"Vajon a Suzuki 600 GSXR az?"
Az várod mi győzzünk meg hogy ez a te motorod?
Sztem azt mindenkinek magának kell éreznie mikor meglátja, meghallja a hangját, esetleg megy vele.. és aztán érzi az ember még ez kört akarok menni... sőőt le se akarok szállni róla
Végén pedig hogy ez "KELL NEKEM!"
Szia Valentina!
Szerinem elég csak ránézni, (véleményem szerint k6 -tól) dizájnban odaver, majd felülni rá és menni vele!
Ki kell próbálni,utána nem fogsz tudni másra gondolni csak arra, hogy mikor jutsz ismét hozzá egy menethez! :)
A motorozás már önmagában egy nemmindenapi élmény, de ezzel a szerkezettel pöcsdurranás!:) ( esetleg duplaorgazmus! :))
Összefoglalva nekem bejön! :) Csak vigyázz nagyon rá lehet kattanni!Műszakilag rendben van, én eddig 10,5 hónap alatt mentem vele 22.000 km -t, és eddig csak az időszakos szervíz volt rajta (+gumik) amúgy meg nagyon ott kell lenni a szeren, hogy széthajtsd.
Na Pá!
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy K7-es gixxer és a vízhőfokot nem celsiusba hanem farenheitbe irja ki.
Kérdés az az volna hogy tudná visszaállítani celsiusra.
mit csinálsz akkor ha mész az úton és megy a szélén egy szőke jo testű isten nő bukóval a kezeiben és kérdi elviszel.....
te megy hát hát sajna csak pupom popjaim (elöl hátul)vannak .
csáo szakik
nem tudjátok mi lehet a baja a sradomnak ma kecso felé meg adta magát kb 4-5 ezres fordulat felet bedadogot leált vártam kb 10 percet és megint ment de ha huztam neki megint megált szép lasan mind ha nem ment volna egy henger és csak lassultam és lassultam de ha 4- 5 ezres fordulaton tartotam és nem elöztem stb ( kicsit néztek is mit akkar egy sport motoros biciglizni ) akkor el ment kb 20 km ert és utána pihi és megint ... szoval gáz volt én a szöröre gyanakszok vagy a táp szivatyura nem tudom mit montok
Hali! Valaki egyszer írta hogy rakjak fel videót a yoshi dobról ami a motoromon van! Megtettem, videók közt megtalálja!
Amugy ha valaki tankot, bal oldalidomot vagy sötétített dupla bubis plexit keres k2 re azt nálam megtalálja!
Egy elég nehéz zárrendszer társul hozzá, amit egy kampós horog tart az e célra kijelölt csomagrögzítő füleken rögzítve. Nagyon farnehéz lesz tőle a motor, mivel közel 30 kg ez a szerkezet. Praktikusabb, ha utánfutót kötsz, és azon húzod, így a motor futóművét nem terheled. Ha mégis a motoron hagyod, nézd a jó oldalát, könnyebben felveszed majd egykerékre.
Elküldtem sms-ben a címet telszámot. Akkor 10 ft lesz igaz+posta? Remélem a fényezés is megáll annyiból. Dawe, lesz üléspúpom bebebí Akit érdekel annak elmondom (akit nem annak is), hogy a gyáris srad púp japánból rendelhető, 3-4 hét szállítással (annyi idő alatt biciklivel ideérek) csupáncsak 46. 000 forintokért.
Az várod mi győzzünk meg hogy ez a te motorod?
Sztem azt mindenkinek magának kell éreznie mikor meglátja, meghallja a hangját, esetleg megy vele.. és aztán érzi az ember még ez kört akarok menni... sőőt le se akarok szállni róla
Végén pedig hogy ez "KELL NEKEM!"
Szerinem elég csak ránézni, (véleményem szerint k6 -tól) dizájnban odaver, majd felülni rá és menni vele!
Ki kell próbálni,utána nem fogsz tudni másra gondolni csak arra, hogy mikor jutsz ismét hozzá egy menethez! :)
A motorozás már önmagában egy nemmindenapi élmény, de ezzel a szerkezettel pöcsdurranás!:) ( esetleg duplaorgazmus! :))
Összefoglalva nekem bejön! :) Csak vigyázz nagyon rá lehet kattanni!Műszakilag rendben van, én eddig 10,5 hónap alatt mentem vele 22.000 km -t, és eddig csak az időszakos szervíz volt rajta (+gumik) amúgy meg nagyon ott kell lenni a szeren, hogy széthajtsd.
Na Pá!
http://apps.haon.hu/szavazas/t...
A segítségeteket szeretném kérni, hogy mondjátok meg miért szeretitek annyira?
Az a helyzet hogy le szeretném cserélni a pici kis mocimat egy nagyobbra és keresem a nagy Ő-t
Vajon a Suzuki 600 GSXR az?
Köszi előre is a válaszokat.
Széles biztonságos utat mindenkinek
Olyan kérdésem lenne hogy van egy K7-es gixxer és a vízhőfokot nem celsiusba hanem farenheitbe irja ki.
Kérdés az az volna hogy tudná visszaállítani celsiusra.
te megy hát hát sajna csak pupom popjaim (elöl hátul)vannak
nem tudjátok mi lehet a baja a sradomnak ma kecso felé meg adta magát kb 4-5 ezres fordulat felet bedadogot leált vártam kb 10 percet és megint ment de ha huztam neki megint megált szép lasan mind ha nem ment volna egy henger és csak lassultam és lassultam de ha 4- 5 ezres fordulaton tartotam és nem elöztem stb ( kicsit néztek is mit akkar egy sport motoros biciglizni
Krissz
Amugy ha valaki tankot, bal oldalidomot vagy sötétített dupla bubis plexit keres k2 re azt nálam megtalálja!
Sms megjött púp megy!Az ülés zárja nyitja azt is!
Keresett nálam egy srác hátsó űlést!Nincs valakinek?
Ha igen itt a száma ; 20/223 35 34