Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 30 fokos szögben dőlhet kifelé és 15 fokos szögben dőlhet befelé, a köhém rendelet szerint. Helyszíni 20as, ha vissza tudod állítani, ha nem, nem is mehetsz tovább. Én speciel feljelentettem magam és jött a csekk 8 papperről mert le se fényképezték...
Dőlésszögébe fognak belekötni nem a kivilágításába
fognak érte szólni...
Nekem is így áll...Úgy gondolom látható ,kivilágított, majd az igazoltatásnál kiderül..
Rendszámért nem szóltak még?
Ja és még ennyi minta van rajt!
Olyat használtam én is, az SV-re jó volt de sztem a gixerre nem bizos hogy a legjobb választás. Jójó, előbb próbáljam ki aztán ugassak bele...
Én a Road Attackot használom, 8ezret mentem vele, én se pályázok, többnyire melóba járok(városi használat) vele meg túrázgatni. Nekem teljesen jó.
Road attack kilőve, sport attack utcára, race attack-al már pályára is mehetsz. Michelin-t nem ismerem
Hi,
szerintem a Conti Sport Attack jó választás lehet. Tapad is, meg elég tartós is. Haccázzal nincs tapasztalat egy ezres kollega szavait idéztem.
Üdvözlet!
Segítségeteket kérném. Új gumikat szeretnék tenni a gépemre. Jelenleg Metzerell Sportec M3 ( 180/55 Zr17 M/C (73w) ; 120/70 ZR17 M/C (53W) ) gumik vannak rajta és abszolut nem vagyok se tapadásügyileg , sem kopásügyileg megelégedve vele. Két lehetséges típus között vacilálok. Continental (Sport Attack / Race Attack / Road Attack) Ill. Michelin Pilot Power... Aki használ(t) ilyeket véleményezze és javasoljon ( tapadás, ár kopás... ) Szempont: pályázni nem akarok vele de a közúton 100% megállja a helyét szárazon , kis nedveségben túrázásra, és nagyobb tempózásokra. Válaszaitokat alőre is köszönöm. Üdv: macitm
Mindenhol, a hét szinte minden napján...
rendőrnap?hol?mikor?
hallo ez engem érdekelne tudod honnan lehet beszerezni hol találom mennyi stb ......?
Nem jössz a rendőrnapra?
van sok tartalék tankuk
köszi, persze minden véleményt szívesen fogadok, úgyhogy mondhatja mindenki a magáét
Jó esetben...
az az erdőben van
Gomba sincs rajta...
Sziasztok!

A haveromnak keresek 2002-es gépéhez bukógomba rajzot, van e valakinek?
Ill olcsón gomba?

Köszi!
Hoegee Suzuki Team (supersport) - furcsa hogy a tankon nincs tankvédő idom
Végre lesz egy fullos szabadnapom, erre maradhatok otthon füvetnyírni. Aztán lehet megnézem az eringet hátha.