Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglestem volna a technikádat! Már megint bolond vagy...
nem engednek de van aki fellóg Láttam én már Hringen is farmeres emberkét..
Sztem azért, mert szar volt az olaj
Mindegy hagyjuk a faszba. Olajcsere a legolcsóbb megoldás azután, hogy nem csinál semmit. Ha attól csendesebb lesz akkor olcsón megúszta. De egy K6 blokknak semmilyen olajjal nem kéne csörögnie.
De én nem imádom a castrolt. Egyszerűen soha nem volt vele bajom. Te a Kakucs "ringről" is állítottad, hogy nem engednek fel farmerben.
nem tudom miért gondolod hogy én castrol ellenes fanatikus vagyok. Én tapasztalatból beszélek. Castrolt használtam, csörgött a blokk. Nem castrolt használok, nem csörög. A képlet tök egyszerű. Pár barátom, ismerősöm castrolt hasznát csörgött a blokk, váltott olajat nemcsörög a blokk. Itt is egyszerű a képlet. Modnom, felőlem te még a teádba is tölthetsz castrol olajat, engem nem érdekel. Kolléga kérdezte mivel lehetne mérsékelni a csörgést, én adatam egy tippet, ami sokunknál bevált. Vagy megfogadja és így talán mérséklődik a csörgés, vagy rád hallgat és beáll imádni a castrolt és vesz egy füldugót
Tévedésben leledzel. Nem vagyok fanatikus olajügyekben. Egy dologban vagyok az. Fanatikus mód üldözöm a fanatikusokat. Fanatikus Yamaha, Suzuki, Ducati, Kawasaki rajongókat akik szerint minden más szar. És úgy általában idegesít mindenki aki nagyon határozottan állást foglal egy olyan ügyben ami legalább is erősen véleményes. Féltucat motort láttam a ringen felrobbanni amik castrol olajat még képről sem láttak. Még sem gondolom, hogy az olaj lett volna a hibás. Ez volt neki megírva. Egy Ducatiba milyen olajat ajánlanál ami elmulasztja a szárazkuplung csörgését?
Helló!Ez a motul 300v utcai használatra is ajánlott vagy inkább csak pályázásra?
ez lemaradt: utána tk
Én mentem 300v 15w50es olajjal 4 kilométert, addig jó volt
mondja ezt egy castrol fanatikus.. Más vélemény?
De mindenki azt vesz amit akar. Lehet venni castrolt is, de attól tuti nem szűnik a csörgés.
A Motul egy szar. A Thundercattom megette.
vállalom a felelősséget Tapasztalatból beszélek a castrollal kapcsolatban. De menjetek be pl a GSR600 topikba, és kérdezzétek rá hogy ki használt castrolt, és amikor váltott más olajra megszűnt a csörgés.
Ha lehet mérsékelni a blokk hangját egy jó olaj választással, én megtenném. Amit kifáznak annak van alapja. Motult pl senkitől sem hallottam fikázni vajon miért?
Castrolt mint tudjuk sokan hamisítják illetve folynak nagyüzembe az átcsomagolások..Én nem kockáztatnék..
olyasmi
Nem két külön "cég" .
ket szam ket ember!
1 Aszod
2Hatvan

Mindenfele gumi van minden meretben nagzon olcson!
Szerintem ketté kéne szedni a dolgot. Akárki akármit mond a csörgés nem egészséges. Az, hogy zajos a blokk egy dolog. A K4-nek is az volt viszont a K6-é jóval csendesebb. Ha hallod a vezérműláncot az teljesen normális. Csörögni viszont legfeljebb a ducati csöröghet. Amúgy mint azt pár oldallal előbb kifejtettem a K4 750-be 47 000km van és sose volt benne más mint Castrol. A Kawasakimba detto Castroll megy és csak az exup szelep zörög benne de annak semmi köze az olajhoz. A Castrolt csak az szidja aki motorozás helyett sztetoszkóppal ül a motor mellett.
Úgy, hogy döntsd el a dolgot. Vagy elfogadod, hogy zajos a blokk és kész. Vagy elhatározod magad, hogy valami nincs rendben vele és elviszed másik szervízbe. Vagy rakjál bele Fuchs Silkolene és ha nincs változás akkor szúrd le a Tutist amiért átbaszott! Ha meg elcsendesedik tőle akkor állj be a Castrol fikázók táborába.
Sajnos akár hányan vannak nem lesz kevesebb km-er se a gixerembe se a Tizedesbe.
Ezt tudtuk!
mert én csókos vagyok
Mind a két számon ugyan azok a gumik vannak, csak máshol lehet átvenni?
nekem castrol van benne es nem csorog semmi gond vele!

GUMI/ Aszod Brian 20/3450566 vagy Hatvan 70/3385469
Tutis: nekem kutya 3500 Ft-t mondott literére a 15w50-nek, a 10w50 meg 5.290 Ft/liter
castrol kurvaszar, csörög, zörög tőle a blokk. Csak azok vannak a castrol mellett akik nem használtak még mást.
Repsol jobb mint a castrol, de az is inkább alsóbb kategória.
Jó olajok: Motul, Ipone, Fuchs Silkolene, Cepsa.
Én ezek közül választanék helyedben.
Fuchs Silkolene 3200/L (kutyát keresd az LFP-ben) versenyolaj, pl Brian is ilyet használt.(én is ezt használom (15W-50 Pro race) de van 10W-50-es is. (Motul 300V szint, talán még magasabb besorolású is ha jól tudom)
milyen gumit tudsz?
Fuchs Silkolene (kb 3500 Ft/liter) vagy motul 300v (kb 4400 Ft/liter)