Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!Üdv
Holnap délután csörgök. Üdv
Tel: 305724412
Ha érdekel még tank, írj egy emailt egy telefonszámmal, hogy pontosan milyen motorra kell és szerintem tudok szerezni, vagy legalább megmondom majd, hogy egyezik-e, ha írsz.

Köszi! Üdv - honda4022@gmail.com
Ja bocs, most látom, hogy a 600-as fórumban vagyok.

Amúgy ez lett volna az, de megpróbálok a tiédhez is szerezni cuccokat, csak adj egy telszámot légyszi, vagy küldd el emailben, hogy ha van, tudjalak hívni: honda4022@gmail.com

Köszi!
Ha GSXR 1000, akkor adj egy telszámot, mert lámpát biztosan tudok. Üdv
Adj már egy telszámot. Közben rákérdezek és ha tudok, szólok azonnal. Üdv
Szerencsére nem
Sziasztok!
Keresek egy gsxr 600 k2 jobb oldali légbeömlőt!
Valaki tud valamit akkor szóljon!
Előre is köszönöm!
Televolt?
Szevasztok.segitsegetekre lenne szükségem! K2es gixeremhez keresek ujszerű gyari fej idomot /lampa körüli/ kék fehér gyari szinben. Es egy jo állapotú első lámpát! Ha tud valaki irjon legyszives. Szegenykemre rá dőlt egy kamionrol egy mobil wc :( goldolhatjatok milyen ideges lettem előre is köszönöm a segítséget!
Köszi, valahogy elsiklottam felette.
Keresek GSX-R 600-at 400eFt-ig, ha van valakinek. Csak papír nélküli vagy külföldi érdekel. Írj egy emailt, lehetőleg legalább 1 képpel, ha van egy eladó géped: honda4022@gmail.com

Én most léptemát a 34-eret.

Nem gyári generátorral és fesszabbal ünnepelve.
34.000
Van ismeretségi körbe K8 600
85.000 van benne gyári szelepállítással és gyári vez. láncal
lehet csak hiszékeny
már ha egyszer suzukija van,legalább legyen képbe hogy meik évjárat meik tipus......vagy lehet neki aszonták K4-es ?
Én ha kintről behozták ?

Na mindegy 750-esnél is láttam már 2004-es évjárattal hirdetve szívlámpást.
az meg K6
Lehet osszekeveri az első forgalomba helyezéssel.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
mé nem lehet már végre megérteni hogy ez nem K4-es
én is így volta, hogy óó majd gyári gyári :D aztán mondtak egy oldali gyári matrica szettre 55 tökorrú mátyást inkább. valószínű inkább keresek én is egy hibátlan bal oldali idomot és akkor levettem felraktam annyi. nem olcsók a dolgok hozzá, nem is ezt vártam én sem csak mondom télen nekem is újra megszépül a kicsi
Gyulam mennyit mentel ezzel a gsxr el?
Olvastam most egy velemenyt ahol azt mondjak 40 nel szetperegnek.
Nem veszek, csak a sérült idomok lesznek cserélve gyárira nem fényezünk