Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tyű, passz, az a külső hőmérsékletől is függ. Olyan 80 körül.
Neked mennyire szokott visszahűlni mikor mész vele?
Én 60 felett már elindulok, de ha már kiírja a hőmérsékletet negyvenakármennyi, már mehetsz, persze ne nyelezd le.
tudtommal 70 alatt egyáltakán nem illik húzni, 65 alatt meg elindulni
Esetleg valaki más mit tud mondani? Kinek van még ilyen gépe?
Srácok, egy érdekes kérdésem lenne. Tudja valaki a srad alstare színkódokat? Az üléspúpot kéne átpingálni. Ill. honnan lehetne ezt megtudni?
szerintem ez igy jo ha felmelegszik a dugóban tisztább lehet a hűtöd vagy uj stb és könnyen áramlik de ved ki a termosztátot és melegítsd meg vízben és ha mozog és vissza zár utána akkor jo ezt ajánlom amúgy meg én meg szoktam várni általában persze még ki irja a viz hőmérsékletét ami azt hiszem 40 kb és utána csutkázom na jo ezt nem mindig bírom ki
Nagy dugóban nem tudtam még tesztelni, de általában akkor melegszik, de ahogy húzom úgy hűl...
Amit leírtam, az városban történt...:( Az a bajom vele, hogy hát hidegen viszont nem olyan jó ha húzom neki... most azt nem tudom, hogy vajon létezhet, hogy az új termosztát rossz?
szerintem örülj neki jó a hűtöd
nekem kb 70-75 re szokot vissza menni ha kb 140 es átlagal megyek ....... de ha be érek a városba mindjárt lesz 80-90 en
neked városba ?
sziasztok nekem is lenne egy kérdésem (600 srad )
többször fordult elő hogy gyorsultam nulárol 250 re kb és az után rögtön kb fél percig hörgőt nem pörgőt ki teljesen mind ha bezabált volna vagy agy henger nem menne ugy csinált de csak kis ideig .. mi lehet az oka ?
kösziiiiii
Sziasztok sporttársak! Segítség kellene nekem!
Új vagyok az oldalon, a nevem Bártfai Botond.
Szval: Vettem egy 1997-es gsxr 600-ast. A problémám, az, hogy sztm nagyon hül a motorom menet közben. Cseréltem termosztátot, de most jó időben, ha húztam neki visszahült 70fok, és alá is... ez normális, vagy vmi más baj van?
Hello!A púp kb egy 10es a plexin még én is gondolkodok!A srácot én is megtaláltam irtam is neki de még nem válaszolt!Lehet csak lefóliázom és kész!Én is 186 vagyok de bujkálni kell hogy lássam az órákat!Na majd alakul!Ha érdekel a púp megbeszéljük..!
Krissz
Hidd el nem tennék fel túrásabb gumát,ha nem kellene...de nem szeretnék mondjuk Syriában gumit cserélni...túra lesz,nem verseny.
Ő akart 10 ezret elmenni vele, a sport nem megy annyit. Ha már sport akkor maradok annál, ami most is van (Bt003, vagy Supercorsa). de pl, ha megyek Horvátba, akkor nem egy pár ezer km-re elég-gumival indulok neki. A használt slickek tök jók, amúgy. 15 volt a pár Briantől.
En turazni raktam fel nem egyszer Z6-ot amikor racetec volt elol. Nem volt vele gond, terden lehet fordulni vele, csak lapon nem szabad cibalni a gazt :)
Sportmotorra túragumit? Te tudod. A sport attack is viszonylag sokat elmegy utcán, és nagyságrendekkel jobban tapad. Ha már conti, én az alá nem adnám. Mégiscsak GSX-R.
http://kepesmotor.hu/idomok_pl...
Ezt most találtam, lehet benevezek 1-re.
Mennyit lenne a púp? Plexiket kb 25 ezerért lehet venni. Enyhén sok... Pedig nekem is kellene. Amúgy én 186 vagyok, és tökéletesen kényelmes, hosszú távon is.
szia!Épp van egy eladó kék fehér púpom ha érdekel még ócsón !
sziasztok!most vettem egy gsx-r 600at és keresek hozzá valami magasabb plexit a gyáritól mert nem 150cm vagyok és nem látom az órákat meg a jobb szélvédelem miatt is!Cserébe adnám a gyárit és esetleg van egy púpom is eladó gyári kék fehér ha valakit érdekelne!a számom; 20/770 03 18
Krissz
9ezer csak akkor lesz ha eltévedünk... am a Contiban gondolkozok én is...
Szerintem a Continental Road Attack az tartós, és van azért tapadása is. Ha új gumit veszek, akkor azt veszek majd.
Milyen 8-9 ezres túra?
Kéne valami guma a gépre csak nem tom milyen legyen...egy kritérium van jelenleg...egy 8-9ezres túrát ki kellene bírnia....és valami megfizethetőt pls...
Szerintem finom hangja van.