Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GSX-R 600
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kerord
kerord
sziasztok nem tud valaki véletlen ilyet valahol használtan olcsón stb..? mert kicsit sokallom a gyári árát vagy ötlet hogy lehetne barkácsolni ..
macitm
Az lesz minden érv e mellett szól!
Köszi
tutis
kettő között: sport attack
tutis
kettő között: sport attack
macitm
Üdv!
Érvek-ellenérvek..?2 gumira szűkült a kör.Continental road attack ill. Race attack. Segítsetek. macitm
tutis
Még mindig rosszabb mint a 3200
AncsyGSX-R
Gondolom mennyire odáig volt
thnks:)))
break11
Motul 300v 15w50 inkább 4.700 Ft / liter.
EdiGS
a Repsol 12470Ft-ba kerül a 4l az olajshop.hu-n
tutis
Nem ő szállít személyesen, mivel elég sok helyen vannak és sok helyre mennek... Próbát megér..
elissa
tudom h kutya bácsi...de tőlem messze van
tutis
Pont ott nem kérdezed ahol kellene
tutis
Motul 300V 4T Factory Line 15W-50 1L 6 080 Ft
Ugyanez a szint
Fuch Silkolene Pro race 15W-50 1L 3200Ft
Kutya az illetékes
elissa
ok... mert ahol kérdeztem 4e mondtak
break11
Kb 3800 Ft litere a Silkolinenak
elissa
Kössze srácok
Sztem Repsol lex...
Motul?Félár?Az mennyi?
tutis
Ár érték arányba a legjobbak a fuch silkolene olajok, motul szint( sőt még ha jól tudom van magasabb besorolása is) és motul félár..
EdiGS
szia
én is repsol moto racing 4t-t használok már 14ezer km óta,és nekem sincs vele semmi bajom.ár-érték arányba az egyik legjobb,és most még kapsz hozzá láncsprayt is
Donmino
Szerintem "rádtaláltam". Ha lesz legközelebb is hasonló szavazás szólj bátran. Örült a képeknek a nőnemű főnököm is.
Donmino
Ettől tartottam én is.
Viszont egy közös pályázást össze lehetne hozni ha van rá igény ( miért ne lenne ).
AncsyGSX-R
Na melyik szted?Nem a magamutogatós maca...gondolhatod...Itt a moccozás a lényeg,nem a ciciméret,meg a combja húsa
Gsxr1000K7
akkor nem tuti a dolog:(
tutis
lesznek vagy 10ezren
Gsxr1000K7
én is most olvastam, megkellene beszélni kinek lenne kedve hozzá ha tényleg ingyenes a motorozás ki kellene használni:)
❮❮
❮
…
321 / 2925
320
319
318
317
316
315
314
313
312
…
❯
❯❯
Köszi
Érvek-ellenérvek..?2 gumira szűkült a kör.Continental road attack ill. Race attack. Segítsetek. macitm
Ugyanez a szint
Fuch Silkolene Pro race 15W-50 1L 3200Ft
Kutya az illetékes
Sztem Repsol lex...
Motul?Félár?Az mennyi?
én is repsol moto racing 4t-t használok már 14ezer km óta,és nekem sincs vele semmi bajom.ár-érték arányba az egyik legjobb,és most még kapsz hozzá láncsprayt is