Az enyém is ezt csinálja! Hidegen szivatóval egyszerre indul! Melegen gáz nélkül egyből leáll! Új akksi kell bele azért van ez! De ha leveszitek a világítást és úgy indítjátok akkor is jó lesz!
Szeva nekem is K4-em van nekem is ezt csinálja főleg melegen inditom kicsit elkapja de nem idult következő tekerés pöc-röff.. pedig hidegen rögtön elkapja..
2005-ös k4-es,nem tudom mi lehet vele,valamelyk mikrokapcsoló lene,mert az a szitu,mintha kinthagynám a lábtartót.De tegnap meghajtottam egy kicsit,igaz utána már csak egyszer kétszer inditottam,de nem állt le kegyeget,mint egy svájci óra!
Sziasztok Zsola vagyok,tegnap vettem meg a gixxeremet,most már én is a suzukisok táborát erősitem,csak volna egy problémám a mocimmal amire nem tudok rájönni ezért a segitségeteket szeretném kérni!
Na hali mindenkinek!
Kiszedődött a villa!
Maga a csillapító rész nem görbült de a szár hajlott.
Törés végülis nincs benne csak egy íves hajlás.
Holnap teszek fel képet.
Szerintetek megoldható a kiegyenesítés és ha igen akkor biztonságos marad?
Szia!
Látom, hogy csak nekifogsz a talpraállításnak, ami a legjobb döntés ebben az esetben! Szerintem ! :) Nézz körül az Ebay -en (amerikai, angol,német oldalakon, ha találsz valamit küld el az ITEM számát (czucz@egon.gyaloglo.hu), megnézem, hogy be tudom -e szerezni neked (az ne zavarjon, ha nem küldenek Magyarországra, ha megkérdezem általában bevállalják, de ezt kérdezni kell!)
Na csá!
Eladó egy Akrapovic GP titán, karbon dob GSX-R600-750 K6/K7-re
42e HUF
30-817-3520
Üdv!
fred
egy lehetőség,
Kiszedődött a villa!
Maga a csillapító rész nem görbült de a szár hajlott.
Törés végülis nincs benne csak egy íves hajlás.
Holnap teszek fel képet.
Szerintetek megoldható a kiegyenesítés és ha igen akkor biztonságos marad?
De egyelőre várom Csunderlik Csaba válaszát ha válaszol egyáltalán:)
A 2. levelem elolvasta de nem válaszolt.
Aproneten találtam GSXR 600 -as alkatrészeket nézd meg apronet.hu, motor - suzuki, és ott fogod találni (kormánycsutka, műszerfal, stb, stb...)
Pá!
Ha nem akkor storno!
A segítégedet pedig előre is köszönöm.
Látom, hogy csak nekifogsz a talpraállításnak, ami a legjobb döntés ebben az esetben! Szerintem ! :) Nézz körül az Ebay -en (amerikai, angol,német oldalakon, ha találsz valamit küld el az ITEM számát (czucz@egon.gyaloglo.hu), megnézem, hogy be tudom -e szerezni neked (az ne zavarjon, ha nem küldenek Magyarországra, ha megkérdezem általában bevállalják, de ezt kérdezni kell!)
Na csá!
Remélem jó hírre ébredek.
Írtam Csabának.
Ezen múlik minden!
Ha megoldható a 25 kw akkor belevágok!