Nincs mit!Jol mutat a gepen
Nincs valami otletetek,hogy lehet egyszerre megemelni az elejet hatuljat mert epp gumiznom kellene de kicsit bajos mert ugye nincs kozepso sztender!
Ja igen ha valakinek kell akcios gumi tudok epp!
szep napot mindenkinek!
Krissz
Eladó a motorom nagyobb motor vásárlása miatt karcmentes pólír gép 2008 09 02án forgalómbahelyezve 2008-as gyártású de még a "régi" K7-es modell, 13580km-el végig márkaszervízben szervízelve mindent megkapott valós km-el gumik kopottak de tudok adni hozni másik tappancsokat is:) eseteleg teljes felszerelés is van hozzá! ha vki érdekel akkor bátran írjon, v msn-en, hívjon ja és ha van vkinek ismerőse aki ilyen motort szeretne bátran szóljon neki nincsen kinyirva csak szakszerűen volt használva!
iá.: 1.650.000 Ft csak komolyak, motorozni vágyok köszi de nem, azt tesztnapon kell! komoly szándék esetén megtudunk egyezni:)!
Castrol van benne, a valami R1-es, 10 W50. ez van benne az elejétől. Az egyik szerelő ajánlott Motul 15W50-es olajat, ami a Kawasakiknál szokott nagyon beválni, mert azoknak sokkal csörgősebb a blokkjuk és ettől elhallgatnak.
Igazából annyi bajom,hogy falram mászom ettől a hangtól, és nehezem szokom hozzá. Kicsit olyan mintha szét akarna esni az egész. Nincs az az egészséges hang, bár már elég jól bebeszéltem magamnak, úgyhogy már csak a csörgést hallom. Egyébként az új gsxr 1000-ről írtak ugynilyen jelenséget a Suprbike magazin tesztjén.
Viszont az a helyzet, hogy az enyémben még nincs 12 000 km, és kb. úgy bánok vele mint a hímes tojással, nem hajtom, szóval nem tartanám még indokoltnak a lánc cserét. A szerelők akikkel beszéltem mind azt monták, hogy mind ilyen, semmi baja. A hang igazából 85 fok fölött válik igazán hallhatóvá, és nekem csaj az a bajom, hogy esküdni mernék rá, hogy eddig nem volt ilyen a hangja.
Ne aggódj! Valóban azt mondják az összes suzuki zörög! Egy vezérműlánc csere és olyan halk lesz a motorod mint a zsír új! Nagyon sokat elfog menni még a motor attól, hogy"zakatol" benne a lánc! Az enyémben is szól már pedig csak 25 000 km van benne! Én majd télen cseréltetem 10 000 Ft a lánc+ munkadíj! Szóval NO PARA
Szia. Tuti nem engem láttál, nem voltam a felvonulás közelében sem. Most voltam először, 260 km nekem oda-vissza, elég jó az aszfalt, jobb, mint a Pilisben. Néhány mocis volt, azt leszámítva kongott a terep Gyöngyöstől Kékesig. Utas volt velem, meg a kanyarokat sem ismerem, szóval csak óvatjával mentünk, de lehet jókat csapatni arra. Nem volt rendőr se.
milyen gumit tudsz?