Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olajos témához a volt gixerem most lépte át a 47 000km. Csak Castrol 10W50 ment bele. Gyári kuplung van benne és tökéletesen üzemel.
Ezt azért ti sem gondoljátok komolyan,hogy létezik olyan olaj ami minden körülmények között jó... Ha meg van is...2200ért?aztán lehet csodálkozni,hogy hangos a motor,meg ragad meg a faszom se tudja mi baja van...
Gugli a legjobb barátunk:
http://www.mol.hu/hu/autozzon_...
Üdv!
Olyan kérdésem lenna hogy a havernak van egy K7-es gixxerje és a vízhőfokot nem celsiusba hanem farenheitbe irja neki.
Kérdés az az volna hogy tudná visszaállítani celsiusra.
10W60 biztos, hogy van.
pontosan
jaja... tescoba mászkáltam, aztán láttam hogy kivolt rakva sor elejére, meg ki volt írva, hogy 3990 helyett 2200 Ft.
Sziasztok skacok! köszi a válaszokat akkor kezdek megnyugodni! akkor csak nincs baja a termonak...
Szuperbájkba szuperolaj!
Meg is rendeltem. Köszi +1x
Ez gyakorlatilag azt jelentené hogy ez az olaj bármilyen körülmények között megállja a helyet, kétezerért?
5w60? ilyen létezik? Eddig 10w50 volt a legnagyobb tartomány amiről hallottam.
Köszi. Beleőszültem mire megtaláltam.
igen
Reméltem is.

Ez lenne az?
http://www.danger.hu/webshop/products&id=611
nem, én ennél jobbat tudok
Igen, ehhez nem kell fúrni az idomot..
Ez olyan amihez nem kell fúrni az idomot? A honlapjukon képtelen vagyok kiigazódni ( remélem nem Te csináltad ).
Igen... ez az elsődleges szempont
A választ pedig köszi
dangernél a valtermotos max 17, akciósan 14.
Bukógombát K8-ra nem tudtok véletlenül?
Állítólag jóféle olaj. Meghát nemutolsósorban növeled a MOL bevételét.
Mit szóltok ehhez az olajhoz: MOL Dynamic Moto 4T Racing Pro 5W-60 ?
Most le volt árazva 4000-ről 2200-ra literje, úgyhogy megvettem... Jó lesz nem?
vegyél fék tisztító sprét és fújd be alaposan
Sziasztok!Lenne egy nagyon nagy kérdésem!Van egy 2002es 600as GsxR-em!Hidegen nem,de ha már megyek vele,és sokat fékezek,nagyobb sebességekkel ,akkor ragad a hátsó fékem!Inkább elinduláskor érzem ezt a ragadást!Fékbetétek nem kopottak még,fékdugattyúk jól működnek,olaj van benne,a tárcsa 5 mm vastag!Szerintetek mi lehet a baj?Nem fék fémcső van rajta,hanem a gyári!Hidegen jó,melegen ragad!
Tegnap felavattam a gépet, sikerült álló helyzetben eldőlni.
Karc nélkül megúszta, de a pályaidom most már biztos rákerül...