Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja full gas-os a dob, a géphez adták. Nálam még fent van a középdob, de már nem sokáig.

A hétvégén csinálok videot aztán feldobom.
mennyiért rendelted?
Ezen szerintetek kivan véve a középdob?

(ezen sztem biztos, hogy kivan)

Ezen meg tuti nincs kivéve, de nem látni, hogy ez hangtompítóval van vagy sem

szóval a netes videók alapján nagyon nem tudom mi legyen, hogy hoz-e hangtompító nélkül szebb hangot
látom neked is fent van a yoshi, gondolom a full gas adták hozzá amikor vetted
te meg vagy elégedve a hangjával? nem vetted még ki a közép dobot?
(nem tudsz feltenni videót, hogy hogyan szól? )

(még most én sem akarom kivenni a középdobot, de most jó áron van a papíros Leo vince dobok a többihez képest)
Hi,
ha nem veszed ki a középdobot úgy fogod érezni mintha kidobtál volna egy valag pénzt az ablakon.
Helló mindenkinek!

Régen jártam itt, de most szeretnék kérdezni véleményeteket, leginkább azoktól akiknek k8-as 600-asukon van bármilyen slip-on dob.

Szóval most eljuttoam odáig, hogy megrendelem álmaim dobját a motorra. (Leo Vince Factory Evo 2 full carbon-ról van szó)
Mindenképpen szeretném a katalizátor dobot hagyni, szóval slip-on dobról van szó.
Kérdésem:
Milyen mértékben javul a gép hangja a gyárival szemben?
(...esetleg egy felesleges pénz kidobás?... csak a látványra lesz szebb?...)
Persze a hang javulást a tompító kivételével értem.
(később lehet lesz kis átalakítás, a katalizátor dob kivétele, de ezt még nem akarom megejteni most, a garancia miatt sem)

Köszönöm a válaszotokat és hogy segítetek a döntésben, hogy vegyem vagy ne

Mindenkinek jó és balesetmentes motorozást!
Nem szép dolog kinevetni a gyengébbet! ...
Én nem. Én csak álló helyzetben bírok eldölni.
Valaki esett is közületek ott ugye?
pár hete megnéztem, de amíg nem raknak rá valami rendes aszfaltot a környékére se megyek az tuti.
Az Ering szar.
Így van... Ezekre is akarok menni...
Amin nagymotorral lehet rendesen menni az csak a Hring meg a Pring. a többi az gokartnak való, meg kis mociknak.
Az E.ring nem valami bizalomgerjesztő... fehér aszfalt...
Mész a kanyarban, lenézel a pályára és elengeded a gázt...
Nekem ezt mondta Dnor haverom...
Kell a teste.
eladó suzuki gsxr 600 k1-k5 közti alkatrészek. 0620/992-4528
huhh, én az e.ringtől parázok. Nagyon világos a pálya felülete.
Euroring, péntek esti motorozás, szombat motoros nyílt nap. 1 óra 6 ezer. http://www.euroring.hu/index.p...
van másik is az országban ....
Hring MERSZ pályaest pénteken, 18-20-ig, 10 ill 13 ezer. Max 60 ember, előre regisztrálva.
Szerintem az az Euroring.
azt halotam hogy aszt hiszem 6 köröl van a jegy ilyenkor.... heti kettö nap de nem tudom mikort stb valaki utána nézne ? én most megyek melozni másnem este .. csáo
Azt hiszem olyan 10 ft körül van.