Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom már mindenki alszik, csak még én melózom... :/
Lassan vége az utsó filmnek és csapatok én is haza lefekni...
Good Night mindenkinek!
peppe1000: NAGYON GYÖNYÖRÜEK AZ AIRBRUSH MUNKÁID!
Gratulálok, Nagyon Tehetséges vagy! IRÍGYELLEK NAGYON EZÉRT.....;o) Igazából nekem a kezdésben kellene segítség, hogy hol is kezdjem...oktatják ezt?vagy suliban tanítják?előtte gondolom valami rajzzal kapcsolatos suli,v oktatásra kell menni?
Csáó peppe1000!
Látom az adatlapodon, h Airbrush festéssel foglalkozol. Engem nagyon érdekelne ez a dolog. Szeretném ezt elkezdeni megtanulni,majd szakmailag is foglalkozni vele. Vagy szerinted már 24évesen késő ebbe belevágni a semmiről kezdve? Vagy ha lehet szerinted, akkor tudnál esetleg segíteni?Előre is köszi szépen!Várom válaszod. Akár emailben is: karolypiros@freemail.hu
LakiTomi, tudom h nem túragép a VAS, nem is akarok rinyagépnek tűnni,de úgy gondolom h utassal 60km utáni muszáj megállás az mégis gáz. Nem viccelek,párom ennyi táv után jelez,h stopp. A multkor 80km-t mentünk 1be, mert nem volt lónyálkút és úgy elzsibbadt,h nem bírt 5percig leszálni!
Elisa, minden tiszteletem a tiéd és a bringádé....240km egybe nem semmi, vagyis nekem az eddigi tapasztalatok után nem hinném h menne;o)...besz.rnék...Lehet számít a "nem" ebben a dologban? :o)
A kis csopperes beszólásodat megbocsájtom,mert jó volt... ;OD
És igen LakiTomi, tényleg mindig azt mondogatom, h nem fáj...nem fáj...:D...DE FÁJ!;O)
Csövi Csabi!
Én is szeretnék már az enyémre,egy ütös hangú dobot, de a K7-en egybe van a vég és a köztes dob, tehát macerás de megoldom.
Jól látta a képeid közül az 1iken,h egy Rossi replika bukód van?;o)
no?

nya mi van má...üres a levelesládám
Mehetünk a Joshi Baratba:)
hmmm...
nm a Római pápa

Nyugodt vagyok. No para. Csak figyelek, meg féltem az én kis DrágáMat...
nyugi a 2 méteres távolságot tartom!
én?
dobj egy üzit elissaracingkukacvipmailponthu-ra
De mert téged láttalak sztem, ha gondolod gurulhatunk eggyet...
amugy meg ha utassal 100km-ént megálltok kicsit pihizni...sztem teljesen normális
akkor mé nm choppert vettél bocsi nm hagyhattam ki
én 240et egyedül egyhuzamba kibírtam utasom meg nincs+nm is lex
Nem akarom szétbarmolni, meg kb 15 forint egy másik. Amúgy mikor elgurult a xanaxom, és leszedtem a dobot, éreztem, h fellélegzett a kicsike, csak úgy hasított, a hang az meg ultradurva volt (mily meglepő).
majd holnap kapsz videót ha lesz időm ..
amúgy el se hinnéd menyire mély és brutál hangja lett és hangosabb fordulaton, ezért feltűnőbb
ja és miért vennél még egyet utána vissza tudod rakni ha nem kell.......
ja éssss a lényeg hogy szerintem olyan érzés kilövéskor mind ha kb plusz 20 lóerőt adott volna sokall érezhetőben húz.. veszi a lapot a fojtás miatt... ...
Nincs, és nem hiszed el, de pont arra gondoltam, h veszek egy gyári dobot, szétfaragom, tolok bele, egy nagy perforált csövet, és kész a sportdob. Occsó lenne. Töltesz fel róla videót? Amúgy egész jó, és erős hangja van gyárilag is, enyémnek legalábbis, ami 80 dB rá van írva a dobra, az szerintem már rég olyan 95 lehet, de persze egy sportdobbal nem ér fel. Most sajnálom, h eladtam a 750-ről az Arrow dobot. Volt vagy másfél kiló, és szép mély hangot adott. Töccsé fel vmi szösszenetet légyszi!
Egyrészt ez nem túramotor, sokat nem hiszem, hogy segítene, csak egy valag kidobott pénz. Másrészt nekem pl elég nagy üléseim vannak, és ha csak pályán megyünk valahova, nekem meg se kottyan utasnak szarabb, de pl melósabb gurulások alkalmával (csapatás) utassal volt , hogy úgy fájt a jobb karom estére majd bekakiltam. Szerintem hozzászoksz majd, ill. mondogasd magadban, h : Nem fáj, nem fáj.
tényleg neked ki van herélve a dobod vagy gyári hang még..?
nekem már ki .
joval jobb
csövi Károly!

Köszi, a segítséged. Már kezdek a itthon a haveroknak is hinni és nem aggódni az új hang miatt.
Remélem be fog vállni és nem csalódok benne.
Ma is mentem egy elég jó távot és nagyon gyér a hangja, ennél sztem már csak jobb jöhet.
Szép estét mindenkinek!
Mint a multkor már említettem, h nekem elég kényelmetlen a gixerem, már 1edül kezdek hozzászokni, de ha viszek valakit, akkor brutál kényelmetlen, pedig 1általán nem döl rám az utasom! Zsibbad a bal karom és egy idö után a se.gem is és meg kell álni!
Gondoltam már arra is, h más lehet az üléspozícióm utassal, mint nélküle és ezért gáz!Most Pénteken nyomunk egy 400-500km-t, leugrunk szüleimhez Békés megyébe,Kisújszállásra;D remélem nem lesz olyan kényelmetlen utunk mint a multkor....ezeket az egyedi üléseket pedig sokallom kicsit 80.ezerért...:o