van persze...otp..és ráfázol bank ...van forint alapú is meg euró alapú is..bár utóbbi sztem kutyát se érdekli...( szép a gixered...én is azt szeretnék..de max k6 600...)
elfogadják a tavalyit is?.mert nekem azt mondták h 3 hónapnál nem régebbi kell..aztán lehet h csak le akart rázni a tag..nem tom..de megpróbálom...köszi
Sziasztok!Régóta lesem az oldalt és látom hogy nagyon sokan nagyon vágjátok a témát!..nekem lenne egy problémám amiben jó lenne ha tudnátok segíteni..szeretnék vissza ülni motorra de hiába keresek havi 160-180 ezer forintot ( nem nagyképűsködök ne értsétek félre!) de mivel kiskönyvel dolgozok egyszerűen nem áll velem szóba a bank...mindent tudnék én fizteni de sajna nem tudom milyen módon lehetne megoldani hogy nálam lehessen a motor úgy hogy a hitelt nem tudom átvállalni...van egy toyota avensisem amit el is cserélnék...az ötleteket előre is köszönöm...széles utat gumifákat mindenkinek!
Az enyémen elég érdekes az üzemanyagjelző, 10-12 liternél sose sikerül többet beletankolnom, akkor már javában világít. Tavaly Horvátban autópályán a kivillanástól 80 km-et simán el tudtam vele menni.
fogyasztás: véleményem szerint 5,5l-től felfelé majdnem,h bármi lehet
nekem volt 5,8l barátnőstől,nagyon lightos tempóba(120-150-es utazóba)
egyedül vagyok akkor 6.5l-től felfelé
múltkori adat: 2X20 perc a ringen + kb 120 km barátnős motorozós az 7,8l-re jött ki.ezekkel a fogyasztásokkal én nagyon megvagyok elégedve.
Köszi a mulkori válaszotokat!
De megint felmerült egy két kérdésem:D
A benzintank pontosan hány literes, illetve amikor kivillan a tankolásjelző mennyi van a tankban?
Aki tudja írja már le pls!
Még minid gsxr 600 k5 el kapcsolatban kiváncsiskodok.
HA leírnátok hoyg a tietek mennyit fogyaszt annak is anygon örülnék;)
Brezo
Apeh jövedelem igazolásból mindig a tavalyi kell
nekem volt 5,8l barátnőstől,nagyon lightos tempóba(120-150-es utazóba)
egyedül vagyok akkor 6.5l-től felfelé
múltkori adat: 2X20 perc a ringen + kb 120 km barátnős motorozós az 7,8l-re jött ki.ezekkel a fogyasztásokkal én nagyon megvagyok elégedve.
De megint felmerült egy két kérdésem:D
A benzintank pontosan hány literes, illetve amikor kivillan a tankolásjelző mennyi van a tankban?
Aki tudja írja már le pls!
Még minid gsxr 600 k5 el kapcsolatban kiváncsiskodok.
HA leírnátok hoyg a tietek mennyit fogyaszt annak is anygon örülnék;)
Brezo