itt van komplett villa 150 usd, ha elküldi hozzánk, kb 100 usd a posta, de ez mind a kettő. Ez 500 usd lenne hazaszállítva, de ez új (+ esetleg minimális vám + áfa)
Köszönöm a gyors választ.
A 25 kw az hivatalosan kéne mert A kategóriától el vagyok tiltva.
Nem kockáztatnám meg.
Bal oldali villa kell,hogy mennyire tropa az pénteken derül ki.
A bal kormánynál meg csak az a tartó tört le végülis elég azt szermányolni.
Hello Atti! Kérdés, hogy mire van szükséged: csak a magad megnyugtatására kell a 25 kW, vagy hivatalosan is 25 kW-ossá akarod tenni a motort, mert ilyen utólagos teljesítménylefojtást tudomásom szerint senki nem csinál, esetleg Csunderlik Csabát lehetne megkérdezni, a www.prop-tech.hu-n megtalálod az elérhetőségét. ha csak a saját megnyugtatásodra kell, akkor a szívócsonkokba kell egy szűktőt beszerelni, az viszonylag könnyen kivitelezhető. Alkatrészekkel kapcsolatban meg a Ricsi bontóban tudsz érdeklődni, bár a villád nem tudommennyire sérült, azt megpróbálnám kiegyengettetni, ebben zMenyus az illetékes elvtárs, ő tud valakit. esetleg az ebay-en is meg lehetne nézni, csak kérdés, hogy jobb vagy baloldali villa kell. dekli nem túl drága újban sem, kb 15000 forint, kormány: van két tom-tech féle kormányom, igaz cső nélkül, de azt egy esztergályos legyártja könnyedén, azt megkapod tőlem szponzorizációban. km óra újonnan meg használtan is jó drága, de elmegy a motor anélkül is, míg valahol nem találunk egy olcsót.
Hali skacok!
Utána néztem egy két dolognak és szükségem lenne egy két infóra hogy beleugorjak a motorfelújítás projektbe.
Hosszú lesz de örülnék ha tudnátok segíteni.
Olvastam hogy van olyan Ecu (nem tudom a magyar nevét ) ami 25 kw-osra csökkenti a gixxer teljesítményét.
Hol tudnék beszerezni egyet ,milyen árban és megoldható-e így útólag és kb mibe fáj?
És lenne egy pár alkatrész amit be kell szerezni ehhez kellene hozzávetőleges ár természetesen nem a vaci új ára érdekelne
1 villa
Dekli bal oldalra.
kormány bal oldalra
Meg vmi km óra.
Ezekre vmi árat ha tudnátok mondani megköszönném.
Így talán még idén össze tudnám dobni a vasat.
Előre is köszi mindenkinek!
pf igazán tudatlanul nem néztem teljesen végig az előzményeket most olvasom hogy oly hiteles a játékos nos hát igen az kicsit gázos eladni.. igy engem se igazán érdekelne úgy se férnénk ősze igazán szerintem fiatal motor lehet és gondolom több hitel mind amit ér ép....... ugyan eben az állapotban nem is tudom mit érhet....
szerintetek ?
Az emailomra leírnád hogy miként és hogy képzeled el a cserét mert lehet hogy érdekelne a dolog.
Meg egy pár képet és egy kis leírást a vasról esetleg.
előre is köszi.
Amint tudok válaszolok csak melóba vok reggel 6-ig.
Igen ez volt a legsúlyosabb.
Hát bal oldali idomból már szerintem semmit se lehetett volna megmenteni.
A bal oldalon csúszott a vas 160 métert.
Ennyit mértek az első féknyomtól.
Helló Attilla!
Néztem a képeid, az a seb az nagyon ott van! Más bajod nem lett ugye?
Az idomot kár volt kidobni, mert nagyon drága dolog!
Én amikor balfasz voltam, és feltettem a saját kis egyedi azonosítóimat a motoromra, az utolsó kis darabkáig összeszedtem a lefröcsögő alkatrészeket,kétkomponensű ragasztó, azt gyíí tovább!
Imet.
De a kesztyűvel szerintem semmi baj.
6000ft volt textil kesztyű a bal kezemnek semmi baja nem lett pedig az is szétszakadt csak a jobbal beletenyereltem a zúzottkőbe és szerintem nem sok kesztyű bírná ki.
Ez 500 usd lenne hazaszállítva, de ez új (+ esetleg minimális vám + áfa)