Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok nem tud valaki véletlen ilyet valahol használtan olcsón stb..? mert kicsit sokallom a gyári árát vagy ötlet hogy lehetne barkácsolni ..
Az lesz minden érv e mellett szól!
Köszi
kettő között: sport attack
kettő között: sport attack
Üdv!
Érvek-ellenérvek..?2 gumira szűkült a kör.Continental road attack ill. Race attack. Segítsetek. macitm
Még mindig rosszabb mint a 3200
Gondolom mennyire odáig volt thnks:)))
Motul 300v 15w50 inkább 4.700 Ft / liter.
a Repsol 12470Ft-ba kerül a 4l az olajshop.hu-n
Nem ő szállít személyesen, mivel elég sok helyen vannak és sok helyre mennek... Próbát megér..
tudom h kutya bácsi...de tőlem messze van
Pont ott nem kérdezed ahol kellene
Motul 300V 4T Factory Line 15W-50 1L 6 080 Ft
Ugyanez a szint
Fuch Silkolene Pro race 15W-50 1L 3200Ft

Kutya az illetékes
ok... mert ahol kérdeztem 4e mondtak
Kb 3800 Ft litere a Silkolinenak
Kössze srácok
Sztem Repsol lex...
Motul?Félár?Az mennyi?
Ár érték arányba a legjobbak a fuch silkolene olajok, motul szint( sőt még ha jól tudom van magasabb besorolása is) és motul félár..
szia
én is repsol moto racing 4t-t használok már 14ezer km óta,és nekem sincs vele semmi bajom.ár-érték arányba az egyik legjobb,és most még kapsz hozzá láncsprayt is
Szerintem "rádtaláltam". Ha lesz legközelebb is hasonló szavazás szólj bátran. Örült a képeknek a nőnemű főnököm is.
Ettől tartottam én is. Viszont egy közös pályázást össze lehetne hozni ha van rá igény ( miért ne lenne ).
Na melyik szted?Nem a magamutogatós maca...gondolhatod...Itt a moccozás a lényeg,nem a ciciméret,meg a combja húsa
akkor nem tuti a dolog:(
lesznek vagy 10ezren
én is most olvastam, megkellene beszélni kinek lenne kedve hozzá ha tényleg ingyenes a motorozás ki kellene használni:)