ez igaz...
de tudod...ahány ember...annyi ízlés...
és sztem mindenki azt csinál a motorjával, amit akar...
véleményünk lehet...
de...
nm ránk tartozik...
mi ebben a vicces, hát nem alapból felfelé folyik?
A gyökérnek nem volt annyi esze hogy a hajlított rész kell a kormány felé, azt tette a nyereghez, mentem volna egy km-et el is tört volna a fékcső..
EdiGS: Én is a photoshop-os módszerrel csináltam meg a motorom átfújási tervezetét, és megéri megcsinálni mert látod valamelyest a végeredményt. Viszont én több napig is elbíbelődtem vele, mire a végére értem, és most sajna nincs sok időm, a meló engem nem hagy unatkozni. Én mivel nagy Rossi fun vagyok így ilyen a fényezés is, viszont a GSX-R a Number 1.
Az enyém ilyen lesz....valamelyik a 2 közül...
Sziasztok!
Itt a FUll Gas mellé még egy érv, hogy messziről kerülje el mindenki.
Tegnap sikerült csúnyán elázni, úgyhogy letörölgettem a motort, mikor csörgő hangra lettem figyelmes a bal oldalidom alól. Kiderült, hogy a Full Gas-os "szakértő" az idom alatt felejtette az olajszűrő letekerő célszerszámot, ami egy kb 8cm átmérőjű fém cucc. Azzal járok péntek óta.
Ennyit a márkaszervízről. Majd én is tárolási díjat fogok kiszámlázni nekik, mint ahogy ők tették velem, mert nem náluk vettem az olajat.
NAh arról lenne szó,h így néz ki most a motorom,és olyat szeretnék,h a farokidom,fejidom fehér lenne. Tank,hasidom,első sárvédő pedig kék
ez az elképzelés ötlött a fejembe és előtte legalább képen szeretném látni,hogyan is nézne ki
köszi szépen előre is
Sziasztok!
Lenne egy kérésem valakihez aki otthon van a photoshopos dolgokba,és lenne kedve és ideje a hülyeségemmel szórakozni.
Nagyon unatkozom és minden hülyeség az eszembe jut
én anyum Italjetjét cicomázom kicsit ki szülcsinapjára...akkor most
engem is megköveztek
46 & Talma
de tudod...ahány ember...annyi ízlés...
és sztem mindenki azt csinál a motorjával, amit akar...
véleményünk lehet...
de...
nm ránk tartozik...
én se vettem yamakkkát...pedig bírom Rossit
A gyökérnek nem volt annyi esze hogy a hajlított rész kell a kormány felé, azt tette a nyereghez, mentem volna egy km-et el is tört volna a fékcső..
Az enyém ilyen lesz....valamelyik a 2 közül...
Tiha: Vasárnap eső lesz, nem kicsi.
Tutis: És a fékolaj is felfelé folyt?
A Budapesti szervízről van szó.
Majd azért kíváncsi leszek hogyan kezelik a telefonhívásomat.
én biztos nem vinném vissza nekik azt a szerszámot
Itt a FUll Gas mellé még egy érv, hogy messziről kerülje el mindenki.
Tegnap sikerült csúnyán elázni, úgyhogy letörölgettem a motort, mikor csörgő hangra lettem figyelmes a bal oldalidom alól. Kiderült, hogy a Full Gas-os "szakértő" az idom alatt felejtette az olajszűrő letekerő célszerszámot, ami egy kb 8cm átmérőjű fém cucc. Azzal járok péntek óta.
Ennyit a márkaszervízről. Majd én is tárolási díjat fogok kiszámlázni nekik, mint ahogy ők tették velem, mert nem náluk vettem az olajat.
Sziasztok
ez az elképzelés ötlött a fejembe és előtte legalább képen szeretném látni,hogyan is nézne ki
köszi szépen előre is
Lenne egy kérésem valakihez aki otthon van a photoshopos dolgokba,és lenne kedve és ideje a hülyeségemmel szórakozni.
Nagyon unatkozom és minden hülyeség az eszembe jut