Mit tesz Isten, pont most küldték ki nekem is ezt a felnicsíkot, - a moci még nincs meg K6 750 - de eszembe jutott vmi: a centírozó súlyoktól hogy fog elférni a csík? egyszerűen hagyjam ki? nem fog "furán" kinézni?
Hali!
Utánaérdeklődtem a Yoshi R55 árának egy kanadai motorkereskedés oldalán, és ezt írták vissza:
"These is currently no pring available for these pipes yet. I expect to
hear form yoush in about1-3 weeks on pricing. These pipes won"yt be
avaible to receive for about 3-8 weeks.
I will file this email and send you pricing when it becomes available.
Thanks
Kevin Boisvert
Bayside Performance
604 836 6858
sales@baysideperformance.com
http://www.baysideperformance.com"
Eléggé sok benne a nyelvtani hiba , de az a lényeg, hogy még 1-3hét, amíg lesz új árlistájuk és 3-8hét múlva lehet belőle majd rendelni. Mindenesetre megígérte a csóka, hogy amint lesz ár, azonnal értesít emailben.
Nézd meg az előzményt.
De amúgy Tomiboy olaj árára írtam. Persze, a kereskedő ennyiért adja, meg a szervíz is, de ez arcátlanul lehúzós ár.
Nekem azt az olajat, amit a szalonban 4700-ért mérnek, 3500-ért hozzák és a srácnak még így is megéri mert így is van rajta haszna. Monsjuk a 26 ruppós szervíz ettől csak 3600 Ft-tal van beljebb, szal szerintem nem csak az olaj nyomja meg, inkább az óradíj
(Pancser alatt nem rád/rátok gondoltam! Csak aki beadja a szervízbe a gépet, meg se nézi mit csinálnak vele, aztán meg kipengeti a számla összegét és kész, az veszi arany árban az olajat - és más cuccokat...)
jahh, du. kivittem, de akkora volt a forgalom, hogy nem lehetett normálisan húzni. Jahh, és valami borzasztó az utak állapota. Elmentünk kanyarogni egyet, az jól esett nagyon.!
Én még novemberben fizettem be, és februárban jött meg, még az első szállítmányból. Listaára 2,5, ebből kaptam kedvezményt, mert ez a második volt tölük.
Egyébként majd nekem is csak a hangja miatt kéne! De giximixi azt írja hogy ő visszamondta a dobot olyan jó gyárilag is a hangja! Te hallottad már élőbe? Mert én még nem sajnos
Sajnos az árát nem tudom én sem... , gondolom lesz belőle teljes rendszer és slip-on is, de csak végdob nem lesz belőle. Asszem a amit a lengővilla mellett látunk az télleg csak egy kivezetés, és a maga a motor alatt lévő "tégla" alakú valamiben van a kutya elásva. Sem az amcsi lapon, sem a Yoshi hivatalos lapján sem láttam csak végdobot. Én személyszerint inkább a slip-onra szavazok, a hangot szeretném tuningolni "csupán", a teljesítmény nekem untig elég lesz. Robogók, 125-ös 2 ütem után 1000km egy 600RR-en majd karambol és most ez jön. Már a 600-as ereje is elég volt, csakhát fekete volt egyrészt, és a Merci a gyári dob miatt nem is hallott. Most inkább kék-fehér üvöltő vasat veszek...
A bejáratás után az első dolgom egy új dob beszerzése lesz, zsetonom van rá hál"istennek. Valószínűleg a Yoshimura R-55 lesz rajta...a 600-asokhoz már tettem róla képet mingyá ide is felrakom.
Nekem már készül a "YOSHIMURA" dob csak az összekötő cső mérete hiányzik,persze bejáratás után kerül majd rá!Csak lenne már bejáratva ami még nincs!Nyújtogatnám már a gázbovdent.Szerintem te is igy vagy vele nem?
És tudjátok mi a pláne? Az ára: 2.370.000 Sok? Amugy az egy kicsit rosszul esik hogy nagyon sok embernek nem tetszik a k6
Pedig én már alig várom, és szerintem nagyon szép motor.
http://www.motorshop1.hu
Nem tudjátok hol lehet venni a kerékre ilyen csíkot körbe? Csak a szélén! Talán kerékcsík
(Nem tom hogy hívják)
Előre is köszi!
Utánaérdeklődtem a Yoshi R55 árának egy kanadai motorkereskedés oldalán, és ezt írták vissza:
"These is currently no pring available for these pipes yet. I expect to
hear form yoush in about1-3 weeks on pricing. These pipes won"yt be
avaible to receive for about 3-8 weeks.
I will file this email and send you pricing when it becomes available.
Thanks
Kevin Boisvert
Bayside Performance
604 836 6858
sales@baysideperformance.com
http://www.baysideperformance.com"
Eléggé sok benne a nyelvtani hiba , de az a lényeg, hogy még 1-3hét, amíg lesz új árlistájuk és 3-8hét múlva lehet belőle majd rendelni. Mindenesetre megígérte a csóka, hogy amint lesz ár, azonnal értesít emailben.
De amúgy Tomiboy olaj árára írtam. Persze, a kereskedő ennyiért adja, meg a szervíz is, de ez arcátlanul lehúzós ár.
Nekem azt az olajat, amit a szalonban 4700-ért mérnek, 3500-ért hozzák és a srácnak még így is megéri mert így is van rajta haszna. Monsjuk a 26 ruppós szervíz ettől csak 3600 Ft-tal van beljebb, szal szerintem nem csak az olaj nyomja meg, inkább az óradíj
(Pancser alatt nem rád/rátok gondoltam! Csak aki beadja a szervízbe a gépet, meg se nézi mit csinálnak vele, aztán meg kipengeti a számla összegét és kész, az veszi arany árban az olajat - és más cuccokat...)
na egyben itthon ezek szerint!
Ha ügyes vagy, akkor az a 4500 forintos olaj simán megvan 3500-ból!
nekem 2.370.000 Ha minden igaz akkor pénteken átvehetem! Amúgy úgy volt hogy holnap de sajnos még nincs kész 1 papír
de műszaki megoldásokban nagyon jó. KisTalma dícsérte 7 végén!
Amugy neked mennyi idő alatt jött meg a motor giximixi? Ára mennyi volt?
Egyébként majd nekem is csak a hangja miatt kéne! De giximixi azt írja hogy ő visszamondta a dobot olyan jó gyárilag is a hangja! Te hallottad már élőbe? Mert én még nem sajnos
Pedig én már alig várom, és szerintem nagyon szép motor.