Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló nem tud valaki egy olcsó 41 es csizmát ?
mindenki azt mondja h halk... de én szeretem
most galériát töltök föl épp, utána teszek föl videót youtube-ra. majd belinkelem, nem egy nagy szám
Csináj videót a hangjáról! Légysz, légyszi!
Nekem eddig 5,7 l az átlag 3500 km alatt.
helló srácok!
1hét - 1200km
tegnap elindultam Miskolcról hazafelé, Cegléden álltam meg először (kb 180km) már rohadtul fájt a seggem... nyitnám az ülést, de nem nyilik...nézem, hát elgörbült a kulcs, de nagyon...
kéredezem a benzinkutast h nincs e egy fogó itt valahol...mondja h ninxs, és azzal a lendülettel le is lépett aztán beállt egy tuning Civic-es srác. Mondom h van e egy fogója, mert elgörbült a kulcsom, előkapott egy fogót, kikapta a kulcsot a kezemból, azt visszahozta gyári állapotába aztán beinditottam (a tankolást már nem mertem erőltetni, mert ülés és tanknyitással járt volna...) elindultam haza... végülis úgy értem haza, hogy fél deci! nem túlzok! ennyi benzin maradt a gépben...(Ceglédtől 5ezer fölé nem volt forgatva a gép... elment mellettem egy endúrós is. sztem full hülyének nézett meg pár autó is) kb 300km-t kibirt
ja és mindig 6litert fogyasztott lehet kétszemély, város, hegyre föl- hegyről le...mindig 6-6,5 liter
ja és a gumi is cserés lett közben...
Naná hogy igen persze.
igen-igen ment a szavazat.
Köszönöm minden Norbert nevében!

Üdv.:
János
Boldog névnapot a Norbert nevű Gixxer tulajoknak....
De most komolyan, mikor kihuzattam a kicsikét, paráztam, mert alig láttam valamit. Mondjuk ez évente 2x fordul elő, amúgy a dizájn kedvéért akarom sötétíteni, de nem full feketére, csak enyhén sötétre.
ÉN!
Amúgy zsír a mocid azzal a piros fejidommal.
Inkább add le valami havernál reggel, és majd érte mész vasárnap.
Szombat esténként szokok olyan állapotban lenni hogy akkora darabokra töröm amekkorákra csak akarod!
Holnap szombat majd írd meg mekkorák legyenek!
Fasza, akkor megyek. Feltéve, h nem cseszi el a hétvégét megint az időjárás. Bár van esőruhám
mennyen aki tud..minden ingyenes
Szar időt mond, bár ne úgy legyen. Lesz vmi nyílt nap holnap, vagy szokásos fizetős?
A te géped egy fenevad, egy állat, meggondolnám, h meddig tekerem rajta a gázt.
Én inkább jobbra szeretek feküdni, de még nem ér le a koptató... Biztos csak parázok. Na majd holnap a Hringen... A kavicságyban keressetek, aki kint lesz...
Ott, ringre egyelőre nem futja, meg a kuplung míg beteges nem is mennék, úton meg fosok, mint az állat. Jobbra nem nagyon megy amúgy
majd legközelebb! mondanám hogy szólj előre de te amennyit itt vagy
azzzzzzz nem gond mert én úgy kezdtem az első tanulásom által hogy meg nitroztam és homályos foltos tejüveg lett de aztán egyszerűen csak lakba kevertem festéket és lefújtam és felpolíroztam igazán nekem se lehet átlátni rajta de szép és persze ki a franc akar annyira lent bujkálva kinézni
LokiTomi, jók a képeid. Térdkoptatót a helyi bolt parkolójában koptatod? Amu szép munka. Én nem merném így megdönteni a K2-est...
Mi voltunk benn a téren 600RR, CBR600F, CB 600 Hornet, Gixxer
sem mi küli
miért mi volt bent ?