Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ, hogy mire használod a motort. Ha szerpentínezel sokat, meg jársz pályára is akkor mindenképpen 300v
Akkor ez úgy jött mint nálam a Hófehérke.
nm tom... ez volt az első gondolatom róla... Firebird
De miért tűzmadár, miért nem inkább piroska vagy red bird?
értem így legalább egymásra találtunk a Tűzmadárral
Szevasztok olajcsere előtt állok... Motul 300V megéri -e a dupla ár a Motul 5100 képest vagy elég bőven a 5100 utcára?
Általában a 10W 50 jobban szokta bírni, mert az full sint, a 10W 40-et is biztos enni fogja, és még talán jobban is. Ilyen mértékű olajfogyasztásnál valami motorikus baj lehet pl: beégett gyűrűk, szelepszár szimering, stb... Az én gépem igaz 750-es de az nem csipegeti az olajat (10W 50) egy cseppet sem. Sztem nézesd meg egy ismerős szerelővel.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni...kb 3 hete vettem egy 98-as évjáratú 600-as SRAD-ot. A vásárlás után egyből olaj-olajszűrő és levegőszűrő csere. Az olaj castrol power 1 racing 10w 50-es. Azóta 600 kilómétert montem vele és hát meglepetésemre a mociba majd fél liter olajat kellett utántölteni. A gyár 10w 40-es olajat ajánl a motorba...ha a gyár által javasolt olajat használnék csökkene az olajfogyasztás? vagy esetleg a motor elhasználtsága lehet a gond..előre is köszi a segítséget..esetleg 1-2 bevált terméket ajaánlhatnátok
Haverom vedte meg,meg szülletet a gyeköc,és igy elkellet adni sajna.Nem is ment vele,talán 1szer.
Háát én meg pont az ellenkezőjét gondolom! Erősebbnek érzem a sajátom,igaz az enyémben jócskán van extra!
akkor nm sokat használta az előző tulaj...mert 15327 km-el hoztam el tőle
Na majd levidijózom legközelebb. Szép móka volt.
És milyen a k6hoz képest? Én kényelmesebbnek éreztem, meg erősebbnek a 600hoz képest
Hát ami azt illeti,sokat nem ment még vele! Egyrészt különbözetit kell még tennie,mert még csak az A1 van meg,másrészt még mindig húzódik az átíratás dolog! Még nem küldte a csaj a törzskönyvet,de hamarosan talán ez is lezajlik!Harmadrészt meg vizsgaidőszak is van,szóval kicsit még pihen a gép! Múlt héten vittem 6000-es szervizre,meg egy aksi kellett még bele, így már minden rendben van! Már csak menni kellene vele..
Hogy tetszik tesódnak a Kawa?
Szakad az eső..
km/h...
Nekem 220kmnél már villog a sárga benzinkút én 130-160 között járok vele...
köszi Tutis...megrongálom őket:P...
Akkor motorozol nem keveset,úgy emlékszek 15200km adtam el.
Van kedved valamikor gurulni egyet?
mi is nadon vigyázunk egymásra nix rá panaszom...imádom most lex majd oil cserés a Szépség...18e