Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan az 1000KM! (1100 valamennyi, nem figyeltem pontosan mennyi az aprólék hozzá.) Vihetem ezres szervizre, aztán 1 hete szombaton vettem. Az eső miatt nem is tudtam menni vele sokat.
helló domino!

a videót várom és nagyon megköszönném
kiváncsi vagyok milyen egy slip-on csak simán

(ha a garancia lejár, énis leszedem a katalizátort , azért is kéne a szeb, jobb dob)
csövi Tutis!

még nem rendeltem meg, de nagyon agyalok rajta
majd beszélünk msn-en, kellene a tanácsod
Firebird?
Elissa!
Holnap bemegyek a Zweiradba...de nem csipem őket..meglátjuk de azért köszi...
hát van a metál fényezés...matt...gyöngyház...
Találtam gyári színűt! Örök hála!
Tényleg! Milyen speckó festések vannak még? Van a Alstare Corona, a Telefonica Movistar, meg a Rizzla. Azonkívül van más?
Ez is gyönyörű!
Igen, a motorral vettem. Msot vettem hozzá táskát. Hát igen kva nagy...
A Bagster gyárt, de hogy Alstare mintájút lehet-e venni, az jó kérdés!
http://www.bagster.com
nekem is régóta tetszik ezzel a dizájnnal + a moviestar is
nm bírtam megállni
bigoneoszi: Nagyon fáj a fogam egy ilyen tank bőrre, te a tied a motorral vetted ? Nem tudod véletlenül honnan lehet beszerezni gyári fényezésű tankbőröket?
GSX-R 600 Srad '97-'00 és K1-K3 hoz hátsósárvédő eladó!
10000Ft
Enyém az egyik Alstare
Tartsd is meg, mert igen szép gép!
Wow, a ritka darabok egyike. Bárcsak ilyen kémény virítana az enyémen is. Az Amargós srác, akitől vettem a púpot, ő mondta, hogy annak idején összvissz 10 Alstare Corona replika lett forgalomba helyezve Mo-n. De ez nem az enyém. Nem adom el sose
LokiTomi eladó a géped?

http://www.hasznaltauto.hu/3047412_suzuki_gsx
r_2000
a vissza is..
mél ment.
Toljál már az email-emre egy közeli képet róla...
Aztán írok rá egy jó árat...
Full extrás a dob, van benne minden, sztem E is...

Amúgy fogalmam nincs róla. Adták, feltették, rajta van. Kb. ennyit tudok a kipuffról.
Hmmm...mert igen tetszenek ezek a 2 kiömlős dobok. Ilyenre vadászok 1 ideje, csak nem vettem észre, h neked ilyen van rajta... Gondolom nem van E betű benne...
A középdobtól? Dehogynem! A kidörrenő marad mert a gyári igen rusnyára sikeredett. Ámbár ha tudsz egy jó árat mondani beszélhetünk róla.
Hmmm...és gondolom nem akarsz tőle megválni...