ÚJ Fejidomtartó Konzol
Új Kék Plexi
ÚJ Első Lámpa
Bloklház (főtengellyel hajtókarokkal dugattyúkkal jó ha a hengereid sérültek Pl. egy szelepszakadás következtében! :)
Komplett Váltó
Generátor
Feszültségszabályozó
Gyertyapipák
Blokkház
( főtengely/hajtókarok/dugattyúk/siklócsapágyak)
Komplett Hengerfej
Szelepfedél
Komplett Kuplung
Benzin szivattyú
Injectorsor
Indítómotor
Vezetékköteg
Ecu
Gyújtáskapcsoló 1db kulcsal
Szenzorok és jeladók
Gyári lánckerekek
Gyári fékbetétek
Gyári első és hátsó tárcsák
Gyári eféknyergek
Lengővilla
Hátsó rugóstag
Himba rendszer
Fenéklap
Indexek
Első ülés
Deklik
Olajteknő
Gsx-r Tanpad
Mellette még hívj vagy írj. Amit nem találtál lehet hogy abban is tudok segíteni!
Az sztem sem okés.
Nekem is volt hasonló(még a Hondán). Ami fogja a termosztátházat konzol eltört és nem kapott testet a vízhőfok jeladó, ezért mászkált össze-vissza. Lehet a jeladó döglődik benne...
Nem erre gondoltam, amit leírsz. Az tényleg normális, ha megy felfelé mer csorgok 40-50-el, de amikor pár másodperc alatt hűl 10fokot, aztán megint melegszik 4-5-öt azt nem tartom rendjén.
Ez szerintem csak akkor igaz ha túrázol 80-100 között vagy valami hasonló szűk intervallumban.
Városban amint lépésben mész/autók között/állsz a lámpánál már megy is felfelé, amint normálisan haladsz azonnal esik, ilyen 15-20 fok körüli időben 7x-8x között ingadozik városban, ez teljesen normális.
Ha stabil tempónál állandóan fel-le szaladgál, az nem normális. Rendszerint a termosztáton lévő kis furatot tömíti el valamilyen lebegő szennyeződés a hűtőfolyadékból.
Sziasztok! Munkatársamnak most vettünk egy 99-es GSX-R 600-at. Azt tapasztaltam amikor mentem vele, hogy a víhőfok viszonylag nagy léptekben, gyorsan változik. Menet közben 74-79-82-84 és vissza. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Esetleg némi blokk, és váz is van benne, akkor aztán főleg....