Amugy még mindig eladó K1-K3 hoz bal oldalidom 15 000Ft, Gyári plexi 1000Ft, tank 20 000Ft! Plexi, oldalidom horzsolt, tank horpadt! Nem vészesek a sérülések de eladom öket mert megvettem az új cuccokat!
Ilyet 9500 Ft ért tudsz venni! Buborékos fekete új! Nincs márkája de az enyém péntekig megjön és akkor megtudom mondani milyen minőségű(igaz az enyém K2)! Szóval ha nem feltétlenül hétfőn kell már akkor ide beírom majd hogy érdemes-e megvenni!
Zala megye Nagykanizsa, messze vagyok tőled...
Képeket csinálhatok. Garantálom, hogy hibátlan a szűrő gyári dobozában adnám, tényleges 50 vagy max 60 km van benn, még egy bogarat se kapott.
Belevettem motorba, és totálba tört a motor rá 5 napra.
Írd meg hogyan lenne jó neked, és megbeszéljük a részleteket.
Van egy eladó K&N szűrőm K4-K5 600-750-be.
50 km-et volt használva kb, aztán megtört a motor.
Vettem hozzá komplett tisztítót is, de jódarabig elég rajt a gyári olaj.
Szűrő+ tisztító: 12000 ft ha érdekel valakit.
A motor hangja, torokhang sokkal szebb lett (volt) tőle.
És szerintem hülyeség, hogy erőben nem ad pluszt....
joban jársz ha keresel egy biztositos havert és csináltok egy adás vételit hogy akkor kb eladtad és most ujra veted.... és nem irták edig át ......... megodhato csak a kapcsolat
Hello!
A színt 12000 Ft-ért átírják az okmányirodában(6000 a forgalmi, és 6000 törzskönyv, mert a szín abban is szerepel), szerintem még olcsóbb, mintha jattolnál nekik.
A biztosítást meg sajna, ha nem volt kivonva , és nem jelentetted azt a biztosítónál is! , akkor biztos, hogy ki kell fizetned, sőt ha bónuszod is lenne, akkor azt is buknád
Köszönöm a pontos leírást, de eljutottam én is ide.
Nekem 750esre van szükségem, tudtommal az ezres váza más (bár lehet rosszul tudom)
Ha igazad van, abból a 8ból 2 darab van ami K4-K5, akkor tény, hogy azok olcsók, 2200-2500 euro.
Látom nem működik a link rendesen...
Na akkor!
Menj fel a mobile.de-re...
Felül van 1 kicsi motor, arra klikk(beadja a keresőt)...
Marke-nál kiválasztod, h Suzuki, a mellette levő Modell-hez beírod, h gsxr1000
alul a Beschadige Fahrzeuge opciónál(állapot) kiválasztod azt, h Nur anzeigen(csak sérült)
Aztán klikk a treffer anzeigen-re...
És jééé kapásból van 8 darab... 2000 euro-tól..
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...