helló srácok!
1hét - 1200km
tegnap elindultam Miskolcról hazafelé, Cegléden álltam meg először (kb 180km) már rohadtul fájt a seggem... nyitnám az ülést, de nem nyilik...nézem, hát elgörbült a kulcs, de nagyon...
kéredezem a benzinkutast h nincs e egy fogó itt valahol...mondja h ninxs, és azzal a lendülettel le is lépett aztán beállt egy tuning Civic-es srác. Mondom h van e egy fogója, mert elgörbült a kulcsom, előkapott egy fogót, kikapta a kulcsot a kezemból, azt visszahozta gyári állapotába aztán beinditottam (a tankolást már nem mertem erőltetni, mert ülés és tanknyitással járt volna...) elindultam haza... végülis úgy értem haza, hogy fél deci! nem túlzok! ennyi benzin maradt a gépben...(Ceglédtől 5ezer fölé nem volt forgatva a gép... elment mellettem egy endúrós is. sztem full hülyének nézett meg pár autó is) kb 300km-t kibirt
ja és mindig 6litert fogyasztott lehet kétszemély, város, hegyre föl- hegyről le...mindig 6-6,5 liter
ja és a gumi is cserés lett közben...
De most komolyan, mikor kihuzattam a kicsikét, paráztam, mert alig láttam valamit. Mondjuk ez évente 2x fordul elő, amúgy a dizájn kedvéért akarom sötétíteni, de nem full feketére, csak enyhén sötétre.
Én inkább jobbra szeretek feküdni, de még nem ér le a koptató... Biztos csak parázok. Na majd holnap a Hringen... A kavicságyban keressetek, aki kint lesz...
azzzzzzz nem gond mert én úgy kezdtem az első tanulásom által hogy meg nitroztam és homályos foltos tejüveg lett de aztán egyszerűen csak lakba kevertem festéket és lefújtam és felpolíroztam igazán nekem se lehet átlátni rajta de szép és persze ki a franc akar annyira lent bujkálva kinézni
most galériát töltök föl épp, utána teszek föl videót youtube-ra. majd belinkelem, nem egy nagy szám
Nekem eddig 5,7 l az átlag 3500 km alatt.
1hét - 1200km
tegnap elindultam Miskolcról hazafelé, Cegléden álltam meg először (kb 180km) már rohadtul fájt a seggem... nyitnám az ülést, de nem nyilik...nézem, hát elgörbült a kulcs, de nagyon...
kéredezem a benzinkutast h nincs e egy fogó itt valahol...mondja h ninxs, és azzal a lendülettel le is lépett aztán beállt egy tuning Civic-es srác. Mondom h van e egy fogója, mert elgörbült a kulcsom, előkapott egy fogót, kikapta a kulcsot a kezemból, azt visszahozta gyári állapotába aztán beinditottam (a tankolást már nem mertem erőltetni, mert ülés és tanknyitással járt volna...) elindultam haza... végülis úgy értem haza, hogy fél deci! nem túlzok! ennyi benzin maradt a gépben...(Ceglédtől 5ezer fölé nem volt forgatva a gép... elment mellettem egy endúrós is. sztem full hülyének nézett meg pár autó is) kb 300km-t kibirt
ja és mindig 6litert fogyasztott lehet kétszemély, város, hegyre föl- hegyről le...mindig 6-6,5 liter
ja és a gumi is cserés lett közben...
Üdv.:
János
Holnap szombat majd írd meg mekkorák legyenek!
miért mi volt bent ?