Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az csak egy kép volt az a lényeg hogy k4 k5 fölfelé legyen azoknak van édes lámpájuk de amúgy igazán szerintem tavaszig gyűjtök és k7 es lesz az elérhető áron van a számomra úgy érzem de az uj k9 1000 u az döfi de hát a cél sajnos még nem az remélem tavaszig csak csak összejön annyi hogy ne keljen hitelezni
eddig hála istenek mindig vártam egy kicsit és inkább nem hiteleztem be semmimet az életben remélem most is igy lesz....
http://www.autoriasztok.hu/ria... Egy ilyen kellene, csakhát nem akaródzik 10 ezret fizetni a beszerelésért.
www.riasztos.hu sentinel 1100. Ettől alább nem kell adni riasztó téren
Háhhááá! A mocikám tesókája!
Eddig még k8-ra gyűjtöttél erőteljesen, visszavettél a lendületből?
Látom kerord, te is K7-est akarsz. Én is gyűjtögettem, aztán lízingelem most.
nem tudom azok milyenek 10 ért már vannak jok
Gagyit nem veszek, ami max akkor riaszt, ha indítózni próbálnak.
az leehet .. na meg az is hogy programozni kel hogy müködjön... ki tudja ha igy van lehet sosem tudod meg az igazságot
én kb 50 riasztót raktam már be és kb minden más logikával volt megáldva nem egyel sajna szóval hagyd akkor ha már más se tudta megoldani... amugy 6 e ért van teljesen uj szóval szard le szerintem........
Kerord, kipróbáltam amit mondtál a riasztóval kapcsolatban, amúgy két fekete szál van, gondolom azért, h a köcsög ne tudja kitalálni melyiket kell elvágni. Na mind1, a lényeg, h sehogyse bírtam működésbe hozni. Már kötöttem mindenhova, nyomkodtam stb, legalább kezdjen el visítani, de semmi. Lehet, már megpusztult.
De irigy vagy.
De persze... Most vettem nemrég.
Amúgy szép a mocid. Nekem adod?
Jaaa
De lüke vagy bakker! A villám vágott be egy fába nem az eső.
Bevágott az eső a fába? Nem semmi.
Ez ma készült. Jó idő volt ma is Fehérváron. Csak délben potyorászott kicsit az eső. Meg be is vágott egy közeli fába...
Kösz maestro. azt észrevettétek, hogy két ilyen smiley van:
h7
Azt megmondaná valaki, hogy sradba milyen izzókészlet kell (H4-H7-stb)?
(gyári)
Dede, ott voltunk mi is..
Csak ne lett volna ilyen szar az idő...
Csak nem a hétvégi balatonkenesei motoros talira gondolsz?
Én is ott voltam a felvonuláson is. Fehér - Kék - Fekete 600-as Gixxer K7-el. Csak az a mocsok eső ne lett volna.
Véééégre motorozhattam egyet, és nem szólt közbe az eső. Elugrottam fékbetétért az Oktogonhoz, a csősz szólt, hogy valószínűleg eltévedtem .
Üdv Mindenkinek!
A kisúji motoros talin szerintem ragasszunk ki a plexire valami kis matricát, amiről megismerjük egymást. Ez nem zavar sem a vezetésben sem másban..... mindenki kinyomtatja ebben a méretben, kivágja és felragasztja valamivel a plekóra, szerintem ez nem lenne rossz...