátodon kipróbáld ( ezt kétlem ) akkor ülj le egy alacsony székre, guggolj le párszor, fetrengj a földön, meg hasonló bűvészutatványok bemutatása során a ruha kényelme sztem letesztelhető. A famer tényleg nem a legmefelelőbb öltözet, de annyi előnye talán van hogy csúszás közben leszakad rólad mielőtt beleég a bőrödbe...
az agv bukók elsősorban túl vannak árazva, 100 ezer alatti típusok illesztései szarok, zúg benne a szél, 100ezer feletti áron meg arai-t, shoeit kapni felső kategóriást.
a kék- citromholdas
Elissa, erre szerintem is születni kell...
De hátha erre születtem...
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a párod véleményére...
tuttis: Köszi szépen a kipuff hozzászólásod, segítséged, nem voltam teljesem ezzel tisztában, de így mostmár okés.
Köszi...
Mi a gondod az AGV bukókkal, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve...?
Domino....!
Ruhám még nincsen, mert a régit már régen eladtam, ugyanis a gimibe 167-170cm magasan mentem, mire végeztem 184cm lettem...Most pedig erősen nézegetem a ruhákat, mert nem igazán érzem farmerban és dzsekiben biztonságban, szerintem kötelező felőltözni ilyen gépekre. A superzone-ban a bécsi úton nagyon jó leárazások vannak Berik és Arlen Ness márkákból, 135ezer most egy full protektoros púpos ruha...nagyon jó színekben...úgyhogy valószínű innen veszek, de akkor kipróbálom motoron ülve is, remélem megengedik, hogy ráüjjek egy percre...
k7-eshez való kipuffok olyanok hogy le kel venni a katalizátor részt is (bilincs fogja) és egyszerűen rá kell tolni a csőre a kipuffot.
Rossi nevével minden szart el lehet adni Isten ments az AGV bukóktól
Csabi!
Akkor jól láttam egy k7-es képen azt, hogy a katalizátor mögött bilincsel csatlakozik a cucc? Tehát lekapom onnan és mehet fel egy másik dob simán, mindenféle bisz-basz állítgatás nélkül? A katalizátor előtti cuccon sem kell semmit állítani kiiktatmi?
Csáó Csabi!
Jól láttam akkor a Rossi bukód! Nekem is Rossi bukóm van, úgyhogy már a haverom vagy ezért.... Rossz ember már nem lehetsz...
Én pont így voltam ezzel, hogy bukó vagy egy jó kis sport dob...és én a bukó mellett döntöttem...bár én betegesen Rossi fun vagyok...az egyik melóhelyemről így rúgtak ki.... felhívtak vasárnap, hogy be kellene mennem, de mivel MotoGp futam volt így lehetetlen volt, így már hívtak, hogy hétfőn sem kell mennem.
Bárcsak ezt tudná a Rossi is, hogy mit meg nem teszek h lássam a futamait... Iszonyat tehettség a pali... Lehet megdobna az egyik bukójával....
Nekem az első képen látható bukóm van most, de még van három féle fényezésben, egyszerűen gyönnnnyyörűűű....
Nekem 2800km a rekord 3 nap alatt a k5 600-al. Ilyen 2000km/3napos tura meg tok atlagos vele. Hosszabbakra azert nem vallalkoztam eddig. Nem kell pudingnak lenni es kesz :) Utassal azonban enis utalok menni. Le is szedtem az ulest meg a hatso labtartot ne nyaggassanak annyit a csajok :D
Rólad van ám szó a csajos topikban...
válaszoltam ...
a ruha passzol rád? Csakmert régebben volt egy ruhám amiben a max. hatótávolságom egy seggel 150 km volt ( sv1000s ). Ruhát kicseréltem és láss csodát a hatótávolságom hirtelen megduplázódott.
Csövi!

Igen, Rossi bukóm van, de a k2-es régi széria.
Gondolkoztam is sokat, hogy bukó csere, egy újabb Rossi-ra, vagy a dob. De inkább a dob jön sztem majd.

Neked még jobb az eseted a k7 katalizátorával, mert könnyebben cserélhető, nem kell hozzá flex. Meg szerintem ha nagyon utánna nézel jobban van hozzá használt jó dobok is.
pedig elküldtem...
vegyél tankra való utaskapaszkodót a motorparts-ba, leveszi a terhet rólad.
Sztem ezt nm lehet megtanulni...erre születni kell...
sömmi nm érkezett
Amikor én is dob nélkül mentem, azt hittem erősebb lett a moci, meg jobban megy. Aztán a haverom közölte velem, h ugyan úgy megyek, csak a hang miatt jobban beleélem magam...
Le vagy gyengülve! Majd megszokod, és nem fog. Én is miután visszaültem a sportmotorra a naked után, fájt mindenem...