Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én télen 60- max 65 fókos vízzel jártam nem ment feljebb csak városban akkor is nagy nehezen 75 max 80 ig ha nagyon sokat araszóltam és nem lett semmi baja a motoromnak h 65 fokos vízzel mentem csútka gázon, elidulás előtt 60 fokig melegítem és az első 6-7km en nem cibálom a gázt, mert kb ennyi kell, h fullra meleg legyen az olaj!
Olvastam az összeset és arra is reagáltam csak gondolom az már nem jutott el. Ilyen időben nem fog felmelegedni. 62 fokos vízzel járok 2 hete. A gixxer néha 58 fokon állt.
a szivem idehuz a gixeresek közé.remélem nemsokára teljesjogu tag leszek
Nem vagyok részeg, nem tudom ,hogy jött ez a kiárky vagy mi a tököm. Szóval, szuper oldal, remélem ki fogom tudni silabizálni, hogy a sok kék kód közül, melyik az enyémre voantkozó.
nézd e a sírásó itt .
Kiárky, kösz.
http://www.colorrite.com/
szeva itt rámész a suzuki logora,majd kiválasztod a motorcyclepaintot,majd suzuki,évjárat tipus,és már dobja is a kodokat szinekkel.tök jo oldal.üdv tibi.
Ha végigolvastad volna, akkor azt írtam, hogy nem megy feljebb egyáltalán! Egyébként nem állok meg vele! Segítséget kértem, meg tapasztalatot! Nem volt szükségem ilyen válaszokra!
Akkor oké, kösz.
én 750 forintél csináltattam nekem is egy volt sőt kicsit kopót is volt a gyári igy rá hagyott egy kicsit és most az uj a jobb azt használom mind a vaj ugy forog a zárban a régi kicsit már akadozott ( ja és bármelyik kulcsmásoló megcsinálja )
hát nem tudom merre laksz de a gödöllői tesco-ban tuti megcsinálják a kulcsot!nekem is kell mennem mert csak 1 kulcsom van nekem is!
Üdv!
GSX-R 600 K6-hoz keresek sürgőssen fesszabályzót!
06204627259
ha át tudják fényezni olyanra, ami passzol az enyémhez (és nem ötszázmillió forintért), akkor persze, hogy érdekel. Kiderítem holnap-holnapután. Más, csak egy kulcsom van, így vettem, lehet másoltatni ezeket a kulcsokat?
Persze. Mennyivel jobbat tesz a motornak amikor 10 percig megy az üzemi hőfok alatt. 15 fokba alig megy 65 fok fölé max. városban. Akkor hideg időben megszoktál állni vele amint 65 fok alá megy a vízhőfok?
Hali!
Most irt vissza a plexis srác; 13e+posta a plexi de amit mutatott képen az is csak olyan magas mint a gyári!Tehát FÓLIA
Laki. ha érdekel a púp 1-2 ezret tudok engedni..
Krissz
Van mit.
köszi srácok a segítségeteket! akkor majd még én is tesztelgetem!
Na most megnéztema a vidit, amit este 8kor, 20 fokban csináltam. Igazából gyorsulást vettem fel videóra, és végig 78-82 körül volt a hőfok, utána, mikor baktattam hazafele akkor is.
hát nemtudom srácok! nekem ha megyek vele, nem is nagyon megy feljebb.
Nekem is van hogy 72
biztos? 90 helyett 70? mert nem nagyon kúszik vissza...
A 70 is teljesen jó.
Nekem van hogy lemegy 70 alá is.
Akkor vmi gáz van vele