Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ehh... már meg volt
keress egy nőt
Tudom mire gondoltál,csak ma olyan baszogatós hangulatomban vagyok
ott a pont
1-2bar eltérés azért durva sztem... inkább 0.1-0.2 eltérés,nem?
Nekem bevált egy ismi az r1 et elől 2.5 hátul 2.9 el használja de nekem e gyári teló beállítás szerintem kicsit puha
Az oylan mintha tűsarkúban lenne szegény Csak a középső 1mm ér le.
Én a Hondát előé 2.5 hátul 2.7 el használom
Szia, 2,5 a gyári adat utcára. Én 75 kg vagyok, és 2,3-mal használom, teljesen jó így.
Egy kérdés!
A hiteles rocsom szerintetek tudom valahogy értékesíteni?
és ha igen kb mennyiért?
A citronysárga nekem tetszik!
Jó persze Rossinak semmi köze a suzukihoz de ha te így szeretnéd csináld így és ne foglalkozz mással.
félre értés ne essék...senki mellett nm állok...ck elmondtam a véleményem...a lényeg meg h neked tetxen láttam én már sok motoron/nm yam...se nm honda.../ felragasztva 46-os matricát
nem ma hanem max
ez a kormánylengéscsillapító csodát nem fog művelni sajna...
a gumi általános nyomása közúton 2.5 bar. De lehet mivel tied régebbi és nehezebb modell, elég bele a 2,3 is. Közúton nem sok jelentősége van az 1-2 bar eltérésnek tapasztalatom szerint. Ma figyeled a gumiképet és ha nem rendesen kopik, kiigazítod a nyomással.
értem!
Most akkor az össze kérdésem hülyeség volt?
A gumit normál használatra közútra álltalában 1 személy, és 80 kg körül vagyok...
A lengéscsillapítóra meg azért érdeklődök, mert találtam olcsón (www.kormanylengescsillapito.co...), és ez csak az oldalára jó, és azt mondták, hogy oda is kell! 97-es 600-as srad!
A keréknyomás kérdésed kb olyan mintha azt kérdeznéd hogy baszáshoz mekkora óvszer kell...
Milyen gumi, hidegen vagy melegen, pálya vagy utca, hány kilós vagy, 1 személy vs 2, szóval lehetne sorolni a kérdéseket..

Ezt lássák meg kint az úton
Soha nem is volt és nem is lessz köze az Szuzihoz
Előre kéne rakni, ha SRAD...
Szia! A tiéd mikori? Mert az enyémre tudtommal az oldalára kell rakni...
Keréknyomás még mindig senki?
szia
Sziasztok sporttársak! Segítség kellene! 97-es gixxi
Keréknyomás elöl-hátul?
+ ki lenne olyan kedves, aki belinkel képet a gyári helyre felszerelt kormánylegéscsillapítójáról? köszi
elissa: Köszi, hogy így kiállsz mellettem, de a többieket is meg lehet érteni. Sokan kötik az ebet a karóhoz és így élnek, cselekednek. Azért mertem bedobni az ötletem a közösbe, mert nekem így tettszik majd a VAS, és nem más ízlése érdekel. Ezzel nem akarom megbántani az ellenem szólókat, félreértés ne essék, elvileg itt mi egymásért vagyunk, nem azért h fikázzuk a másikat.
Azért nem gondolom, hogy a Rossi fanatizmusom miatt a YAMAHÁT kellene szeretnem......jó VAS 600-1000 is, de nekem a Gixer az álommotorom gyerekkorom óta és kitartok mellette. Ennek ellenére ha Rossi nem nyer valamelyik hétvégén, és nincs benne a 3-ba, akkor el van baszva az egész hetem...
Ilyen a fanatizmus....maradok a Gixernél....
Ennyi skacok....én nem úgy élek, cselexem mint ahogy azt a nagy átlag megkövetelné.....egyéni vagyok csak....
Köszi azért mindenki véleményét
elissa neked pedig a "védelmezést" ...
így van ez az,főleg ezzel az idomokkal
Az is fasza...
Az tök jó, legalább nem kell venned...