Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon baba, egy gond va, hogy nekem a gyárira ráfröccsent valami (így vettem), a képeken nem igazán látszik, és kicsit meg van marva a jobb fele, nem vésze, de nem látok ki rajta rendesen. Bár lehet lefóliázom én is. Hol vettél rá cuccost?
Mi a helyzet Kerord batya nemhogy bejöttél volna a térre most este...
ez is tetszene ?
ezt 3 e böl csináltatam
Aha, jól emlékszel, de már lehet elvitték...
Oszi, jól emlékszem, h te tudtál sradra üléspúpot?
Mondjuk egy ilyen plexivel kiegyeznék. És ez moci, hm
Yoshimura, ha olvasod, pls: azt a kék plexit te vetted a mocihoz, ha igen mennyi píz volt, és hol? Szeretnék, egy füstszínűt a mocimra, vagy feketét. A standard is jó, de az a típus, aminek csak a végén van egy kis felhajtás az viszont nem tetszik.
Kösz
De akkor sem lesz darabokban... Én nem 1kerekezek. Nem tud a motorom. Bár már tanítgatom neki...
Átfujatod a motorodhoz! Tiéd meg megmarad tartaléknak! Egy rosszul sikerült egykerék után jól jöhet még!
Igazán baráti ár, de szétvágni nem lenne szívem...
Hali! Hát az annyi az 10 000 Ft! Ez az alja! Nemhiányzik belőle semmi meg széttörve sincs!
Majd 1szer ha talizok vele, akkor kérek tőle autogrammot, hátha 1szer majd sokat ér...
Egyetértek, tényleg Ő a legcsinisebb!
Nekem mind1... Ha vizes ha nem ottleszek! Már nagyon ráizgultam(ez nem az Ancsy-s részhez tartozik) ...
Helyes! Ugye hogy a legjobb a többi bőr közül?
Én sem voltam még , de vízen nem is szeretném elkezdeni.
Én már szavaztam!
Szavaztatok már Ancsyra?
ITT
Tudom, de már akkor is elmegyek! Még nem voltam a Hungaroringen motorral...
Sajnos esőt jósolnak , de ha nem fog esni akkor valszeg megyek!
Holnap valaki Hungaroring?
Akkor a Sport....
Jó a Road Attack is. Nekem most az van hátul elöl meg Sport Attack. A Road most jár 10e km körül, de már nagyon cserés...
Szia Krisztian
Mennyi is lenne az annyi?
Kell egy CNC-s embert szerezni, aztán már csinálja is a gép...
Tegnap voltam Hungaroringen termékoktatáson a cégtől, tele volt mocikkal a pálya. Valamelyikőtök nem volt?