Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szükségem lenne a véleményetekre, főleg akinek k6-k7-es 600-a van, de igazából bárki akinek van tapasztalata a dologban. A motorblokk csörgése milyen mértékben normális. Menet közben olyan hanga van a motoromnak, mintha egy marék kavics szabadult volna el benne és zörögne a rezonancia miatt. A legjobb, hogy pont menet közben sisakban hallom a legjobban. Több szerelőnél voltam már, azt mondták minden rendben az összesenek ilyen hangja van. Én viszont nem vagyok kibékülve vele. Köszi a véleményeket.
Ő a barátosnőd?
Ck hogy dobjam a topic színvonalát...tegnap bnőmnél jártam
Én meg Nagykanizsán lakom, kicsit ráfizetéses lenne oda vinnem a mocit. Na meg még egyszer felmenni érte.
gsxr 600 k4 hez keresek hátsolámpát... godesz@vipmail.hu elöre is kösz
Tompi H7, Refi H4...
Sztem H7...
A Citadellás felvonuláson? Mert volt 1 olyan festésű gixxer mint a tiéd...
Ha minden igaz a tompított h4, a refi pedig h7
köszi mindenkinek igen ugy tűnik ez volt a gond ere én haza bicikliztem kb kecskemétröl bajára vele ... (110km) pedig nem nagy baja volt ki nyitottam és sziszeget a tank akkor biz ti az volt
Üdv!
Most van fent párban 40 rugóért itt a sportmotoron a gumiknál..
Race attac,a leírás szerint nincs még benne 1000km! Nézd meg,talán fent van még!
Használati füzet van hozá ott van leirva hogy kell vissza állítani
Lehet mégiscsak több Alstare Srad van, mint gondoltuk, és mást láttál.
szevasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy gsxr 600 k5-höz milyen foglalatú izzó kell a tompítothoz illetve a refihez!
megtisztelő válazotokat előre is köszönöm!
Brezo
Milyen felvonulás, hol láttál, mikor? Nem voltam pályán sajna, de arrafele kolbászoltam ma. Hamar végeztem a melóvel, és elugrottunk haverral a Kékesre.
Üdv!
Continental Race atttack gumit tud valaki valahol párban jó árban? 180/55 zr 17 il.. 120 /70 zr 17?
Ill. ha jól tudom ebben is van 3 különböző fajta? melyik miben különbözik, ill. melyik ajánljátok?
Segítségeteket köszönöm.
Szijaaaa! Már vártam, h jelentkezz, de jól emlékeztem, h 929-ed van.
Az 1esben, meg a 8asban mentem én. Nagyon tetszett!
Ti?

Jaja még néztem is, h de szép gixxer, eszembe juthatott volna a Tomi...
Oszi én voltam aki reggel üdvözölt még a parkolóban.

Sokat mentél?

LokiTomi téged is láttalak a felvonulásnál, pályán voltál?
Gödöllő/Máriabesnyő
Hol melózik az embered?
Sziasztok!

Lenne egy elado plexim, ha valakit erdekel

Udv.
Sziasztok!

Plusz egy szavazat te szépség

Balazs irtad,hogy senki nem tud olcsó és jó szerelőt!Ha kell küldöm a számot és címet!

Na megyek kaja majd még jövök!

Szép napot mindenkinek!

Krissz
Jah, és 1 héten keresztül kerestem a hibát, és meglett! 1 hétig azt játszotta velem, h ment 20 km-t aztán megállt...
Én ugyan így jártam vele, meg a Hondámmal is...
Egyik haveromnak is sradja van és ugyanigy megállt ,mint a tiéd.
Ha kinyitotta a tank tetelyét és visszaszárta akkor újra elindult neki.Nem kapott levegőt a tank azon a kis lyukon keresztül, ami a tanksapkában van.Kitakarították azóta jó.
lehet hogy a tiédnek is ez a baja.
Próba szerencse.