Csáó ducaticsabi!
Nekem igaz k7-em van, de az 1ik cimbimnek k8 van és ö is ledobta a gyári kidörrentöt és lényegesen jobb a gép hangja és dob valamit a teljesítményen is, úgyhogy ha van rá pénzed,akkor vedd meg!;)
Viszont ha van ennél fontosabb ami kellene rá,akkor én inkább arra költeném a gubát!Viszont ha mégis lecseréled, akkor érdekelne a gyári dobod, ha eladod, persze valami emberi árért!
Neked is jó bringázást!;D
Grat. Én is belecsavartam az enyémbe 4 ezret március vége óta, de az elmúlt majd egy hónapban csak 400 km-t tudtam menni. Én nem tudok más replikáról amúgy, a lent említetteken kívül. Mind nagyon szépek.
Tök egyszerű, ki kell kötni két vezetéket. A youtube-on találsz róla vidit is (gixer1000-ről kötik ki). Sajna itt bent nem tudok linket adni mert le van tiltva, de keress rá hogy valve mod gsx-r 1000 vagy valami ilyesmi. Este dobok linket. Illetve van egy spanyol oldal, http://www.gsxr.es/category/tu...
itt látsz pár megoldást katalizátor és exup kiszedésre.
Mondok egy titkot báttya a garanciáról. Nekem le van szedve a katalizátor. ost voltam nemrég suzuki szervízbe, mondja nekem a srác hogy ez így nem lesz jó, szedjem ki az exup szelepet is, ki kell pucolni alul mindent, semmi ne legyen. Vigyem hozzá, 10ezerért kiszedi az exup-ot, az exup-ot mozgató kis motort is. Kiköti hogy ne jelezzen hibát a pc, mindezt úgy hogy a GARANCIA MEGMARAD!
Szóval tök hülyeséget csinálsz hogyha csak slip-ont veszel és meghagyod a katalizátort a garancia miatt, mivel a gari érvényesíthető. Az a lényeg hogy suzuki szervíz szedje ki az exupot és nincs gond
nm dódozol?