Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, van.
70/6321-829
Sziasztok!

A linken és a többi hirdetés közt szerepel GSXR 600-750 k4-k5 oldalidom, hátsólámpa plusz k5 1000 sérült alkatrészek, gsr 600 alkatrészek a-zig és több típus is!

http://olx.hu/hirdetes/gsxr-60...
Gyári kormányvégsúlyt keresek! valakinek van? ;)
k8 600-as gsx-r hez keresnék blokkot. Ha valaki tud,írjon légyszives nekem.köszi.
Hideget!HHHÁÁÁháháhááááá!HEJNEKKENTT!
Igen.
Milyen sört szeretsz?
A szokásos!Váltókar,lábtartó,kuplungkar,Meg van egy centis repedés a vázon.Szerintem csak szarul lett megcsinálva hat éve!Szóval semmi komoly csak giccses pompahibák!
Hiába mondtam,hogy nem a múzeumba hordom!
ok!Gyalog jössz?
NA, mi van a géppel?
Valamikor meglátogatlak cimbora. De még idén, az biztos.
nem emléxem miben maradtunk,mert már be voltam bögrézve!
Voltunk az AGOnál,jól lefikázta a bringámat,utána otthagytuk a picsába és elmentünk a 2Ara!Nem volt sok,mert kurva kényelmetlen volt a ruha!
Jól felhívtatok Csikánó!
Gurultatok tegnap?
Ha a Groupama Arénához érek, még a kocsiban is szédülök...
És nem szédültél nyolcvannál?
Csao smoker!

Én ötvenesről ültem át a 600-ra. Kicsit túl van misztifikálva az ekkora váltás mizéria, de hangsúlyozom én is, hogy kell agy az ekkora motorhoz. Nem azért, mert olyat gyorsul, hogy leszakadsz a motorról - ez amúgyis faszság -, hanem tudni kell kordában tartani a lovakat, tudni kell fékezni, kanyarodni, tudnod kell, hogy mikor meddig mehetsz el, mikor nem szabad átlépni, és mikor lépheted át a határokat. Ezt csak úgy tudod megcsinálni, ha ellenállsz a nyomásnak, hogy húzzad bazze, mutasd meg! Úgy ánblokk...
ddt500 minden szavával maximálisan egyetértek. Nálam is volt pár "na nézzük, mit megy..." Ma már összekulcsolom a két kezem hogy élek, és fejet hajtok azon fiatalok előtt, akik az új motort kiviszik a versenypályára, reptérre, hogy megnézzék az erejét.

Különben a K8-as szériával lazán eltúrázgatok naphosszakat. De ahogy láttam, nem ezt az árszegmenst céloztad meg.
Én minél fiatalabb gépet vennék, bármennyi lóvét is szánjak motorra.
Szevasztok!

MANNOL olajról mi a véleményetek? Sok az ellentmondás a neten.
Nem őrültem meg, csak érdekel...
Sziasztok!

Kérdésem... adott gixer 600 k3.. tettünk rá egy kipufogót ami kipufogóssal lett csináltatva.. a motor nagyon szépen megy szól húz fogyaszt.. a probléma 2500-3000 es fordulatnél van egy lyuk ahol egy pillanatra megtorpan, és alapjáraton csak sisakba hallható sisak nélkül nem ilyen tik tik tik tik hang mintha egy régi golf 3 1.4 benzin hidrotőkés lenne de ha lefedem az ujjammal a kipuff végét abba hagyja ezt a hangot. Illetve hidegen beindításnál nincs benne csak olyan 35 fok körül kezd kijönni belőle.. Dobjam le gyorsan azt a kipuffot míg kinem nyírja a főtengelyt vagy a hajtókart illetve a szelepeket? vagy mit tanácsoltok?
hol vannak a (régi arcok)?Vagy uj köntösbe bujtak?
Szevasztok!
Gsxr 600 K2-höz szeretnek ülespupot,lehetoleg gyarit,
a szin mindegy.Aki tud segiteni Kerem irjon.
szoryattis@freemail.hu
Vannak hozzá lámpáim. 70/6321-829
Köszi!
Jó hozzá az 1000-res és 750-esé is!
Jó hozzá az 1000-res lámpa és fejidom is!
Fasza!