Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ez feltünk nekem is!pedig akkor még túramotorom volt de lehet nem tünt fel nekik hogy nem is 160al mentem felfelé és mégis...
és még az ember legyen jó véleménnyel róluk!
Na mindegy!
Krisz: Idén még nem igazoltattak ott, tavaly is csak 2x volt, de sajna nem lehet tudni.. És hát ha leállítanak azt leplezetlenül azért teszik, hogy valamire megbüntessenek
Üdv Tutis,
neked is valtermoto-s bukógobád van? Kéne egy kis infó mert a konzolosnak nem találom a helyét. Le kell szedni tán az oldalidomot?
Sziasztok!
Elissa; mostanság is divat még a Mátrában a rendőröktől a két kanyar közti állítgatás?
Mi is akarunk menni fel de utoljára is ment a szőrszálhasogatás..
ezt nehogy kihagyd
Ck ugy... most talált emtc-s kép
Gratulálok ...nadon cíp...sok balesetmentes km-t vele
Mi van a dobhoz?(mármint engedély, ...?)
van benne E betű?
Ár mennyire alkuképes?
Köszönöm a választ előre is!
Szép moci! 2003-as kiadású!
Jól gondolkodsz! Én is Iridium gyertyát használok, CR9EIX-et. Tényleg tartósabb, és nem tud beégni a gyertya. Nem hülye befektetés!
Hát kint lehet jobb a Castrol mint nálunk, de itt inkább Repsol, Motul, Ipone, Q8 ezeket használgatjuk. Azaz én...
Szerintem a Castrolt itt majdnem mindenki messziről elkerüli. Nekem Repsol van, tökéletesen megfelel, utcán használom a gépet csak. A Motul, Ipone nem okozhat csalódást.
Sziasztok!Külföldön élek,és nemrég vettem egy Suzuki GSX-R600 at
Szerencsére elég jó vétel volt 2003as évj. 7000mérköld van benne elég megkímélt állapotban nem széthajtott motorral.Nézegettem a szervízkönyvet és láttam hogy majd most esedékes a gyertyacsere.Szeretném neki a legjobbat adi, és azon gondolkoztam hogy Iridium gyertyát teszek bele,viszont a könyv az mást ír NGK CR9E,meg a másik a DENSO.
szerintetek akkor maradjak az NGK-nál mert elvileg az Iidium tartósabb jobb is.
Másik kérdés!Ki milyen márkájú olajra esküszik?
10/40-est ír a könyv kérdeztem egy motorszerelőt azt mondta a félszintetikus elegendő neki,és a Castrol-t ajánlotta.
Minden hozzászólásért előre is köszi
K1= 830 mm
SRAD= 830 mm
Szal ugyan akkora.
Nyugi Cimbi, a te géped akkor is gyorsabb...
Na ezért nem cseréltetek szervizben olajat... Otthon is beletelik vagy fél órámba...
mondjál vmi emberi árat rá akkor érdekelne!
LeoVince GPpro
85 ezer (új)
K7-K8 600-ra
Elvileg ugyanaz, feltéve, hogy nincs teljesen eltekergetve.
Sziasztok.Segitségre lene szükségem.MElyiknek nagyobb az üllésmagassága 600 srad vagy 600 k1 vagy egy forma
Válaszotokat elöreis köszönöm
Hát most erre mit mondjak? Olajcsere csak ingyér. Vagy akkor ha már úgy is szétszedik a mocit.
rendben
hehe
Jajj de jó lesz !

Elissa!
akkor majd a mátrában összefutunk...
De ha egközelebb is látom ha megyek Egerbe akkor tiszteletem teszem neked
értem...