Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ecceerű akkor go otp és ráffázen bank, ha ott van számlád könyebben kapsz kölcsönt.
Nálam hibátlanul müködöt,mindig le volt szervizelve,csak tankoltam,de vigyázztam is rá nagyon!
van persze...otp..és ráfázol bank ...van forint alapú is meg euró alapú is..bár utóbbi sztem kutyát se érdekli...( szép a gixered...én is azt szeretnék..de max k6 600...)
menj be egy erste bankba, ott szivesen elmagyaráznak mindent. Bankszámlád van valahol?
ezért kértem a segítséget...mert nem vágom ezeket a dolgokat!
ideit honnan prezentálnál? Még csak félév van hátra évzárásig
Apeh jövedelem igazolásból mindig a tavalyi kell
ezzel szép a hangja
elfogadják a tavalyit is?.mert nekem azt mondták h 3 hónapnál nem régebbi kell..aztán lehet h csak le akart rázni a tag..nem tom..de megpróbálom...köszi
nadon belezugtam imádom a Drágát
Apehtól kikérsz egy tavalyi jövedelem igazolást, beviszed egy bankba, és felveszel személyi kölcsönt.
talán még a gyári dob megvan,meg egy pótkúlcs!
Sziasztok!Régóta lesem az oldalt és látom hogy nagyon sokan nagyon vágjátok a témát!..nekem lenne egy problémám amiben jó lenne ha tudnátok segíteni..szeretnék vissza ülni motorra de hiába keresek havi 160-180 ezer forintot ( nem nagyképűsködök ne értsétek félre!) de mivel kiskönyvel dolgozok egyszerűen nem áll velem szóba a bank...mindent tudnék én fizteni de sajna nem tudom milyen módon lehetne megoldani hogy nálam lehessen a motor úgy hogy a hitelt nem tudom átvállalni...van egy toyota avensisem amit el is cserélnék...az ötleteket előre is köszönöm...széles utat gumifákat mindenkinek!
Igen,jó újra látni kiss ördögöt!
Black Motors-tól...
Nekem amikor kigyulladt mútkor 10et tudam beletteni... Azért nem értem az összefüggéseket...
igen van szal...akkor a tiéd volt a Drága
A láb féknél a deklin van egy kiss ütés nyom?,mert egyszer nekem eldölt.
Nekem is van még benne kb 8 liter, amikor kigyullad a lámpa...
nm de már kérdezték, az előző előző tulaj valszínű odavalósi...Eger mellől vettem
Szia Elissa,motorodat nem véletlenül Miskolcrol vetted
Az enyémen elég érdekes az üzemanyagjelző, 10-12 liternél sose sikerül többet beletankolnom, akkor már javában világít. Tavaly Horvátban autópályán a kivillanástól 80 km-et simán el tudtam vele menni.
Aki halad annak 10 alatt sosem jön ki.
fogyasztás: véleményem szerint 5,5l-től felfelé majdnem,h bármi lehet
nekem volt 5,8l barátnőstől,nagyon lightos tempóba(120-150-es utazóba)
egyedül vagyok akkor 6.5l-től felfelé
múltkori adat: 2X20 perc a ringen + kb 120 km barátnős motorozós az 7,8l-re jött ki.ezekkel a fogyasztásokkal én nagyon megvagyok elégedve.
tudtommal: 17 lityes a tank...éa ha kivillan a sárga...akkor olyan 3-4 lityó lehet benne...kb.40km-re elég...a fogyasztás meg a csuklód függvénye
Köszi a mulkori válaszotokat!
De megint felmerült egy két kérdésem:D
A benzintank pontosan hány literes, illetve amikor kivillan a tankolásjelző mennyi van a tankban?
Aki tudja írja már le pls!
Még minid gsxr 600 k5 el kapcsolatban kiváncsiskodok.
HA leírnátok hoyg a tietek mennyit fogyaszt annak is anygon örülnék;)
Brezo