Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nm dódozol?
amugy órákig képes vagyok tisztogatni az én Drágámat ...
Hallo Tutis pajti... Föstünk, vagy mi lesz?
Na így kell ezt!
thx
Tessék...kimentem lőttem egy aktuális képet
szép a bicajod akárcsak te
2hetente ott vagyok
tudom... még nix áttörölgetve
Az arany féknyereg helyenként még koszos, kezd újra
Ejnye... Nem jössz az ország közepe felé?!
még nm tudom most merre megyek, Matra-Bükk passz...amerre a kormány fordul majd F.var most kimarad
És merre motorkázol? Nem jössz Fehérvárra kerülni egyet?
még egy áttörlés és du-án gooo
Gyönyörűséges!

Az enyémet nem suvickolnád ilyen fényesre?
ööö most csutakoltam le...ugyh csilli-villi
Hát én se nagyon ...de egy próbát megér
Köszönöm, tényleg jól látszik! A gond csak az hogy tinininjához nem találok, de majd megoldom valahogy!
Csáó ducaticsabi!
Nekem igaz k7-em van, de az 1ik cimbimnek k8 van és ö is ledobta a gyári kidörrentöt és lényegesen jobb a gép hangja és dob valamit a teljesítményen is, úgyhogy ha van rá pénzed,akkor vedd meg!;)
Viszont ha van ennél fontosabb ami kellene rá,akkor én inkább arra költeném a gubát!Viszont ha mégis lecseréled, akkor érdekelne a gyári dobod, ha eladod, persze valami emberi árért!
Neked is jó bringázást!;D
Grat. Én is belecsavartam az enyémbe 4 ezret március vége óta, de az elmúlt majd egy hónapban csak 400 km-t tudtam menni. Én nem tudok más replikáról amúgy, a lent említetteken kívül. Mind nagyon szépek.
Tök egyszerű, ki kell kötni két vezetéket. A youtube-on találsz róla vidit is (gixer1000-ről kötik ki). Sajna itt bent nem tudok linket adni mert le van tiltva, de keress rá hogy valve mod gsx-r 1000 vagy valami ilyesmi. Este dobok linket. Illetve van egy spanyol oldal,
http://www.gsxr.es/category/tu...
itt látsz pár megoldást katalizátor és exup kiszedésre.
Tutis, nem tudod véletlenül, hogy exup motort mivel iktatja ki, hogy csak 10k-ba fáj? Nekem most éppen ez a problémám, bár a kis ninján
Mondok egy titkot báttya a garanciáról. Nekem le van szedve a katalizátor. ost voltam nemrég suzuki szervízbe, mondja nekem a srác hogy ez így nem lesz jó, szedjem ki az exup szelepet is, ki kell pucolni alul mindent, semmi ne legyen. Vigyem hozzá, 10ezerért kiszedi az exup-ot, az exup-ot mozgató kis motort is. Kiköti hogy ne jelezzen hibát a pc, mindezt úgy hogy a GARANCIA MEGMARAD!
Szóval tök hülyeséget csinálsz hogyha csak slip-ont veszel és meghagyod a katalizátort a garancia miatt, mivel a gari érvényesíthető. Az a lényeg hogy suzuki szervíz szedje ki az exupot és nincs gond