Üdv Srácok!
Engem is érdekelne a ringes dolog, csak az is érdekelne, hogy mennyibe fájna egy napos kintlét.?
Ettől én is tartok, hogy valami menő gyerek kiüti a VAS-at a seggem alól....de akkor így kicsit megnyugodtam...én sem szeretném összetörni, ahogy LakiTom sem..
A kisebb gond az, hogy esetleg elbénázok valamit, amitől jobban tartok az az, hogy valami túlbuzgó emberke kiüti alólam a technikát. De mehetünk, csak ki kell találnom mikor. Mostnában meló után megyek pénzt keresni, kevés az idő, de ma pl itthon vagyok. Amúgy ez a két nap mikor van, és mennyibe kerül?
miért félsz ..? nem azt jelenti hogy mind az állat a kanyarokban és feszítünk mind a kis angyal arol szol hogy ki próbáljuk ha kel lassan finoman ez természetes hetente van kettő nap mikor utca motorokkal lehet csak ugy menni én ara gondoltam ugy megy mindenki ahogy tud ép nem a ménőzésről és az esésről szol gondolhatod azt senki se szeretne csak hogy ki próbáld az utat normálisan kicsit jobban érezd esetleg utána a motorod stb na meg egy jo buli szerintem főleg minél többen innen pl... .
Vehetsz barhol kormanyveget, de ami fontos hogy erre a modellre jo nehez vegsuly kell mert elegge sok vibracio atmegy a kormanyra. Ha konnyut veszel ra akkor le fog zsibbadni a kezed hosszu uton :)
En ugy 50ezernel csereltem lancot a 600on. Elotte osszevissza zorgott ahogy nyult a lanc, mindig ugrott egyet a feszito es elcsendesedett. Ez ilyen. A 750en ugy 18ezernel kezdet zorogni, nemreg ugrott, most halk mintha uj lenne. Szoval nem kell besz*rni ha hidegen zorog. Ha melegen is zorog az mar nem olyan jo moka. A lanc allapotat esetleg meg kell nezetni szervizben, meg van e nyulvasza kaszosan stb... Mindenesetre amennyire en tapasztaltam (sok gixxert lattam az utobbi 5 evben) a k4-5 600/750 az egyik legmegbizhatobb suzuki blokk a 600/750-ek kozul (utca/palya vegyes hasznalat)...persze barmi tonkremehet...
Lehet ő sem várta meg, hogy ugorjon egyet. A 750-em 18 000-nél zörgött mint a barom 19 000-nél elcsendesedett. 47 000 van benne és a gyári vezérműlánc.
Hát én most úgy néz ki lemondok a nyaralásról a Yoshi miatt, remélem lesz rá lóvé, Suzukira a legjobb választás. Bár pont most rakta be valaki a kipufogók topikba a 3 csavaros LeoVincet, az se rossz. Mindenképp bolt-ont érdemes venni, nincs az a pénz, hogy szétvágassam a leömlőt.
Még nem voltam, igazság szerint féltem is kicsit a gépet, másrészről viszont rohadtul csapatnék egyet. Ebben a szezonban már a kuplunglamellákat nem fogom kicserélni, de egy 20 percet szerintem kibír így is, hogy csúszik. Megdumálhatjuk, télleg jó lenne.
ja elfelejtetem híd el hogy ami 10 ért 12 ért van némelyik az is jo én már tapasztaltam évekig gond se volt velük... csak jo biz ti ez jobb csak egy segítség volt..
nem voltál még ringen amúgy ....? nem ugrunk el valamelyik hon abban egy napra pl az öreg de jo verdákkal? pl egy pár sradal ... mind 1 én...
Nem izgat a garancia, gondolom nem megy tönkre 2 nap alatt, bekötni meg csak be tudom, ha nem akkor meg segítesz. De egyelőre ez élvez prioritást: http://www.yoshimura-rd.com/ps...
Engem is érdekelne a ringes dolog, csak az is érdekelne, hogy mennyibe fájna egy napos kintlét.?
Ettől én is tartok, hogy valami menő gyerek kiüti a VAS-at a seggem alól....de akkor így kicsit megnyugodtam...én sem szeretném összetörni, ahogy LakiTom sem..