Szükségem lenne a véleményetekre, főleg akinek k6-k7-es 600-a van, de igazából bárki akinek van tapasztalata a dologban. A motorblokk csörgése milyen mértékben normális. Menet közben olyan hanga van a motoromnak, mintha egy marék kavics szabadult volna el benne és zörögne a rezonancia miatt. A legjobb, hogy pont menet közben sisakban hallom a legjobban. Több szerelőnél voltam már, azt mondták minden rendben az összesenek ilyen hangja van. Én viszont nem vagyok kibékülve vele. Köszi a véleményeket.
köszi mindenkinek igen ugy tűnik ez volt a gond ere én haza bicikliztem kb kecskemétröl bajára vele ... (110km) pedig nem nagy baja volt ki nyitottam és sziszeget a tank akkor biz ti az volt
szevasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy gsxr 600 k5-höz milyen foglalatú izzó kell a tompítothoz illetve a refihez!
megtisztelő válazotokat előre is köszönöm!
Brezo
Milyen felvonulás, hol láttál, mikor? Nem voltam pályán sajna, de arrafele kolbászoltam ma. Hamar végeztem a melóvel, és elugrottunk haverral a Kékesre.
Üdv!
Continental Race atttack gumit tud valaki valahol párban jó árban? 180/55 zr 17 il.. 120 /70 zr 17?
Ill. ha jól tudom ebben is van 3 különböző fajta? melyik miben különbözik, ill. melyik ajánljátok?
Segítségeteket köszönöm.
Egyik haveromnak is sradja van és ugyanigy megállt ,mint a tiéd.
Ha kinyitotta a tank tetelyét és visszaszárta akkor újra elindult neki.Nem kapott levegőt a tank azon a kis lyukon keresztül, ami a tanksapkában van.Kitakarították azóta jó.
lehet hogy a tiédnek is ez a baja.
Próba szerencse.
Szükségem lenne a véleményetekre, főleg akinek k6-k7-es 600-a van, de igazából bárki akinek van tapasztalata a dologban. A motorblokk csörgése milyen mértékben normális. Menet közben olyan hanga van a motoromnak, mintha egy marék kavics szabadult volna el benne és zörögne a rezonancia miatt. A legjobb, hogy pont menet közben sisakban hallom a legjobban. Több szerelőnél voltam már, azt mondták minden rendben az összesenek ilyen hangja van. Én viszont nem vagyok kibékülve vele. Köszi a véleményeket.