Hali, na megvettem a kiszemelt áldozatot. Tudom, csúnya dolog, hogy ide is beküldöm, de mivel volt gixer tulaj vagyok, kicsit ide is húz a szívem. Szóval az új vas:
Sziasztok!
Most értem haza gurulásból!Az út hatóság mentes volt A Verőcei elágazásban találkoztam 2 gixerrel!Nem volt arra valaki ma?Egy kék fehár és egy arany!
Loki; örülök,hogy megoldódott a dolog!Csak jobban néz majd ki azzal ami hozzá való
Nem kizárt, bár a sráccal csak mailben tudnak ők is értekezni, anyjánál van a cumó. De majd elkérem a mail címét, aztán megkérdem. Amennyi ilyen srad van az országban, elképzelhető.
Kösz, de nem szükséges, mert tamaska megveszi, amúgy meg ezzel is jól néz ki a moci, fent is van most is. Csak szóltak az egyik peti Suzuki kereskedésből, ahol korábban érdeklődtek, h alvázszám alapján tudnak hozni 46ért . Mondtam, kösz majd máskor. Aztán tegnap előtt küldték mail, hogy van egy ismerősük, aki kiköltözött külföldre, eladta a mocit (talán azt vettem meg? ), és megmaradt neki a púp. Mivel nincs mocija, a csere nem jöhet szóba, mert mit kezdjen egy másikkal. Na de a lényeg, h a dolog megoldódott, úgyhogy ráfizetés nélkül lesz Alstare púpom.
Sziasztok!
Loki ez nem a te boltod volt!Körbeérdeklődök haverok között hátha kell valakinek és tán visszaveszem de nem igérek semmit!Sajnalom,hogy így alakult!
Szép napot mindenkinek!
Krissz
Szasztok. Lett egy eladó kék-fehér üléspúpom SRAD-ra . Tegnap szóltak, hogy van egy Alstare fényezésű. Ha valakit érdekel a kék-fehér, ne fogja vissza magát. Míg ezt el nem adom, nem tudom megvenni a másikat.
hello figyi nem kötekedni akarok de te csináltad az olaj cserét ? mert én ugy jártam hogy ki mostam a blokot stb fölöntetem a kért menyiségü olajat uj szűrő stb ere járattam stb újból meg néztem oké minden szint kerültem egy ketött és látom jócskán kér még kb 4 -5 decit utána pedig jo volt a szint csak mire körbe mosta kevés lett pedig járattam ...... most meg már kb 4 e van bene és nem kér után potlást :)
Tibi, azért egy 14ezret forgó sportmotorba ne tegyen ásványi olajat. Félszintetikus 10W40 tökéletes lesz bele. Amúgy meg lehet nem azért eszi ennyire mert már annyira kopott, hanem valamelyik szimering engedi, át kéne nézni. Km mennyi van benne?
Valaki nem tudja véletlenül hogy a K6-K7-es 600-as gixer hűtő ventilátora hány foknál kapcsol be? Köszi.