Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt már valakinek gondja a gáz melletti stop gombbal?
Hoppá! Hát akkor marad az akksi csere! A pajszerrel meg inkább a romákat üsd ki!
kiütőd pajszerrel...
pár csavar, patent, és máris lejön az
Ezeken sem szívató,sem "világítás kapcsoló" nincsen.
K4-en hogy veszem le a világítást?
Az enyém is ezt csinálja! Hidegen szivatóval egyszerre indul! Melegen gáz nélkül egyből leáll! Új akksi kell bele azért van ez! De ha leveszitek a világítást és úgy indítjátok akkor is jó lesz!
ezzel a kipufogóval a gumimelegítés megvan oldva:D
Szeva nekem is K4-em van nekem is ezt csinálja főleg melegen inditom kicsit elkapja de nem idult következő tekerés pöc-röff.. pedig hidegen rögtön elkapja..
2005-ös k4-es,nem tudom mi lehet vele,valamelyk mikrokapcsoló lene,mert az a szitu,mintha kinthagynám a lábtartót.De tegnap meghajtottam egy kicsit,igaz utána már csak egyszer kétszer inditottam,de nem állt le kegyeget,mint egy svájci óra!
2005-ös évjárat.ma meglőttem a pályán,most úgy tünik magához tér,de reggel kiderül!Köszönöm az infót!
Húzd rá a szivatót! Vagy indíts egy kis gázfröccsel!
Egy kicsivel több információ nem ártana pl. milyen évjárat?
Az első inditásnál néha leáll egyből a járgány és újra kell inditani,hogy morogjon a kis édes!
Sziasztok Zsola vagyok,tegnap vettem meg a gixxeremet,most már én is a suzukisok táborát erősitem,csak volna egy problémám a mocimmal amire nem tudok rájönni ezért a segitségeteket szeretném kérni!
futómű
egy lehetőség,
Na hali mindenkinek!
Kiszedődött a villa!
Maga a csillapító rész nem görbült de a szár hajlott.
Törés végülis nincs benne csak egy íves hajlás.
Holnap teszek fel képet.
Szerintetek megoldható a kiegyenesítés és ha igen akkor biztonságos marad?
Köszi szépen!
De egyelőre várom Csunderlik Csaba válaszát ha válaszol egyáltalán:)
A 2. levelem elolvasta de nem válaszolt.
Szia!
Aproneten találtam GSXR 600 -as alkatrészeket nézd meg apronet.hu, motor - suzuki, és ott fogod találni (kormánycsutka, műszerfal, stb, stb...)
Pá!
Hát minden csak azon múlik hogy le tudom-e papíroztatni 25 kw-osra.
Ha nem akkor storno!
A segítégedet pedig előre is köszönöm.
Szia!
Látom, hogy csak nekifogsz a talpraállításnak, ami a legjobb döntés ebben az esetben! Szerintem ! :) Nézz körül az Ebay -en (amerikai, angol,német oldalakon, ha találsz valamit küld el az ITEM számát (czucz@egon.gyaloglo.hu), megnézem, hogy be tudom -e szerezni neked (az ne zavarjon, ha nem küldenek Magyarországra, ha megkérdezem általában bevállalják, de ezt kérdezni kell!)
Na csá!
Na megyek megpróbálok még egyet szundizni mindjárt menni kell dolgozni.
Remélem jó hírre ébredek.
Én is erre számítottam de én egy oldalnál
Írtam Csabának.
Ezen múlik minden!
Ha megoldható a 25 kw akkor belevágok!