Ha minden tulaj csak a szomszéd faluba túrázott vele akkor valós a 40ezer.Pont a túrázás az amikor legjobban gyűlik a km.Ne a műszarfalat nézd hogy mennyit mutat...azt ebbe az országba már el kell felejteni.Olyan meg nincs meghatározva hogy meddig megy el még.Addig megy amíg karba van tartva.
Szeretem az ilyen "csak túrázásra használt" sportmotorokat. Ilyen hirdetésű motort meg se néznék.....ez olyan mint a női tulajtól vett használt autó. Isten óvjon meg mindenkit az ilyentől. Verjem alá, minek vett sportmotort? Túrázni? Gratulálok.... Ha tényleg túrázott vele, ergó sokat ment akkor abban nem 40 ezer van, főleg nem 11 évesen.
Ettől függetlenül ha karban volt rendesen tartva és ésszel használva még 40 et el kell mennie minden gond nélkül. Enyémben szép lassan 55 lesz, hibátlan a gép! Az állapotáét nézd meg, ha minden rendben van akkor biztos jó. Általános dolgokra gondolj. Fék, futómű, blokk. idomok nem baj ha nem 120 heggesztett 2x újrafényezett, az sose jó jel :)
Sziasztok.
Motorvásárlás előtt állok és egy 2004-es gsx-r600 k4-et néztem ki magamnak.
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen jellegzetes hibákra figyeljek ennek a modellnek a megvásárlásakor? Milyen típushibái vannak?
Kb 40 000km van benne és kb meddig mennek el ezek a gixerek még?
Új hullámos féktárcsák és fékbetétekkel cserélve lettek már benne de elvileg túrázás miatt van ennyi km benne.
A segítséget előre is köszi! :)
Most ilyen van rajta, de nekem nem nagyon nyerte el a tetszésem, kicsit olyan idegennek tűnik vele a motorozás, nem érzem annyira kezelhetőnek a gépet.
NINCS IS EZZEL SEMMI BAJ,csak mikor motort kerestem,beirtam az évjáratot(K4) és kidobált vagy 10db K1-2-3-mat.......volt egy srác akivel 2 hétig vitatkoztam a faszbukon,mert a hátsó lámpáját árulta,ami megmaradt a K4-eséről,ami persze K3-é volt,ő is a forgalmit fujta
Bar vetemedes,lotyogos szegecseles meg elofordulhat de akkoris.
Amugy youtube-on figyeltem egy fazont aki 70k merfoldet turazott egy szuszra a vilag korul ezresgixerrel.
Ettől függetlenül ha karban volt rendesen tartva és ésszel használva még 40 et el kell mennie minden gond nélkül. Enyémben szép lassan 55 lesz, hibátlan a gép! Az állapotáét nézd meg, ha minden rendben van akkor biztos jó. Általános dolgokra gondolj. Fék, futómű, blokk. idomok nem baj ha nem 120 heggesztett 2x újrafényezett, az sose jó jel :)
Motorvásárlás előtt állok és egy 2004-es gsx-r600 k4-et néztem ki magamnak.
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen jellegzetes hibákra figyeljek ennek a modellnek a megvásárlásakor? Milyen típushibái vannak?
Kb 40 000km van benne és kb meddig mennek el ezek a gixerek még?
Új hullámos féktárcsák és fékbetétekkel cserélve lettek már benne de elvileg túrázás miatt van ennyi km benne.
A segítséget előre is köszi! :)
Kérdésem lenne, hogy K4-es gixxerre milyen gumit ajánlanátok? Főleg Pirellin és Bridgestone-n gondolkozok, de mindenfélét meghallgatok!