Ha érdekel még tank, írj egy emailt egy telefonszámmal, hogy pontosan milyen motorra kell és szerintem tudok szerezni, vagy legalább megmondom majd, hogy egyezik-e, ha írsz.
Ja bocs, most látom, hogy a 600-as fórumban vagyok.
Amúgy ez lett volna az, de megpróbálok a tiédhez is szerezni cuccokat, csak adj egy telszámot légyszi, vagy küldd el emailben, hogy ha van, tudjalak hívni: honda4022@gmail.com
Szevasztok.segitsegetekre lenne szükségem! K2es gixeremhez keresek ujszerű gyari fej idomot /lampa körüli/ kék fehér gyari szinben. Es egy jo állapotú első lámpát! Ha tud valaki irjon legyszives. Szegenykemre rá dőlt egy kamionrol egy mobil wc :( goldolhatjatok milyen ideges lettem előre is köszönöm a segítséget!
Keresek GSX-R 600-at 400eFt-ig, ha van valakinek. Csak papír nélküli vagy külföldi érdekel. Írj egy emailt, lehetőleg legalább 1 képpel, ha van egy eladó géped: honda4022@gmail.com
én is így volta, hogy óó majd gyári gyári :D aztán mondtak egy oldali gyári matrica szettre 55 tökorrú mátyást inkább. valószínű inkább keresek én is egy hibátlan bal oldali idomot és akkor levettem felraktam annyi. nem olcsók a dolgok hozzá, nem is ezt vártam én sem csak mondom télen nekem is újra megszépül a kicsi
Köszi! Üdv - honda4022@gmail.com
Amúgy ez lett volna az, de megpróbálok a tiédhez is szerezni cuccokat, csak adj egy telszámot légyszi, vagy küldd el emailben, hogy ha van, tudjalak hívni: honda4022@gmail.com
Köszi!
Keresek egy gsxr 600 k2 jobb oldali légbeömlőt!
Valaki tud valamit akkor szóljon!
Előre is köszönöm!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Én most léptemát a 34-eret.
Nem gyári generátorral és fesszabbal ünnepelve.
Van ismeretségi körbe K8 600
85.000 van benne gyári szelepállítással és gyári vez. láncal
Na mindegy 750-esnél is láttam már 2004-es évjárattal hirdetve szívlámpást.
mé nem lehet már végre megérteni hogy ez nem K4-es
Olvastam most egy velemenyt ahol azt mondjak 40 nel szetperegnek.