Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden tulaj csak a szomszéd faluba túrázott vele akkor valós a 40ezer.Pont a túrázás az amikor legjobban gyűlik a km.Ne a műszarfalat nézd hogy mennyit mutat...azt ebbe az országba már el kell felejteni.Olyan meg nincs meghatározva hogy meddig megy el még.Addig megy amíg karba van tartva.
Nameg 40 nel nem biztos az a fektarcsacsere.
Bar vetemedes,lotyogos szegecseles meg elofordulhat de akkoris.

Amugy youtube-on figyeltem egy fazont aki 70k merfoldet turazott egy szuszra a vilag korul ezresgixerrel.
Szeretem az ilyen "csak túrázásra használt" sportmotorokat. Ilyen hirdetésű motort meg se néznék.....ez olyan mint a női tulajtól vett használt autó. Isten óvjon meg mindenkit az ilyentől. Verjem alá, minek vett sportmotort? Túrázni? Gratulálok.... Ha tényleg túrázott vele, ergó sokat ment akkor abban nem 40 ezer van, főleg nem 11 évesen.

Ettől függetlenül ha karban volt rendesen tartva és ésszel használva még 40 et el kell mennie minden gond nélkül. Enyémben szép lassan 55 lesz, hibátlan a gép! Az állapotáét nézd meg, ha minden rendben van akkor biztos jó. Általános dolgokra gondolj. Fék, futómű, blokk. idomok nem baj ha nem 120 heggesztett 2x újrafényezett, az sose jó jel :)
1-esbe menyen vagy 160-at
Sziasztok.
Motorvásárlás előtt állok és egy 2004-es gsx-r600 k4-et néztem ki magamnak.
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen jellegzetes hibákra figyeljek ennek a modellnek a megvásárlásakor? Milyen típushibái vannak?
Kb 40 000km van benne és kb meddig mennek el ezek a gixerek még?
Új hullámos féktárcsák és fékbetétekkel cserélve lettek már benne de elvileg túrázás miatt van ennyi km benne.
A segítséget előre is köszi! :)
Sziasztok!K1-es 600 Gsxr kék szinü plexit,füstszinüre cserélném.
Köszönöm szépen!
Akkor Michelin Pilot Power
mondjuk vizben és hóban nem is fog tapadni meg ha jó régi és kopott
Most ilyen van rajta, de nekem nem nagyon nyerte el a tetszésem, kicsit olyan idegennek tűnik vele a motorozás, nem érzem annyira kezelhetőnek a gépet.
Csakis utcán :D Ahogy nézegetem a Bridgestone bt016-ot, egyre jobban bejön
NINCS IS EZZEL SEMMI BAJ,csak mikor motort kerestem,beirtam az évjáratot(K4) és kidobált vagy 10db K1-2-3-mat.......volt egy srác akivel 2 hétig vitatkoztam a faszbukon,mert a hátsó lámpáját árulta,ami megmaradt a K4-eséről,ami persze K3-é volt,ő is a forgalmit fujta
Hol akarod használni?
Nekem a michelin pilot power bevált,ja és 2t
Azt mondják, hogy 1100-1300 rpm között optimális az alapjárat, a Gixxereken. Nekem pl: 1100.
Sziasztok!

Kérdésem lenne, hogy K4-es gixxerre milyen gumit ajánlanátok? Főleg Pirellin és Bridgestone-n gondolkozok, de mindenfélét meghallgatok!
2004....
85 Le...
Előfordul ez...enyémnek is a forgalmiba a gyártási év 2006.És K5
hidegen 2000 körül mozog nekem is,ugye az automata szivató aztán vissza megy anyira amenyire be álitod,1500,1200......vagy akár 500
kösz, de alapból mennyi ennek az alapjárata ?
nem kéne ne tekergesd vissza fele
Még kérdés az alapjárat nekem 2000 van de ha a gázkart elenkező irányba tekerem 500ra visszamegy ez normális ?
kösszi és tényleg :D