Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, majd kipróbálom, csak már megint esett ez a rphadt eső. Remélem holnap végre gurulhatok egyet. Ha nem akartok beöltözni, egyszerú megoldás az is, ha húztok magatok után egy molinót a nicknevetekkel.
akkor miért nem mindjárt gigantikus mérető fas..... . . . .
Örülne a fejed mi?
egyszerű néz rá hogy ha kettő szál megy már az elektronikába akkor pozitív ra ... és lehet piros meg sárga.... amúgy általában be gyagyulnak és magától riasztanak azért kötötték ki már ha le is tilt akkor le veszed újra az áramról és ki old ennyi elrontani nem bírod
Szerintem öltözzön mindenki répának, tuti lenne a siker.
motoroskrisz: Látom te is csatlakozol a kisújszállási motorostalihoz. Kitalálunk majd valami ismertető jelet....akinek van ötlete bedobhatja ide és majd kiválasztjuk. Nem kell bomyolult, csak valami kis ismertető,majd én is agyalok valamit és írom.
Itt Pestem ma is esik.... bezzeg tegnap melóztam és jó idő volt... Letojom...elált, elgurulok az újpesti sörözőnkbe...
Üdv mindenkinek!
Hogy dobtad el?
Srácok, valaki ért valamennyire a riasztókhoz? Megtaláltam a riasztót a mociban, Seleca típusú. A távirányítója működött eddig is, gondoltam, h ki van kötve, v valami. Megkerestem a kábel végét, egy saruban végződik, ami le volt szigszalagozva. Nem piszkáltam, nem raktam sehova, nehogy letiltson nekem azt hello. A kérdés, hogy hova megy az a saru egyébként?
Sziasztok!
Pár napja nem voltam mert élni nem volt időm de újra itt!

Loki; Az ülés nagy szívás visszafelé!1-2 nyugtató kell hozzá

Többiek; Úgy néz ki mi is ellátogatunk Szolnok mellé motorostalálkozni Csinálunk valami közös ismertetőt,hogy megismerjük egymást?
gixxerdawe,krisztian87: Örülök, h jöttök, remélem majd megismerjük 1mást valahogy, kirakunk majd vmi elöre egyeztetett valamit a mocikra!;) Én csak 10-én reggel érek oda,mert 9-én még melózok:(
Gixxerdawe, nekem azt mondták,h hivatalosan semmit nem ér az A4-es papír,mert nem jogsi!De rend-őre válogatja, h ki fogadja el!Valaki ép ésszel veszi a dolgot és felfogja, h levizsgáztál csak még nyomják a jogsidat,ami nincs jelenleg a kezedbe. De ha kifogsz valami motorgyűlölő fakabátot, akkor reccs van. Te tudod,de jó volna ha jönnél!
Krisztian87: láttam, h csúnyán lerongyoltad a gépedet:/ Azóta van már másik és azzal jössz, v ez van kikupálva?
Akkor várjuk még többek jelentkezését!
Jó éjt mindenkinek.
Kösz, megpróbálom holnap leoperálni, bár lehet visszatenni érdekesebb lesz.
szeva loki nos nem kell leszedned az idomokat hanem elég ha felhajtod az ülés sarkát,alatta már látod a csavart.annyit ernged a bör hogy hozzáférj.
Üdv doctor!:)
Én biztos hogy megyek Kisújszállásra a legjobb motorostalálkozó!:)
Hali!
Én megyek! Úgy néz ki hogy addig a A/4es lapom meglesz azzal sztem átgurulok.

Tényleg amugy szerintetek azzal a papírral mehetek már vagy sem? Kérdeztem már meg rendőrt, ő azt mondta hogy mehetek, de van aki azt mondta hogy nem lehet vele menni!? Akkor most hogy van ez?
hali!vkinek van eladó kormányvég gsxr 600ra?
Üdv Gixeresek!:D
Jövö hónap, azaz július 9-12 között Kisújszálláson, nem messze Szolnoktól Motorostalálkozó lesz!:D Helyszín a kisújszállási strand,pár 100méterre a 4-es főútról letérve! Aki a közelben lakik és ráér az jöjjön, gurulunk 1et!:D Én pestről megyek,de nekem ott a szülőfalum! Aki jön az jelez7etné!
Üdv mindenkinek, szép időt, és egyenes utakat! ;)
.
gurulhatnánk egyet ha jo idö lesz valamikor.... ?!
Én kérek elnézést a pontatlan tájékoztatásért...
értem .. bocsáss meg . .
Az nem azért Kerord batya mert mikor rányomom a stop gombot nyekken 1mp a tápszivattyu utánna rögtön kiirja "FI" és világit a piros led.... nem azért mer nyomás alatt van vagy a gomb lesz vmi v vmi más gubanc lesz... de kulccsal meg semmi gond vele..csak most vasárnap meg hogy induljak igy el balatonra vele mer sztem nem lesz menetel vele....
persze mert nyomás alatt van már gondolom ezért nem megy ujra ....
de ezt nekem is csinálja detto....
de én se használom pont ez miatt a piros gombot
Nem kell a vészleállítót birizgálni. Kulccsal állítsd le!
Mikor a stop gombbal állitom le motort ujra rányomom a tápszivattyú csak nyekken 1et kb 1 mp dolgozik utánna 2x-3x fel-le kapcsolgatás után elkapja viszont ha nem nyúlok a stop gombhoz kulccsal állítom le ujra gyújtás semmi gond vele....
Nekem viszont súgja má meg valaki pls, hogy a srad első ülés csak úgy jön le, ha leszedem a farokidomokat, aztán lecsavarozom az ülést? Meg kéne már pucolni a légszűrőt.
Igen, mikor estem nsr-rel véletlen kinyomtam, és utána 20 percig nem tudtam mért nem indul, és egy csóka segített, első kérdése, az volt, h mért áll úgy a piros gomb. (jó, tudom, te másra gondoltál).